Şimdi Ara

işte size gb bugün ss aldım 2 dakka önce.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • delirecem şimdi ya alla alla dostum bana cevap verin gb olmadan warrior 70 skilini nerden açacak.Centaurdan düştü adam ile konuştum...
  • 70 skiline gerek olduğuna eminmisin?
  • değilim :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavilider

delirecem şimdi ya alla alla dostum bana cevap verin gb olmadan warrior 70 skilini nerden açacak.Centaurdan düştü adam ile konuştum...

adam sana ii sallamış bize çıkardı çıksa o kadar çok kestikki
  • neyse arkadaşlar bu muhabbet uzar ben gidip centaur kesecem isteyen inanır isteyen inanmaz videsyada alacam çıkarsa yayınlarım çıkmazsa yapabileceğim bişey yok...
  • gb centourdanmı düşüo

vayy be ilk dewfa duydum ama bnim bildim gb LOTTO'lardan düşüop die ibliom bnim arkda düştüde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

70 skiline gerek olduğuna eminmisin?

sadece post kasmaya yönelik msjlar atıosun bunu uyarı kabul et
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Orjinalden alıntı: mavilider

delirecem şimdi ya alla alla dostum bana cevap verin gb olmadan warrior 70 skilini nerden açacak.Centaurdan düştü adam ile konuştum...

adam sana ii sallamış bize çıkardı çıksa o kadar çok kestikki

işte bunu bu arkadaş hala anlayamadı. Herneyse ben lafı daha da uzatmak istemiyorum. Ne sölesem bu arkadaşın anlayacağı yok. Madem böle bi aşlık açıyorsn buraya yazılan yazıları iyice bi düşün. Acaba gerçektende çıkıyormu çıkmıyormu gibi. Sadece adamın sana cenaurdan çıktı demesine inanıyorsunda benim bu kadar yazıma neden inanmıyorsun?.

Ayrıca sana dahada bişi analatacak değilim ne dersem diyim hertürlü burnunun dikine gidiyorsun.

Artık emin olun sırf bu arkadaş gibi arkadaşların yüzünden forumu bıraktım bırakıcam. Birinin 1 sözüne inanıyor. biz kanıt vs. gösteriyoruz öle olmadına dair hala inanamayan tipler var forumda. Ayrıca buranın yaş ortalamasıda ice düştü zaten.

• Yalan ya 70 skilli için gerke miyor baktık biz
  • tamam dostum sen haklısın sen büyüksün herşeyi sen biliyon her canavarı sen kesersin haklısın...

size forumunuzda mutlulukalr kaydımı silin lütfen yetkili arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilider -- 28 Mayıs 2006; 23:41:04 >
  • enteresan ama o yaratıkdan dusuyosa sabhdan aksama kadar keseriz arkla yaw
  • goldbar bildigimiz gold var bunun neyını ss alıyosun kı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.