Şimdi Ara

işte internet hızı!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by resim8987</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sunshine</i>
    <br />imzamdan anlaşılacağı üzere odtu'de beleş...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

hangi imzaa?? [?][?][?]

kaç tane imzam varki forumda...:)

O.D.T.U.-Ankara-
    -Safranbolu-
    Tel:0555-3599442
    levendtu@yahoo.com
    http://bilgisayardunyasi.cjb.net/

• imzayı yeni eklemişsin ama verdiğin adresten tahmin etmiştim demek odtüde okumanın kazandırdığı şeylerden biride buymuş [bgdnc2]
  • Evet imzayı önce eklemedim,durum çakılmasın diye...
    Ya odtu de altyapı çok sağlam!
    Herifler yurtların büyük bi kısmına internet bağladı.hız züper.
    önce millet sapıttı,kazaa mazaa derken sümürdü..sürüyle arkadaş var film arşivi yapan..zaten bi film kampüse girdiyse 1 gün içinde herkese yayıldı.
    herkes abarttı sonra bu tarz programları yasakladılar..konroller sıkılaştırıldı,cezalar arttırıldı.
    sonra durum düzeldi..şimdi hız nete koyduğum resimden görüldüğü üzere gayet iyi..
    kablosuz ağ bile düşünmüşler adamlar..hatta sadece okulda değil yüzüncü yılda dahi hizmet verebiliyo bu sistem.kapsama alanı gayet iyi.
    Adamlar hiç durmuyo,para konusunda sıkıntı pek olmadığı için okula yatırım oldukça fazla..umarım hep böyle devam eder..bu tarz mekanlar bize her zaman lazım..
  • Ati'nin türkiye'de server'i var. DNS'iniz güncel ise ATI'den downloadlari turkiyeden yapabilirsiniz. Bende IP'si var oranın ben windows'un ichinden ayarlamak zorunda kaldimwww.ati.com dendiinde o ip'ye yoneltmek ichin, bi thread de de bahsetmishtim. benim dns'ler nedense yurtdishindaki ati'yi gosteryo.
  • [sml2k]bendede 128 adsl var banada yetiyor fazlasıyla. zaten film oyun indirmeye hevesimde yok. günlük mail, forum, driver falan için aldım yani. öyle 1 mb falan yoldan çıkartır bizi [wand]
  • Sallandıracaksınız bu Arthur gibilerini gayrettepe telekom'un önünde o zman anlayacak insanın nefsi ile oynamanın ne demek olduğunu.Terbiyesiz,münasebetsiz adam [ban]'layın bunu gibilerini biz 64 kablo ile 16 kb görünce ahvalar uçuyoz bu terbiyesiz utanmadan bide resmini gönderiyor.eee adam bu yüzden katil oluyor işte[dkkat][pssd][pssd][pssd][pssd]
  • reLo ne bu şiddet bu celal.Niye kızıyon sen de bayıl parayı seninde olsun...[evlol]
  • [bore] lan ya [dont][oo]
  • Arthur...Senin peder gibi pederin yarisi bende olsa Fezaya cikarim anasini satim...:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Arthur</i>
    <br />reLo ne bu şiddet bu celal.Niye kızıyon sen de bayıl parayı seninde olsun...[evlol]

bak hala kaşınıyo ben şimdi bir bayıltıcam seni :)[stmd]
  • [drctr] ARKADAŞLAR SUYUNU ÇIKARMAYIN HEMEN YAW..[bye]
  • ÜZÜLMEYİN BEYLER EUROPAONLİNE VAR 5600 USD AYDA 500 USD DA NE? SIKI DURUN DA ANLAYIN NASIL PARANIZI SOYDUKLARINI O HIZ AYDA<font size='6'><b><font color='blue'>9.90 </font id='blue'></b></font id='size6'>EURO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![bgdnc2][bgdnc2]ops][ops][sss][sss][sss][sss]BU RUYA DEĞİL FANTAZİ HİÇ DEĞİL EUROPAONLİNE VARKEN ÖTEKİLER HİKAYE EUTELSAT UYDUSU KAPSAMI KADAR ÜLKELERE ACCOUNT AÇABİLİYORLAR TÜRKİYE YE DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SKYSTAR CILAR BİLİR ZATEN EUROPA ONLİNE DOWNLOAD U SINIRLI DA OLSA 9.90 EURO YA 2 MBİT BAĞLANTI 512 KB A 109 MİLYON ÖDERKEN KAÇ KAT HIZI 9.90 EURO
  • Aslında üniversitelerde bağlantının bokunu çıkardılar.Sorada derlerki nie bandwith yetmıyor.
    Adama verırsen bu kadar hız bandwith falan kalmaz zaten dedım ya bokunu cıkardılar die.
    Öğrenci oraya okumaya mı gıdıyo yoksa sabah aksam divx,mp3 cekmeyemı?!
    Tamam sonucta üniversite dial-up la surundurmek olmaz adam okadar kazanmıs gıtmıs ama verılmez bole 2mbit lik baalantı adamın elıne.Minimum koyarsın 256k mis gibi kullanır adam .
  • PagaN®
    haklısın sınır koymaları lazım ama adamlar hangi prog.lar ve kullanıcılar ne kadar int.sömürüyo hepsini biliyolar.nete de atmışlar.bi çok program vs.yasaklandı..kullananlar hemen tespit edilip,cezalarını alıp oturuyolar.başı boş bırakmıyolar yani..[lamer]
  • @dig bu arada theme'in benımde hosuma gıttı stylexp 2.01 cektım fakat ıcınde dedıgın theme yok nette aradım bulamadım dosyayı bi yere upload etsen o muazzam hızınla:)
    --------
    ayrıca arkadaşlar sizden bir ricam olacak net&sys mng-2005 cable modem usb driver elinde olanlar bunu bana ulastırabılırlerse cok guzel olacak.Hiçbir sitede bulamadım bir sitede var orasıda çince ve üye olunması gerekıyor dogal olarak yazıları okuyamadıgım ıcın uye olamadım.
  • http://files.themexp.org/tgtsoft/StyleXPInstall_1_0_1p.zip

bunda community var.. key durumlarinda falan pm at.
  • :)))))))))))) komik bi resimmi acaba komikaze kahkaha.com fln da altından o yazı kesiliptemi konmuş buraya :))))
  • Bugün 100 mgb sınırsız internet hakkında ne düşünülüyorsa 10 sonra bu mesajlara merhametle baktığımız gibi onlara da bakacağız.
  • hortsss
  • AkSaKaL A kullanıcısına yanıt

Reyiz sana kötü bir haberim var...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.