Şimdi Ara

İşte yeni bir FRP oyunu !! İncelemenizi Tavsiye ederim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir frp oyun tavsiye etmek istedim.
    www.cenkmeydani.com
    Siteyi incelerseniz gerçekten güzel bir oyun olduğunu göreceksiniz. Bu sürümü bayadır oynandığı için birincilik zor ama yeniden başlatıldığında yeni bir rekabet ortamı olacak. Siteye girdiğinizde Nasıl Oynanır kısmından bilgi alabilirsiniz. Oyunda askerlerin bağlılığı diye bir olay da var. Bir linkiniz oluyor ve o linke farklı ip lerden o linke tıklayıp kullanıcıya bağlılık puanı kazandırılabiliyor. Bağlılık puanı az olanların askerleri orduya bağlı olmadığından güçlerinin belli bir yüzdesi eksik şekilde saldırıyorlar. Örneğin benim bağlılık linkim

http://www.cenkmeydani.com/anonim/default.aspx?uyeNo=1386

Bu linke tıklayıp onay kodunu büyük küçük harflere duyarlı bi şekilde girerek bana bağlılık puanı kazandırabilirsiniz. Oyuna başlayanlar olursa burdan birbirimize bağlılık puanı kazandırabiliyoruz. Bir ip den sınırsız sayıda dostumuza puan kazandırabiliriz. Şimdiden herkeze kolay gelsin...

• üye oluyorum saol
  • bi bakalım...

" "SouL" rumuzlu kullanıcıya bağlılık puanı kazandırmak için
    Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri Büyük/Küçük harfe dikkat ederek kutucuğa yazın ve ONAY düğmesine tıklayın "

seni seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert5001 -- 5 Haziran 2006; 21:45:03 >
  • SAOL GÜZEL BİR SİTE
  • http://www.cenkmeydani.com/anonim/default.aspx?uyeNo=3627

Bu linke ile SouL_WarrioR ark.mıza yaptığınız gibi tıklayıp onay kodunu büyük küçük harflere duyarlı bi şekilde girerek bana bağlılık puanı kazandırabilirsiniz. Oyuna başlayanlar olursa burdan birbirimize bağlılık puanı kazandırabiliyoruz. Bir ip den sınırsız sayıda dostumuza puan kazandırabiliriz. Şimdiden herkeze kolay gelsin...

OYUN İÇİN SAOL..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.