herkes orjinal sanıp vw ye küfrettiğine göre sağlam iş çıkarmışınız ne diyim
polo farı mı o?
Ben beğendim açıkçası. Fiberden yapılmış abartılı tamponlar ve apaçi tarzı farlara sahip araçlar yerine bu tür sade modlu araçlar çok daha iyidir Güle güle kullansın sahibi
benimde hoşuma gitti caddy makyajlandı deyipte şu fotoyu koysalar çoğu insan inanır güzel olmuş..
sela arkadaş farlar vw touran r line modeline takılan xenon farlar
teşekkürler burak bey
Acikcasi ben cok begendim :)
güzel modlama olmuş apaçi gibi caddy modlamak yerine böyle sade olması hoş olmuş
ben caddy bu halinden memnunum yetkili servistekiler bile hastası oldu herkesin görüşüne saygı duyarım
Çok güzel bir modifikasyon VW nin bitürlü yapamadığını yapmış helal!!
bildiğin önden passat olmuş araç.
yeni direksiy taktırdım anlayan arkadaşlara soruyorum nasıl olmuş
iyi akşamlar arkadaşlar direksiyon nasıl olmuş
arabayla bukadar oynamanın alemi yok orjinali güzel.
direksiyon güzel fakat fonksiyonları çalışıyomu yani üzerindeki cd çalar ve ses kontrolleri çalışıyorsa güzel olmuş fakat bu kadar masraf edip caddy'e binmektense o masrafı üzerine koyup Jetta yada Golf'e binerim tabiki bu benim kararım..
teşekkürler ilker tüm fonksiyoları çalışıyor üzerinde mp3 var . ben geniş ve yüksek araç seviyorum o yüzden caddy diyorum başka tanımam
tek eksik rns-rcd 510 olmuş 2sinden birisi çok güzel durur
evet burak rcd 510 araştırıyorum uygun bulursam alıcam şindilik böyle idare etcez
caddy lere torpido kapağı çıkmış özel yapım birebir uyumlu ve bunu bir türk tasarlayıp yapmış ben bunu yapana şahsen teşekkür ediyorum