yeni itemler,yeni pokeler gelcek yenilik ler sunlr olcak 15 ADET POKEMON Alakazam Machamp Machoke Dragonair Dragonite Moltres Zapdos Articuno Muk Golem Marowak Onix Geodude Gengar PoliWhirl Yeni İtemler(Şekilleriyle) Kaya Rozeti Su Elektirik Bitki Psychik Dövüş Volkan Uzman Yeni Vuruşlar Bikachu ve raichu vurarken elektirik soku cikariyor. Hepsi sadece v0.6 da ile gelecek oda yaklasik bugün saat 6.30 (18.30) da gelecek
quote:Orjinalden alıntı: DarkraiMaster quote:Bikachu ve rai... Pikachu olmasın o... Hadi hayırlısı....
quote:Orjinalden alıntı: DarkraiMaster quote:Bikachu ve rai... Pikachu olmasın o... Hadi hayırlısı.... Bikachu yazinca anlamadiysan sana özel Pikachu yazabilirim.
Şimdi bişi derdim ama neyse (artık kendine söyle sen ) oynamıyosan oynama lan senlemi uğraşcaz zorlamı oynatıyoz !!
eleştiri yapmak yasakmı.Dandik işte Allah Allah. Yılmazın oyununu oynayın. Bunu bırakın. Daha adam elysium diamondun logosunu bile deiştirmemiş. Elsium diamondla yapılan oyunların en iyisi Yılmaz'ınki. Ayrıca o vistada da çalışıor bu dandik oyun gibi vistada çalışmamazlık yapmıo.
elysium dogustan öle:Dpoke yapmayi biliormu .D sorsana normalde görüntü bozuk cikar ben bozuk olmadan ypaiorm
quote:Orjinalden alıntı: feryaz eleştiri yapmak yasakmı.Dandik işte Allah Allah. Yılmazın oyununu oynayın. Bunu bırakın. Daha adam elysium diamondun logosunu bile deiştirmemiş. Elsium diamondla yapılan oyunların en iyisi Yılmaz'ınki. Ayrıca o vistada da çalışıor bu dandik oyun gibi vistada çalışmamazlık yapmıo. Yılmaz'ın oyunu sanki 4/4'lük
alp doga seni hic oyunda görmedim .d yeni fllclient geldi rapidsiz istersen http://www.sendspace.com/file/krd66x ister rapidde var indir yoksa iyi oynanmaz
quote:Orjinalden alıntı: alpdoga quote:Orjinalden alıntı: feryaz eleştiri yapmak yasakmı.Dandik işte Allah Allah. Yılmazın oyununu oynayın. Bunu bırakın. Daha adam elysium diamondun logosunu bile deiştirmemiş. Elsium diamondla yapılan oyunların en iyisi Yılmaz'ınki. Ayrıca o vistada da çalışıor bu dandik oyun gibi vistada çalışmamazlık yapmıo. Yılmaz'ın oyunu sanki 4/4'lük en azından vistada çalışıo.