Şimdi Ara

işte resimli amerikadaki laptop fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada Amerika'da laptoplar tabiki daha ucuz. Amerika hatta Avrupa'dan da ucuz.

Buyrun 17", C2 Duo, ATI 1800 mobile ekran kartlı 1GB 667 DDR2 ramli, Alienware custom gaming PCsi. Karizmasını yazmaya bile gerek yok. Sadece 1200$. Bu laptopu burada sizce kaça alırsınız? Resmini gösterirler belki

http://www.alienware.com/configurator_pages/area-51_m5790.aspx?syscode=PC-LT-AREA51M5790&subcode=SKU-DEFAULT

• doru zaten bütün amerikada beyin var türklerde yok bitek demi saçmalama ya olaya para karışıyo konu siyasete dönmeden cevap verme bence daha biz neden yapamıyoruz para yok! ayrıca beyin gerekiyor derkende kendi milletini aşalama
    quote:

Orjinalden alıntı: AMD64

tütün ekmek için beyin gerekmiyor ama mikroçip ekmek için beyin gerekiyor ve bu ortamı yaratıyor olmaları bizim bazı bahaneleri üretmememiz gerektiğini anlatıyor. garipsenecek çok şey var onlar yapabiliyorsa biz neden yapamıyoruz o zaman?
  • savunduğun şeyin saçmalığına önce dön kendin bak! para mı ekiyorlar acaba? neden ileriler peki? sahtekarlık, üçkağıtçılık, kısa yoldan köşeyi dönme planları yapmak orada daha az olduğu için vs vs vs daha çok şey söyleyebilirim. Neymiş onlarda para varmış hey allahım ya sanki allah koyuyor parayı ceplerine
  • buyrun arkadaslar. Amerikadan bir örnek daha. bu kadar olmaz yaws

www.circuitcity.com/ssm/HP-Pavilion-15-4-Widescreen-Notebook-PC-DV6205US/sem/rpsm/oid/169874/catOid/-12963/rpem/ccd/productDetail.doe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokk -- 12 Nisan 2007; 22:03:35 >

• quote:

sahtekarlık, üçkağıtçılık, kısa yoldan köşeyi dönme planları yapmak orada daha az olduğu için

senin orda daha az dediğin millet hergün yanıbaşında yüzlerce masum insanı öldürüyo amd64 kadar beyninle aklını herşeye zorlama bukadar emperyalist yanlısıysan git notebookunu amerikadan al madem seni tutan yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlrmrt

quote:

sahtekarlık, üçkağıtçılık, kısa yoldan köşeyi dönme planları yapmak orada daha az olduğu için

senin orda daha az dediğin millet hergün yanıbaşında yüzlerce masum insanı öldürüyo amd64 kadar beyninle aklını herşeye zorlama bukadar emperyalist yanlısıysan git notebookunu amerikadan al madem seni tutan yok.

Iste bole bi seyi abd de duyamazsin kardesim. bu kesin turk yaraticiligi

Not:kimseye yanlis bi sey demek istemem sadece komik gldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andich -- 13 Nisan 2007; 2:49:43 >

• sen dert etme ben notebook'umu aldım ve çok memnunum. insan öldürmeyle ileri medeniyet arasında ne bağ kurdun o da tartışılır. Bu amerikanın politikası ve bunu ben de desteklemiyorum ama adamlar çalışıyor beyinlerini kullanıyor senin gibi laf salatası yapıp sözde milliyetçi değiller. (Onlar da milliyetçi değil ama devletçi)
  • tamam şimdi bak sen o notebokunu al en yakın parka git kum oyna acıkırsanda benim yaptığım salatan yersin hadi kolay gelsin
    quote:

sen dert etme ben notebook'umu aldım ve çok memnunum. insan öldürmeyle ileri medeniyet arasında ne bağ kurdun o da tartışılır. Bu amerikanın politikası ve bunu ben de desteklemiyorum ama adamlar çalışıyor beyinlerini kullanıyor senin gibi laf salatası yapıp sözde milliyetçi değiller. (Onlar da milliyetçi değil ama devletçi)
  • nasıl biri olduğun kurduğun cümlelerden anlaşılıyor... devam et seninle tartışamam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.