Şimdi Ara

işte rusların saniye saniye dağılışı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel uçmuşlar ama ha adamlar karizma yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

forumun genel bakışını az çok bildiğim için cevapları tek tek okumadım.. Sadece tek bir cümle söyleyeceğim!Bizim için Kürtler neyse Rusya içinde çeçenler aynı sorundur. Hatta onlarda bir adım büyümüş bir sorun!!
    O yüzden siz çeçenleri terörist saymaz hatta din kardeşi zırvasına destek olursanız Rusya ve hatta birçok ülkede sizin PKK'nızı terörist saymaz.. Sonrada zırzır ağlarsınız..

bir dakka kardeşim. kürt ile pkk yı bir mi tutuyorsun sen
    benim kürt arkadaşlarım var ne yani onlar pkk lı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shawlin -- 7 Ekim 2006; 9:08:35 >

• bazı arkadaşlar kürt ile pkk yı aynı şey sanıyorlar

onlardan da çeçenlerin özgürlük savaşçısı olduğunu anlamasını istemek sanırım biraz fazla

oluruna bırakmak lazım
  • ORADA ÖLEN İNSAN BE İNSAN SADİSTLİK İSTEYENwww.ogrish.com A LÜTFEN !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

ORADA ÖLEN İNSAN BE İNSAN SADİSTLİK İSTEYENwww.ogrish.com A LÜTFEN !

evet haklısın orada ölen insan.....ama asker ve savaş durumu....

bencede hoşbirşey değil bununla eğlenmek... ama tecavüz ederek, katlederek, çocuğunu annesine yedirerek eğlenmek.....bu ne????? insanlık mı? yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

esas çeçenler hakediyor, bnm için pkk neyse orda rusya ya karşı savaşan çeçenler aynı, terörist her yerde terörist, kimse çıkıp daçeçenleri savunmasın, işinize gelene göre de yorum yapmayın, aslında ruslar çok insaflılar bu konuda, rusya dünyanın en büyük ülkelerinden biri en büyük ordularına sahip ülkelerinden biri ve çeçenistanı dümdüz etcek güce sahip ve kimseye de açıklama yapmak zorunda deil, ama yapmıo

Her konu ya bilmeden yorum yapıorsun Git bakalım bu konu yu tam olarak araştır.. Neler bulcaksın Sonra kendine bakıp bu yazdıklarından Nefret ediceksin

• alın size çeçenistan gerçeği.....
    terörü kim uyguluyor???

http://cecenistanda-rus-teroru.blogspot.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

Önceden Çeçenistan'ı bende destekliyordum. Fakat ben okul basıp masum küçük çocukları rehin alıp ardından ülkemizi , namusumuzu savunuyoruz diyenleri gördükten sonra gözümde terörist olarak ilan ettim. Ülke ülke içinde savunulur. Buda müslümanlık değildir. Ülke savunması nasıl olur nedir diyorsanız. 1915'e bakın derim....

Ayrıca konuyla alakası varmı bilmiyorum.. Dünya barışının tek yolu Dünya vatandaşlığıdır

herkes aynıdır. Kimse kimseden üstün degildir. Önemli olan akılı kullanmaktır. Yani ülke ayrımcımlığı, millet ayrımcılığı,din ayrımcılığı hiç bir zaman barışı getirmeyecektir. Bunlar olmadan elinde sonunda savaş çıkacaktır. Ve insanlar hiç bir zaman huzuru bulamayacaktır. Benim dinim onunkinden üstün, benim milletim diger milletlerden çokçok üstün, benim ülkem çok güçlü gibi kavramlar yok olmalı. Dünyada herkes ülkede degil dünyada yaşamalı

Peki okul basıp çocuk öldürenlerin Çeçenleri kötülemek için yapmadıklarını ne bilcen.Arkadaşlar kolay bu işler.. Ne Rus larda Ne Yahudilerde Ne fransızında ne ingilizince nede amerikalısında vatan vatandaş kavramı yoktur.. Yani dünyada kendilerinin haklı olmasını sağlamak bunu göstermek amacı ile yapmıcagı şey yoktur.. Buda onun gibi okul basıp kendi ewlatlarını öldürdüler.. Neyse arkadaşlar Onlar sağır lardır dilsizlerdir kulakları mühür basılıdır.. Ne anlatsak anlatalım onlar hala çeçen kardeşlerimizi düşman olarak görcek terorist olarak saycakdır.. o zmn bizde teroristiz topraklarımızı işgal eden ing. fransız italyan vs vs ülkelerden topraklarımız için savaşdık ve teroristiz onu kabul ediosanız bunuda kabul ediosunuz demekdir.. YAZIK ..

