Şimdi Ara

İşte Size Ice Mage İle Nasıl Dm Dönülür (video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

1. sı tek basıma demıssın ama gordugum kadarı ıle yardım edenler var...yardım derken şöyle,sanırım malica massıve parazıt torment fılan atıyorlar dm ye...sen baslamadan attılar ve sonra pesınde dolandılar....

2.sı az daha ugrassan 3 tur eslantı turlarsın ama alanla kesersın

malice veya massive zaten bi işe yaramazki sonuçta fiziksel bi vuruş gerçekleştirmiyo . Resistleri düşüren bi debuff olsaydı belki dediğin olabilirdi ama bun dediklerin bi işe yaramaz. ( Parazit Hariç )
  • gayet güzel lady_martha da dm kesmisti ama onda 3 healer vardı bide sen onun 3 katı daha hızlı kestin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

1. sı tek basıma demıssın ama gordugum kadarı ıle yardım edenler var...yardım derken şöyle,sanırım malica massıve parazıt torment fılan atıyorlar dm ye...sen baslamadan attılar ve sonra pesınde dolandılar....

2.sı az daha ugrassan 3 tur eslantı turlarsın ama alanla kesersın

atacaklar tabiki Sende DM keserken healerlar priestlerle kestin DM ye Solo priestsiz healsiz bufsuz debufsuz kesmek icin ugrasmak gereksizliktir zaten cok uzun zaman surecegi icin anlamsiz olur . kesilmezmi elbette kesilir healsiz bufsuz bir mage kaça kaça kesebilir. ama dedigim gibi cok uzun surecektir gereksiz olur

Videoyu ceken arkadas : cesaret gostermis kesmis tebrikler..

• yavaş yavaş magelerin gücünü anlayanların olması beni sevindiriyor. Ama bu tür yaratıkları kesecekseniz flame ve ice olmanız gerek. ful mp set elbise ve yüzük küpe ne varsa mp olacak sonrası zaten dan dun. önemli olan bos kesebilmek darkmareler zayıf kalıyor. Trollerın flame magelere karşı ne kadar zayıf oldunu bilseniz sadece trol kesersiniz.(captain veya berserker)
  • Bnde Lv57 Flame mage olucam nasipse o zaman benimde videomu görürsünüz
  • videoyu seyrettim bende flame lvl 61 mage var şimdi ice olup bi ark var oda lvl 61 paper mage onuda alıp dm denicem tabi glirse bide lvl 45 db var iş yapar herhalde
  • Bütün övgülerinz için çok tşkler
  • doğru ama dm DÖNÜOSUN 3 tur dönüosun eslant ın cervresınde
  • BIZ 50 LVL KEN TROL BER. KESIODUK 1 OKCU 1 ICE MAGE BUFFSUZ COK ZOR KESILIODU AMA
  • 3 tur değil be 1 tur bile olmadan yatmış dm vala hayret kaldım o dm kesişine o kesişte bi iş var ama anlamadım hp bug falan mı var yoksa hemen yattı bu dm yoksa gorunmeyen war.lar atak mı yapıyor anlamadım vala çok çabuk yatmış o dm bravo
  • güsel
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

doğru ama dm DÖNÜOSUN 3 tur dönüosun eslant ın cervresınde

kardeş dediğim gibi ıce ve ınt mageyim bu kadarı bile kısa bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeHeNNeM_AtE$! -- 27 Mayıs 2006; 21:02:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.