Şimdi Ara

İŞTE YENİ OPEL ASTRA! (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.642
Cevap
36
Favori
1.787.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamofice

quote:

Orijinalden alıntı: remzi_talay

Arkadaşlar merhaba, Opel Astra HB 1.4 140 HP Active Select Sport+Stil paketi için iki farklı yerden( Maltepe Değer - Çekmeköy Gedizler) aynı fiyatı aldım 64200 teslim fiyatı, sizce kasım-aralık ayını beklemelimiyim,görüşleriniz için şimdiden teşekkürler. Ayrıca bu saydadan çok faydalandım emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Fiyat fazla direk lise fiyatini vermisker hic indirim yapmadilar mi opel 2000 civari indirim yapar normalde

Fiyat araştırdığım için fazla pazarlık yapmadım fakat dizellerde indirim konusunda daha rahat olduklarını 3-4 binlira gibi olduğunu söyledi, benzinlilerde cok bişey yapamıyorlarmış, pazarlık sonucu 63 civarı olur gibi geliyor, hala fazla olurmu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reaktif08 -- 13 Ekim 2014; 22:03:18 >

• Bende boş sıfır mı alayım yoksa en full+lpg ile ikinci el mi diye çok düşündüm bugün itibari ile 50.000 2011 km 50 binde otomatik cosmo astra aldım şimdi bakalım dikkat edeceğim konular ne olacak tecrübeli kişilerden tecrübelerini beklerim
  • Yeni astra sahibi oldum yakın dönemde, rutin bakım için özel servis önerebilir misiniz ? Genelden yazmak yasaksa özelden mesaj da atabilirsiniz, teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: remzi_talay

Arkadaşlar merhaba, Opel Astra HB 1.4 140 HP Active Select Sport+Stil paketi için iki farklı yerden( Maltepe Değer - Çekmeköy Gedizler) aynı fiyatı aldım 64200 teslim fiyatı, sizce kasım-aralık ayını beklemelimiyim,görüşleriniz için şimdiden teşekkürler. Ayrıca bu saydadan çok faydalandım emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Bende opel odaktan aynı fiyatı almıştım
    2 ay önce,senin sorduğunla aynı özellikteki araba için

Sonrasındada aracı da aldım zaten hiç beklemeden

Bakıyorumda iyikine beklememişim fiyat 2 ay sonrada aynı

Yazın tadını çıkarttım sunrooflu ,geri görüş kameralı arabamla

Demem odur ki bekleme al,görünen yeni kasa çıkmadıkça bunun fiyatı düşmeyecek

yeni kasada 2016da gelecek diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reaktif08 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Dün ben fiyat aldım astra 1.4T 140hp düz vites cosmo için 64000 ile 64500 arası fiyat çıkardı Ankara bayileri. Otomatik vitesi ile test sürüşü yaptım,düzünün daha performanslı olacağını düşünüyorum.
  • Arkadaslar garantili astraya navi taktiricam. Yetkili servis dışında bi yerde taktirsam garantisi bozulurmu. Yoksa sadece radyo kısmi mi garanti disinda kalir?

• Elimde 215 50 17 nokian wr g2 1 yillik 4000 km kullandigim kislik lastik var isteyen olursa sifirinin yari fiyatina verecegim lastik cok iyi durumda

• Arkadaşlar merhaba,

Nasipse kaporamızı verdik , ayın son günü bende astra hatchback 1.4 140 hp otomatik sport + stil paket neptün mavisi aracımızı teslim alıcaz. Antaiya da 2 bayiden ve fethiye de ki bayiden 62.700 tl + boya koruma + karter koruma + cam filmi hediye şeklinde fiyat aldım bilginize.

• bende aynı şüpheyle servisi aradım. servis sadece o kısmın garanti dışında kalacağını söyledi. bende sonradan araştırdığımda zaten serviste 1700 tl ye sattığı necvox cihazın montajı için benim dışarda yaptırdığım ustayı çağırıyormuş :)
  • quaresma85 Q kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.Acaba sizin aldığınız paketin Cosmo paketiyle ne gibi farkları var donanımsal olarak.

• Selamlar herkese bende 1.6 136hp sport modelini almış bulunmaktayım fakat henüz elime ulaşmadı önüzmüdeki hafta teslim olacak. Bundan önce chevrolet evanda kullanmaktaydım. Bu nasıl bir his verecek bakalım :)
  • Merhabalar,

Cosmo donanım da ekstradan afl far sistemi var , yarı deri koltuk var , kapı içi aydınlatmaları var , katlanır aynalar var .
    Başka bir şey var ise de hatırlayamıyorum.

Sport donanım da opc dizayn direksiyon ve daha spor koltuklar var.

• quaresma85 Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki cosmo'larda cam tavan ve otomatik vites seçeneği var mı acaba?

• Otomatik vites oluyor , sunroof da stil paket ile oluyor , cam tavan hiç duymadım.

• otomatik var sanırım ama cam tavan yok. fakat eğer opel alacaksan. alma derim. ben aldım sport+stil, aracı şanlıurfa gapelden teslim aldıktan 2 saat sonra araç motoru stop etti yolda kaldım. çekici ile götürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyolog_56 -- 23 Ekim 2014; 20:06:26 >
  • fhr-d F kullanıcısına yanıt
    İnşallah kazasız belasız kullanırsın kardeş. ben salı günü Şanlıurfa Gapel den sport +still paket aldım. Siirtten gittim şanlıurfaya almaya. teslim aldıktan sonra dönerken 200 km bile yapmadan motor arıza ışığı yandı ve stop etti daha çalışmadı. sadece 2 saat kullandım arabayı. biraz araştırdım bu bölgede 20 opelden 3 tanesi bu tür arıza veriyomuş. ve genelde aracın piyasısını araştırıp çoğu yerden 2 bin 3 bin lira daha ucuza veren plazalarda bu sorunlar daha fazlaymış. şimdiden hayırlı olur inşallah.
  • sosyolog_56 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam size bir çözüm onerildimi sorunun kaynağı ne imiş ogrenebildinizmi ?

• sahinkp54 kullanıcısına yanıt
    Diyarbakır servisine opel merkez tarafından çekildi. 2-3 saat baktılar. elektrik aksamında arıza varmış. ve turbo kabloları hiçbiri takılmamış. zaten aracım tam stop etmeden once 2 bin devir üstüne rölantide bile çıkmıyodu. sonrasında tam durdu marş bile basmadı. fakat arızayı gideremediler. bugün yine bakacaklardı fakat armadılar. ben Şanlıurfa gapel plazayı aradım durum bu dedım. ben bu arabayı almam dedim. yenisini talep ettim fakat olumsuz cevap verdi. bilmem buraya getirin çekici ile biz onarıp veririz filanda ben genel müdürlüğede şikayet ettim ben bu aracı almam die. cevap bekliyoruz. halen.
  • sosyolog_56 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten üzücü bir durum.Geçmiş olsun.Garanti kapsamında mutlaka yenisini vermeleri lazım.Sonuçta sizin hatanızda değil 2 saat kullandığınız aracı nasıl değiştirmezler hakkınızı sonuna kadar arayın derim.

• öyle yapıcaz. inş lehimize sonuçlanır. işin komik yanı bu mesajı yazarken tv de opelin reklamı cıktı. astra asla yolda bırakmaz diye:)
  • 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.