Şimdi Ara

İşte MTK ilk maçı işte Colin KAZIM Richards (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustang

quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Abi adam süper rahat :s

mtk karşısında bende oynarım rahat

playstation damı?

ya sen kazımın arda dan daha iyi olduğunu iddaa ediyorsun birde hala konuşuyorsun arkadaşım karşısında kim var mtk ya karşı ben oynayamam tabii ki ama kazım da oynasın artık değil mi arda gibi liverpool a karşı döktürsün o zaman okey
    kaldıkı zaten bu maçta da bütün topları kaybetmiş nerdeyse yok ayağından açmış geçememiş vs.
    bir 1.30 daki güzel hareket diğerleri gereksiz.
    aç ardanın liverpool a karşı videosunu da liverpoolluları-italya milli takımını nasıl maymun etmiş gör
    http://www.vidivodo.com/5156/arda-turan-show
    göz var nizam var cristiano ronaldoyla arda kıyaslanamaz diyenler kazım ı mı kıyaslıyorlar

• Bu kısa videoda çok şey görmek mümkün değil tabiki..Ama geçen seneki maçlarda gördüğüm kadarıyla, Kazım'ın çok sert ve kavisli ortaları var..Tabi yapmak istediği zaman bunları görebiliyoruz..
  • Adam geçmesine geçiyor ama sonucunu pek getiremiyor. Biraz daha aklı başında olsa çok etkili olur. Adamı geçip iyi bir orta veya pas verirse o zaman daha yararlı olur. Kuru kuruya adam geçmek pek işe yaramıyor.
  • baktım, pozisyoları öldürmekten dakikaları geçrimekten başka yaptığı bişey yok, ha futbolda biraz show da vardır ama, bir resmi önemli maçta bunları yapmak çok abes. orda bunları yaparken elenip gitmek var
  • bu adamda anelka ve ibrahimovic i görüyorum.Ama daha öğreneceği çok şey var.Oyununu disipline etmesi lazım.Nereye koşcağını nereye pas atcağını fazla bilmiyo.Oyunu okuma kabiliyeti düşük.Tabi bunlar arttırılabilir.Burada da aragones e büyük görev düşüyo.Alex ferguson nası ronaldo yu adam ettiyse aragones de kazımı adam edebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Claymoré

quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

ilk defa izledim milletin konuştuğu kadar varmış.. ama kısa pas ve orta sorununu çözmesi lazım ben hareketimi yaptım yollayım bi yere benden çıksın der gibi bi hali var. şutlar kaleyi bulmamış ama sadece şanssızlık

Hayır tam tersi ortaları çok güzel esas.
    Topla çok oynuyor, gereksiz çalım deniyor, olağanüstü çalım yeteneği var, içeri kaçmak, pozisyon almak yerine geriden top alıp çalım denemesi sorun.
    Şutları sürekli sert atıyor köşeye plase yerine, bu da diğer sorun.
    Kısa pas sorunu? Alex mi zannettiniz Kazım'ı

bir futbolcunun kısa pas vermek için alex olması yada alexin mevkisinde oynaması mı gerekiyor?
    gereksiz çalım nedir? çalım atmak için takımın hızını kesersin, kaptırırsın, çok uygun pozisyondaki arkadaşına vermezsin.. ama izlediğim kadarıyla gayet hızlı hatta takımı da kendisiyle sürüklemiş, az top kaptırmış ve pozisyonlarda yakınında doğru düzgün arkadaşı yok madem gereksiz adamı 3 rakip oyuncu arasında bırakacağına gelip top alsın biri.. ayrıca hızını kullanarak çalım attığı için içerde bu yeteneğini kullanamaz. şutlarda da bi sorun göremedim direğin yanından geçen topla direkten dönen girse şu anda iki golü olacakmış..

orta ve paslar için;

1:16 da önünde hiç bir oyuncu yokken yaptığı orta mı güzel?

1:58 de o kadar koştuktan sonra bir sürü fenerlinin içinde topu rakibe teslim etmesi?

2:14 de kalecinin kestiği ortayı yaparken ceza sahasına bakmıyo bile..

güzel orta ve pas takım arkadaşına ulaşmış olandır hatta mümkünse en müsait pozisyonda olanına. kafasına ayağına k.çına gelsin farketmez ondan sonra o topu değerlendirmek diğer oyuncuya kalır ben bu vidyoda isabetli bir orta yada pas göremedim...

vidyodan izlediğim kadarıyla gözüken bu tartışılcak bir durum yok ama kazım fanı değilim her maç takip etmiyorum.. bu 3 dklık vidyoyu izleyen biri bundan farklı bişey söylemez

3 dk.lık video ile o kadar özetleyebilirsin ancak, tüm sezon izleyen birine karşı ;)

• quote:

quote:

[
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

quote:

quote:

[

• Anelkanın İngiliz versiyonu işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.Bora

Anelkanın İngiliz versiyonu işte

Türk o Türk
  • Arda Colin karşılaştırması ile ilgili ; Arda teknik özellikler ve atletik özellikler bakımından yarışamaz Colin'le. Ama Arda ters ayakla yani ters kanatta çok faydalı onuyor. Colin bir çak kere denendi ters ayakla çok verimsiz. Arda'nın takım ounu daha ii ve kesinlikle sanıyorum Emre Okan Suat döneminden kalma bir topa müdahale hamlesi var. İzleenler dikkatli baksın topu takip ediyor ve boşa hamle yapmıyor. Süratli olmadığı için kontralarda avaş kalıyor ama 0-0'lık Saracoğlun'daki kupa maçında Edu yetişmişti 20 metre geriden. Arda bence forvet arkası için ideal. Colin kanat için Arda'dan daha faydalı ve daha estetik.
  • Bu videoyu indirebilen veya upload edebilecek biri varsa sevinirim, arşive güzel gider..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

