Şimdi Ara

işte magelerin çok tartışacağı bir konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce full int bi mage flame olup elixir +7 giyerse ii mi olur ?

birde yarı int olup eline weith erenion dan başka ne alabilir ve üzerine ne giyebilir ???

ben bunları çok merak ettim lütfen bana bi yardım edin

• Semi Paper Olup +7 WOE
  • lütfen bütün sorulara cevap verin birde zaten weith erenion woe demek değilmi ben ondan aşka diorum
  • Bu niye tartışılsın ki Cevap tabiki half-paper ve woe +7 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 12 Ağustos 2007; 20:32:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

Bu niye tartışılsın ki Cevap tabiki half-paper ve woe +7 olacak

+1
  • o zaman full int olup flame olursam kötü mü olur?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugusuguf

o zaman full int olup flame olursam kötü mü olur?????

niye full int verip flame oluoyosun ki ıce veya lr olsan daha ii yavaşlatıp kitlersin dicemde ful int verip flame olmak saçma.
  • yarı int olsam weith erenion +6 giysem idare edebilirmiyim birde üzerime fp mi giymeliyim yarı int olursam?????
  • Nerde oynuyacağına kaç bağlı adream mı olucan cz mi ve mage partylemi takılıcan karşık partymi ama sana önerim bi item vardı forumdan birine çıkmıştı Elesy diye staffı çok güçlü lr damegesi de var iyi bişey yani ondan bulup lr ci olurdum tabiki en iyisi half paper birazda hp
  • WOE +7
  • quote:

o zaman full int olup flame olursam kötü mü olur?????

flame olmanın amacı yüksek damage vermektir.Int&mp kıyaslamasında mp değeri daha yüksek olan bir magenin daha fazla damage verdiğini bildiğimize göre ; 1+1 = flame olacaksan paper flame ol (yada semi paper)
  • +8 +9 2.derece giyeceksin woe +7 alıcaksın takılarında defans veren takılar olacak(rom-rol-sse-iron set fln)defansı böyle yükseltirsin flamede 73-74 lwl oldugundada hp ye vermeye başlarsın dağıtırsın..En iyi 2.derece mage 73-74 ten sonra vurur..

int mage +7 elixir fln bana çok paspal geliyor tavsiye etmiyorum imkânın paran fln warsa 2.derece ol derim.
  • bak kardes Lıghtınıng ol Lightınıng erenıon +7 al uzerınıde ful shel vea armdreamsan chıtın duz dd kafalık yap takılar gorev takısıda olabılır guzel olursun

ama ılla flame dıyosan ful mp ve lycoan +7 al +8 hp set al
  • bence ınt ol tabı shell set +8 var ıse suan ben ınt ım +8 ve shellset+8 ile mukemmel takıların saglam ıse hp de ıı olur suan 1k def var cok memnunum
  • quote:

yarı int olsam weith erenion +6 giysem idare edebilirmiyim birde üzerime fp mi giymeliyim yarı int olursam?????

Weith erenion değil Wrath Of Erenion
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Skybord

bak kardes Lıghtınıng ol Lightınıng erenıon +7 al uzerınıde ful shel vea armdreamsan chıtın duz dd kafalık yap takılar gorev takısıda olabılır guzel olursun

ama ılla flame dıyosan ful mp ve lycoan +7 al +8 hp set al

arkadaşlar bi kere shell giyerse fazladan int vermesi gerekir bu da atackı azaltır bu yüzden solo takılıyıcaksan gereksiz olur atackın az olması mage olmanın asıl amacı (tabi 72 den önce) np kasarken NT yapmaktır (bence) bunun içinde atackı azaltırsan fazla yararlı olamazsın bu yüzden benm terchimi verdiğin skile göre erenion almak ve hard set var paperin bi üstü onların +8 i ve ya +9 çok iş görür sonra NT

• bak full int verceksen ıce yada light olcaksın.int ne kadar fazla ise ice o kadar yavaslatır light te o akdar dondurur.

woe ise semi papaer mageler içindir
  • semi paper olsam woe +6 olsam olmaz mı?
  • full int elixir +7 , flame - lr
    iki kuruş fazla wurcam diye defansınızdan tawiz wermeyin
  • +6'sı biLe eLixir +7'den iyidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.