Şimdi Ara

İŞTE YENİ KİMLİK KARTLARIMIZ..!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kimin ne zaman öleceği belli mi? Sen 6 yaşındayken de ölebilirsin 96 yaşındayken de.O zaman sen 5 yaşında vaziyetini yazmış olmalısın böyle konuştuğuna göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xonar

quote:

Orjinalden alıntı: Roby

Din kısmısı artık kalkmalı değil mi sizce de ?

Adam öldü, kimsesi yok... Cenaze işlemleri dinine göre yapılması gerekmez mi?!?

Ayrıca kimlik no yazmıyor bunda Paso gibi olmuş pasolar gibi kırılmasın bunlarda

Dikkatli bak fotoğrafın altında yazıyor TC kimlik no diye

• quote:

Orjinalden alıntı: Roby

Din kısmısı artık kalkmalı değil mi sizce de ?

zaten bundan sonra yazılması isteğe bağlı olacakmış
  • gerçekten güzel. şekli şemali filan gayet hoş. kredi kartı gibi küçük. kısacası gayet akıllı bir iş olmuş
  • GBT'ye girdikçe chip para kazanacak mıyız?

Misal belirli yerlerde girince %40 fazla chip para gibi promosyonlar olacak mı?

• Tasarımı Kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

GBT'ye girdikçe chip para kazanacak mıyız?

maxi puan vereceklermiş
  • Güzel olmuş.
  • tasarımı pek hoş değil ama mavi pembe gibi ayrı renklerde olmaması olumlu adım
  • çok basit duruyor, hiç beğenmedim ama ufak olması iyi olmuş
  • aynı fransanın kimlik kartına benziyor.o chip dışında resim yeri falan aynı.o din kısmının da kalkması lazım.sonuçta ülkenin büyük bir kısmı müslüman.kimliği bilinen bir kişinin arkadaşları yakınları vardır.aksi bir durumda ona göre cenazesi yapılır.zaten gayrimüslim çoğunluk kendine özgü adlara sahip.moiz,yorgo,ermeni isimleri gibi.ama kimliği bilinen bir kişinin dininin de bulunmamaması gibi bir durum olamaz.eniştemin kimliğinde müslüman olduğu yazıyor ama kendisi müslüman değil.

ve ben şahsen bu chip olayını sevmedim.zeigeist izlerseniz demek istediğimi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 17 Aralık 2008; 0:03:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

aynı fransanın kimlik kartına benziyor.o chip dışında resim yeri falan aynı.o din kısmının da kalkması lazım.sonuçta ülkenin büyük bir kısmı müslüman.kimliği bilinen bir kişinin arkadaşları yakınları vardır.aksi bir durumda ona göre cenazesi yapılır.zaten gayrimüslim çoğunluk kendine özgü adlara sahip.moiz,yorgo,ermeni isimleri gibi.ama kimliği bilinen bir kişinin dininin de bulunmamaması gibi bir durum olamaz.eniştemin kimliğinde müslüman olduğu yazıyor ama kendisi müslüman değil.

ve ben şahsen bu chip olayını sevmedim.zeigeist izlerseniz demek istediğimi anlarsınız.

Zaten bu kimlikler uluslararası standartlara uygun yapılmış, aynı olması normal.
  • kimlik kartlari guzelde keske ulkenin insana sundugu haklarda kimlik karti kadar guzel olsa
  • silahlı kuvvetler 5-6 senedir kullanıyor bunları

mikro yazı Türk Bayrağı hologram renkler menkler herşey var. bunlarda onlarla aynı güvenlik unsurları taşıycak ki muhteşem olur kopyalanma vs tarih olur uzunca bi süre.

bi defa ufalması bile bence bizim için büyük gelişme bıraksalar nüfus defteri dağıtmaya devam edecekler nerdeyse. şu anki kocaman kimlik ne oluyorsa.
  • fake gibi kıza neden mavi kart vermişler? tolu resimde görüldüğü gibi pembesi de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

GBT'ye girdikçe chip para kazanacak mıyız?

Bonus ile World puan varmış Chip vermiyolarmış. Anlaşma olmadığından dolayı. Trafik sorgulama olursa daha fazla kazanıyosun.
  • Tutturdular bir turkuaz rengi, gidiyoruz öyle....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.