Arda Colin karşılaştırması ile ilgili ; Arda teknik özellikler ve atletik özellikler bakımından yarışamaz Colin'le. Ama Arda ters ayakla yani ters kanatta çok faydalı onuyor. Colin bir çak kere denendi ters ayakla çok verimsiz. Arda'nın takım ounu daha ii ve kesinlikle sanıyorum Emre Okan Suat döneminden kalma bir topa müdahale hamlesi var. İzleenler dikkatli baksın topu takip ediyor ve boşa hamle yapmıyor. Süratli olmadığı için kontralarda avaş kalıyor ama 0-0'lık Saracoğlun'daki kupa maçında Edu yetişmişti 20 metre geriden. Arda bence forvet arkası için ideal. Colin kanat için Arda'dan daha faydalı ve daha estetik.

izle de teknik özellik gör

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

Arda Colin karşılaştırması ile ilgili ; Arda teknik özellikler ve atletik özellikler bakımından yarışamaz Colin'le. Ama Arda ters ayakla yani ters kanatta çok faydalı onuyor. Colin bir çak kere denendi ters ayakla çok verimsiz. Arda'nın takım ounu daha ii ve kesinlikle sanıyorum Emre Okan Suat döneminden kalma bir topa müdahale hamlesi var. İzleenler dikkatli baksın topu takip ediyor ve boşa hamle yapmıyor. Süratli olmadığı için kontralarda avaş kalıyor ama 0-0'lık Saracoğlun'daki kupa maçında Edu yetişmişti 20 metre geriden. Arda bence forvet arkası için ideal. Colin kanat için Arda'dan daha faydalı ve daha estetik.

izle de teknik özellik gör

evet çok teknikmiş benim en çok bordeaux maçındaki kafa vuruş tekniği hoşuma gitti.:D

işin şakası tabi de yine bir s..dik yaroştıma olayı olmuş.arakadaşlardan böyle muhabbetlere girmemsini istiyorum.hem fbli hem gs li.

bu arada KAZIMM ADAMIMSIN DOSTUM :D

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Claymoré

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

ilk defa izledim milletin konuştuğu kadar varmış.. ama kısa pas ve orta sorununu çözmesi lazım ben hareketimi yaptım yollayım bi yere benden çıksın der gibi bi hali var. şutlar kaleyi bulmamış ama sadece şanssızlık

Hayır tam tersi ortaları çok güzel esas.
    Topla çok oynuyor, gereksiz çalım deniyor, olağanüstü çalım yeteneği var, içeri kaçmak, pozisyon almak yerine geriden top alıp çalım denemesi sorun.
    Şutları sürekli sert atıyor köşeye plase yerine, bu da diğer sorun.
    Kısa pas sorunu? Alex mi zannettiniz Kazım'ı

bir futbolcunun kısa pas vermek için alex olması yada alexin mevkisinde oynaması mı gerekiyor?
    gereksiz çalım nedir? çalım atmak için takımın hızını kesersin, kaptırırsın, çok uygun pozisyondaki arkadaşına vermezsin.. ama izlediğim kadarıyla gayet hızlı hatta takımı da kendisiyle sürüklemiş, az top kaptırmış ve pozisyonlarda yakınında doğru düzgün arkadaşı yok madem gereksiz adamı 3 rakip oyuncu arasında bırakacağına gelip top alsın biri.. ayrıca hızını kullanarak çalım attığı için içerde bu yeteneğini kullanamaz. şutlarda da bi sorun göremedim direğin yanından geçen topla direkten dönen girse şu anda iki golü olacakmış..

orta ve paslar için;

1:16 da önünde hiç bir oyuncu yokken yaptığı orta mı güzel?

1:58 de o kadar koştuktan sonra bir sürü fenerlinin içinde topu rakibe teslim etmesi?

2:14 de kalecinin kestiği ortayı yaparken ceza sahasına bakmıyo bile..

güzel orta ve pas takım arkadaşına ulaşmış olandır hatta mümkünse en müsait pozisyonda olanına. kafasına ayağına k.çına gelsin farketmez ondan sonra o topu değerlendirmek diğer oyuncuya kalır ben bu vidyoda isabetli bir orta yada pas göremedim...

vidyodan izlediğim kadarıyla gözüken bu tartışılcak bir durum yok ama kazım fanı değilim her maç takip etmiyorum.. bu 3 dklık vidyoyu izleyen biri bundan farklı bişey söylemez

3 dk.lık video ile o kadar özetleyebilirsin ancak, tüm sezon izleyen birine karşı ;)

madem bütün sezon çok güzel ortalar yaptı öne çıkan özelliği buydu o zaman bu maç berbat oynamış, isabetli pası yok nesini övüyosunuz anlamadım allahaşkına boş konuşmayın.

futbolu izleyip yorumlayacak az adam kaldı fm, cm gibi oyunlarla körelttiler milleti.

• Kazım her geçen gün üzerine koyuyor. Geleceği parlak.Böyle futbolcu her takıma lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.