Şimdi Ara

İşte YGS sonuçlarına itiraz dilekçesi örneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
60.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazıklar olsun gerçekten bizim bunları burada tartışıyor olmamız bile yanlış bu olayların gündeme gelmesi bile yanlış . ÖSYM tam anlamıyla bir işin üstesinden gelemedi. Bakalım savcılıktan ne karar çıkacak. Fakat birçok kişi şuan LYS'ye tam anlamıyla hazırlanamıyor
  • ÖSYM, daha önce yaptığı açıklamalarda ''şifre var'' diyordu..ama Ankara 7.Bölge İdare Mahkemesine verdiği savunmada ''şifre yok'' diyormuş..
    Bu kadar tutarsızlık olaz..pesss..

http://www.gercekgundem.com/?p=370378
  • Can Ataklı, Halk TV'de YGS skandalını anlatacak.

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın sunduğu 'Gerçek Gündem'in bu akşamki konuğu Vatan gazetesi yazarı Can Ataklı olacak.

Ataklı ve Yarkdaş, YGS'deki şifre skandalını masaya yatıracak.

'Gerçek Gündem' saat 18:00'da Halk TV ekranlarında olacak.

Halk TV, Digitürk 53'üncü; Dsmart'ta ise 172'inci kanalda yayın yapıyor.
  • Ben bankanın dekontunu zımbaladım dilekçeye kargoyla göndedim acaba yanlış mı yaptım ?
  • O ‘e-posta’ bir bakandanmış

Kemal Kılıçdaroğlu, YGS skandalıyla ilgili iddiasını dün bir adım ileri götürdü:

YGS soruşturmasındaki ‘sürpriz bulgu’nun, ÖSYM’ye giden e-postadaki “İlgili kişiyi uygun bir yere yerleştirin” talimatı olduğunu Hürriyet’e açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, iddiasını dün bir adım ileri götürdü: “O posta bir bakandandı.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’ndaki (YGS) sürpriz konusunda, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Kuriş’e çektiği e-posta restiyle ilgili iddiasını, dün “Maili (e- posta) gönderen bir bakandı” diyerek bir adım ileri götürdü. Burdur’da yine Hürriyet’e konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

‘Yeğeni için istedi’

“Bir bakan, AKP’nin bakanı. Yeğeni için ÖSYM’ye bir mail atıyor. ‘İlgili kişiyi uygun bir yere yerleştirin’ anlamına gelen istekte bulunuyor. Bana ulaşan bilgiler, isteğin geçmiş yıllarda yapılan üniversite giriş sınavlarından biriyle ilgili olduğu yönünde.

‘Adım sırası savcıda’

Bakanın ismini şu aşamada açıklamayı doğru bulmuyorum. Bu mail bana ulaşan bilgilere göre ilgili savcıda var. Savcı eğer ‘Bende yok’ derse ÖSYM bilgisayarlarında incelemeyi yapan polislerden istesin. Polisler, ‘geri çağırma’ yöntemi uyguluyorlar. Bu yolla bilgisayarlardan silinmiş bazı bulgulara ulaşıyorlar. Bulgulardan biri de benim dile getirdiğim mail. Hatta bir tartışma yaşanıyor. Bazıları, ‘Bu mailin YGS soruşturmasıyla ilgisi yok, bunu inceleme dosyamıza koymayalım’ diyor. Ancak itirazlar sonucu mail dosyaya giriyor. Zamanı gelince tüm detayları, bana ulaşacak yeni bilgilerle birlikte kamuoyuyla paylaşacağım. Şimdilik savcının atacağı adımları izleyelim.”

Okan KONURALP / Hürriyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi priapo -- 11 Mayıs 2011; 10:07:24 >

• Ankara C.Başsavcılığı'nca verilen takipsizlik kararında şu açıklama var:

2 BİN 52 ADAYIN SONUCUNDA DÜZELTME YAPILDI

´´YGS´de belirtilen şekilde adaya özgü kitapçık uygulamasına esas olarak cevap setlerinin yerleşiminde matematik testinin soruları programa girilirken sınav koordinatörünün programın ürettiği cevap şıkkı dönüşüm tablosunu gerektiği gibi değiştirmemek suretiyle bu şifrelemeye sebebiyet verildiği´´ ifade edilen kararda, YGS sonuçlarının 5 Mayıs´ta açıklanmasının ardından sınava giren adaylardan hesaplamanın yanlış olduğuna dair itirazlar geldiği, bunun Meteksan´da basılan yedek kitapçıkların cevap anahtarlarının yanlış oluşturulmasından kaynaklandığı, ek raporun verildiği tarih itibariyle ÖSYM tarafından 2 bin 52 adayın sonucunda düzeltme yapıldığı belirtildi.

http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=64575&p=5894954#post5894954

• İşte ÖSYM'ye gönderilen o mail!

http://www.gercekgundem.com/?p=370811

Kılıçdaroğlu: Suç duyurusunda bulunmak için neden benim açıklamamı beklediler?

http://www.gercekgundem.com/?p=370805
  • bahsedilen mail bakan tarafından inkar edildi ve hiç yeğeninin olmadığını söyledi.adını kullanarak atıldığını söyledi.

geçmiş yıllardaki bir sınava aitmiş birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 12 Mayıs 2011; 15:10:45 >
  • Arkadaşlar bu dilekçede talep bölümüne tam olarak ne yazmalıyım ? Vede kargo ile ösym ye dilekçeyi bankadan bize verilen makbuz ilemi yollucaz yoksa sadece dilekçeyi göndersek yetiyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakin -- 12 Mayıs 2011; 22:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

Arkadaşlar bu dilekçede talep bölümüne tam olarak ne yazmalıyım ? Vede kargo ile ösym ye dilekçeyi bankadan bize verilen makbuz ilemi yollucaz yoksa sadece dilekçeyi göndersek yetiyormu ?

Bankaya para falan yatırılmıyor bildiğim kadarıyla. Rehberlik hocamıza da sordum. Öyle birşey olsaydı yazarlardı. Sadece Postaheneden gönderirken 5 tl aps ücreti oluyor. Başka birşey yok.

Talep bölümüne ;

YGS 2011 cevap anahtarımın tekrar incelenip tarafıma bildirilmesini istiyorum

Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Arkadaşlar bu dilekçede talep bölümüne tam olarak ne yazmalıyım ? Vede kargo ile ösym ye dilekçeyi bankadan bize verilen makbuz ilemi yollucaz yoksa sadece dilekçeyi göndersek yetiyormu ?

Bankaya para falan yatırılmıyor bildiğim kadarıyla. Rehberlik hocamıza da sordum. Öyle birşey olsaydı yazarlardı. Sadece Postaheneden gönderirken 5 tl aps ücreti oluyor. Başka birşey yok.

Talep bölümüne ;

yanlışın var ziraat bankasına gidip 5 tl para yatırılıyor.

• arkadaşlar bende ygsye dılekce gonderecegım aps ıle farklı bır ilde uni. okuyorum zarfn ustune suan kaldıgım yern adresını mı yazayım yoksa ıkamet adresınımı??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Talep bölümüne ;

yanlışın var ziraat bankasına gidip 5 tl para yatırılıyor.

Yatırmadım ben. Direk gönderdim. Kim söyledi bunu ? Herhangi bir yazı gösterebilir misin?

• Şunu şöyle uplayayım bi.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115578231&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirimu -- 28 Mart 2016; 7:55:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.