quote:Orijinalden alıntı: Banzai! abi o nasıl bi göttür öle ya. mustang gibi maşallah. bide yankı yapıyo
quote:Orijinalden alıntı: Se®can http://www.youtube.com/watch?v=A7N1vWWwCrU&feature=related Kız var kız var birader Harbi süper olmuş
quote:Orijinalden alıntı: €rsin Hadi 'domal' artıkda osur dediğini duydum sanki Evet video'nun sonlarina dogru geçiyo malesef o sözler.. Şimdi ki gençlere bakiyorum da Yemin ediyorum gelecekleri parlak degil..
quote:Orijinalden alıntı: Sedat. quote:Orijinalden alıntı: €rsin Hadi 'domal' artıkda osur dediğini duydum sanki Evet video'nun sonlarina dogru geçiyo malesef o sözler.. Şimdi ki gençlere bakiyorum da Yemin ediyorum gelecekleri parlak degil.. +1453..
1-) ........................................................................................... 2-) + +
yemin ediyorum bak bunlar gelsin desin ki nasıl istersen üstüne de 1000 tl yine olmaz. okadar tiksindim
quote:# Sp1k3ToWn 1 month ago gazı bunlar sağlasın boruyu ben döşeyem bütün ülke ısınır Yorumlara gel.
quote:Orijinalden alıntı: Pr3vladat quote:Orijinalden alıntı: 1881 quote:Orijinalden alıntı: Pr3vladat quote:Orijinalden alıntı: 1881 Herkes hayatında bir defa osuruğunu yakmaya çalışmıştır. Ne var ki bunda? pembeli sen misin ? Herkes dedim sivri zekalı evladım benim, dünyanın sadece kızlardan oluştuğunu mu sanıyorsun? o şekilde bi ütopya tasarlıyorum Hafiften bir homoluk, kızlardan korkma sezdim ama umarım yanılıyorumdur.