oyunu aç ip ayarlarina 5.155.66.192 yaz eror 76 ona bağli deil data eksikligi olmali
exe de yapcsan
şu anda indiriorum ama foruma üye olmak için isteyen sayılar qörükmüor
evtbendede gözükmedi admin üye yapti beni sölicem şu olayi neyse sitedende iner oyun ayrica forumun her yerini görür zate ziyaretciler bi tek genel falan sanirim
quote:
Orjinalden alıntı: Mew_Three
ok ekledimmmmm girdim
senin oyundaki adin charymi
Yeni patch gelmiştir.. İP ayarlarını yapamayanlar için config.ini dosyasınıda koydum Forumdaki buglar düzeltilmiştir.. Patcha ulaşmak için :http://pokemonshiny.sprinterweb.net/downloads/ İyi oyunlar..
foruma halen üye olunmuyorki ßirde o pachi kesin indirmemis lasımmı?
Forumu ayarlıyorum forumu upload ederken bağlantı kopmuştu bazı dosyalar eksik o yüzden ayarlıyorum.. Patchi indirmeniz gerek ;) Zaten 2mb
quote:
Orjinalden alıntı: snakex1
Forumu ayarlıyorum forumu upload ederken bağlantı kopmuştu bazı dosyalar eksik o yüzden ayarlıyorum.. Patchi indirmeniz gerek ;) Zaten 2mb
ilk önce tümünü ayikla yapin çikan klasördede pokemonworlrpg isimli uygulamaya 2 kere tiklayin onuda ayiklayin sonra gel pikachu simgeli olani oynun oldugu klasöre atin
o indirceğiniz şeyi oyunun oldugu klasöre atin
ya ben üye olamıyorum
sory the server seems to be down. please try to reconnect in a few minutes or visit. die bi yazı çıkıyo ne yapıcam
patch i indirdnmi?
quote:
Orjinalden alıntı: kurtuluş_99
ya ben üye olamıyorum
sory the server seems to be down. please try to reconnect in a few minutes or visit. die bi yazı çıkıyo ne yapıcam
o server kpali demek ama artik acik kapalidi res atiordum artik acik hamachiye baglanmayi unutma
server kapalımı?
yine aynısını diyo ya kafayı yicem birazda daha açık anlatırmısın sanada zahmet veriyoz ama çok oynamak istiyom
Hayır.. Açık
bende neden kapalı gözüko ya
qirmior oyuna :S nickim ApocaLz
Şu an oynayanlar var nasıl giremiyorsunuz :S
Forumdaki buglar fixlenmiştir.. Artık üye olabilirsiniz..