• verdiğin linke baktım

içim bir garip oldu

SÖZÜM ONLAR İNSAN İNSAN diyene

bu masumlar insan değil mi

esas insanlar bunlarsa

sen zalim ruslara da insan mı diyorsun

BİLİYOR MUSUN

bu insanlar zalim ruslara insan dediğini duysalar
    onlara da insan denmesini hakaret sayarlar

resimler ortada kim zalimmiş gördük

savaş çocuklara işkenceyle mi olur
    tank patlatarak mı olur

insan öldürmek iyi değildir
    her bireyin yaşama hakkı vardır
    TA Kİ BAŞKASINA ZULMEDENE KADAR

umarım anlaşabiliyoruzdur
    quote:

Orjinalden alıntı: haliladige

quote:

evet haklısın orada ölen insan.....ama asker ve savaş durumu....

bencede hoşbirşey değil bununla eğlenmek... ama tecavüz ederek, katlederek, çocuğunu annesine yedirerek eğlenmek.....bu ne????? insanlık mı? yoksa

• quote:

http://cecenistanda-rus-teroru.blogspot.com/

bak buradakilerde insandı...........
  • KİMSE BEŞİKTEKİ ÇOCUKTAN BAĞIMSIZLIK İSTEYEMEZ !!Terörizmi yapan ister türk ister müslüman isterse babam olsun karşısına geçerim
  • tutturmuşlar bir okul basma

ben de gitsem rusyaya

amacım çeçen kötülemekse onlar gibi giyinir okul basarım

onları öldürür çeçenistan lehinde istekte bulunurum

iş bu kadar basit değil

çeçenlere terörist diyen ya rus hayranıdır

ya da bağımsızlık mücadelesinin ne olduğunu
    dedelerinin neden şehit düştüğünü unutmuştur
  • benim dedem okul basmadı cephede yunan kovaladı..
  • quote:

KİMSE BEŞİKTEKİ ÇOCUKTAN BAĞIMSIZLIK İSTEYEMEZ !!Terörizmi yapan ister türk ister müslüman isterse babam olsun karşısına geçerim

terörü destekleyen yok zaten.

AMA BAĞIMSIZLIĞI TERÖR OLARAK GÖRENLERE SÖZÜM

SİZİN DEDELERİNİZ 1914-1918 DE 1922DE NE DİYE ŞEHİT DÜŞTÜLER

BEN SİZDEN TERÖRE KARŞI DERS ALACAK DEĞİLİM

AMCAM BU KANSIZ PKK LILAR YÜZÜNDEN SAĞ BACAĞINI MAYINA BASARAK KAYBETTİ ASKERDE. BU VATAN İÇİN

TERÖRÜN NE OLDUĞUNU BIRAKIN DA BİRAZ BİLELİM

AMA ÇEÇENLERİN YAPTIKLARINA TERÖR DİYENLE BOŞUNA TARTIŞMAYA LUZUM YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 6 Ekim 2006; 20:10:25 >
  • quote:

benim dedem okul basmadı cephede yunan kovaladı..

sen neden bahsediyorsun ya.......amacın ne.....benim dedem türk değil kafkas milletlerinden olan "adige" ve kendisi bu ülke(türkiye) için 16 sene savaştı 2 sene esir düştü...

o yüzden mi nickin russian? dedene çekmemissin....... yada deden torununu görseydi gelecekte yaparmıydı acaba aynı fedakarlığı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 6 Ekim 2006; 20:13:33 >
  • Kardeş konuyu saptırma adamlar bana Onlar bağımsızlık savaşı verir tarzında şeyler söledi iyi tamam çocuk öldürerek bağımsızlık alınmaz bende ona bizden örnekler vererek açıklamaya çalıştım bağımsızlığın cephede alındığını söledim..
  • quote:

Kardeş konuyu saptırma adamlar bana Onlar bağımsızlık savaşı verir tarzında şeyler söledi iyi tamam çocuk öldürerek bağımsızlık alınmaz bende ona bizden örnekler vererek açıklamaya çalıştım bağımsızlığın cephede alındığını söledim..

ne çocuğu hangi çocuktan bahsediyorsun....osetya da rus askerlerinin öldürdüğü oset çocuklardan mı? yoksa çeçenistanda rus askerlerinin öldürdüğü onbinlerce çocuktan mı? ben saptırdığımı zannetmiyorum....saptıran sensin....

quote:

benim dedem okul basmadı cephede yunan kovaladı..
    bunu yazan sendin değil mi?
  • Bu olayı yakından takip etmediğin belli geçtiğimiz yıllarda ilkokula cephanelik yığan ve günlerce aç susuz insan bırakan ve kimisinin canına kıyanlardan bahsediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

quote:

Orjinalden alıntı: mab2003

-şeyh şamil ülkesini rus işgaline karşı korumaya çalışan bir çeçen liderdi.

-Bir zamanlar afganistan halkıda ülkesini rus işgaline karşı korumaya çalışan bir halktı.

-Eğerki ruslara hadlerini bildirmemiş olsaydık bizim ülkemizinde bir kısmı bu gün işgal altında olacaktı.

saydığım 3 maddenin ortak tarafı rus işgaline karşı bir hareketin olmasıdır.

sscb içinde Türk topluluklarına yapılan soykırım ve eziyetide göz önünde bulundurun.

Gayet yerinde tespitler.

Çeçenlere pek de hoş olmayan yakıştırmalar yapılmış.
    Arkadaşlar lütfen ama lütfen Çeçen savaşının tarihini bir okuyun,bu öyle 5-10 yıllık yeni bir ayrılıkçı-terör hareketi değildir.11 Eylülden sonra Ruslar medyayı mükemmel bir şekilde kullanarak insanların beyinlerini sulandırdı.Amerikanın da çok büyük desteğini alarak tabi...

90'lı yıllarda Rusların yaptıkları vahşet hergün gazetelerde,televizyonlarda yayınlanırken,Grozninin yani Hayalet Şehrin o korkunç görüntülerini hergün gösterirlerken,Avrupa Parlamentosu,BM,Amerika her Allah'ın günü Rusları kınarken iyiydi de şimdi ne oldu da terörist ilan edildi topyekün bir ulus ve neden tek bir görüntü bile yayınlanmıyor televizyonlarda.
    Üstelik vahşet son sürat devam ediyor.

Arkadaşlar bu konuyla ilgili 90'lı yıllarda ve 2000'lerin başlarına ait birçok gazete haberini arşivimde saklıyorum.Büyük bir klasörü dolduracak kadar vahşet ve zulüm haberi var elimde.Şimdi ise bir tane haber bulamazsınız.
    Bunun adına Dezenformasyon denir.
    BM raporlarına göre 40 bin çocuk öldürülmüştür Çeçenistanda.Üstelik tesadüfi değildir bu.Sistematik bir şekildedir.
    Ama malesef dünyada şartlar değişince konjoktür gereği mazlumlar terörist ilan edilir.
    Türkiye Cumhuriyeti Devleti özgürlüğü tanınmış olan Bağımsız Çeçenistan devletine açık ve örtülü her yardımı da yapmıştır.Bu böyle biline.

O ses getiren,tüm dünyanın gözüne sokulan okul baskınlarını iyice bir araştırın bakalım altından neler çıkacak.Medyada büyük fırtınalar koparmış her eyleme şüpheyle bakmayı öğrendim 11 eylülden sonra.

işte bazılarıda bilgisizce çıkıyor ortaya bir ispat koymadan PKK yla kıyaslamaya çalışıyor. Çecenler ülkelerini bağımsızlığı için savaşan Özgürlük savaşcılarıdır. Türkiye gidipde PKKlılar bu ırktan deyip kimseyi öldürmüyor. Kıyaslama yapmak saçmalık. Çecenistanı komple terörist diye ima edenlerde var ne kadar yanlış araştırın tarihi öyle konuşun. Çeçenistanlı Özgürlük Savaşçıları halkı havaya ucursaydı bende sizin gibi düşünürdüm burada asker var. Silah güçleri eşit olmadığı içinde karşılıklı savaşamazlar. Okul baskını gibi olaylara gelince oradaki temel amaç Çeçenistan diye bir ülke var duyun dünya demek.

• Bunun bende de videosu var. Ancak Irak'ta El-Kaide'ye bağlı küçük örgütlerin düşmanlarının kafalarını keserek idam etmesi daha bir zevk veriyor izlerken..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.