Şimdi Ara

>>> İŞTE ZEROYU ARATMAYACAK ASSAS (SiRRaGe) <<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GeNeLVeRiCi

sirrage item list :

+7 shell set

+8 cihitn set

+8 dual md

+1 dual silver earning

+0 elf belt

+2 priest pendant

+2 dual kekuri ring i vardı sattı

SiRRaGe reel den arkımdır aynı şehirde oturuyoz

bana göre sağlam br asassian yorum sizin??

İyi itemler varmış

• o foverin ringin arkadaşta +2 si var nerden buldu bilmiyorum 48 defans herşeye 10 süper bişey. buarada karakter süper
  • illa programlamı 5 vs 1 yapılır bizim burda c de oynuyan daggersexy war adamda 8 vs 1 falan yaptı gözümün önünde ama o wideoya falan almadı bşide daggersexyde +9 shell +8 chitin bow +8 ib +8 dual shard rol iron necklaces dagger of daggersexy +6 falan war illa proglamla olcak die bşi yok adam gözmüzün önünde +8 vs 1 yapıor.daggersexynin bir arkıda war zırt die biri o adam tw ye 3 wurusta alıoıdu 70 lvlde görüoduk.adam dupeci +10 shell set +9 raptor +10 cs si warmıs die söledi daggersexy.
  • zero yu görünce üçbuçuk atmazsa bende neyim zero tavada keklik bu
  • http://www.youtube.com/watch?v=oey6Ei8WJD4&mode=related&search=
    al zero yu aratmıcak dedığin miletin emeğinin üstüne çöreklenen kendini adam sanan we bu forumda milletin emeklerine göz diken kişinin başkasının emeğine saygısızlık yapıp carı hackleyerek cektıgı bır vıdeo buuyur bak
  • LöL.. :D Bu mu kescek zero yu? Abimin oly de 65 ken 18xx ap vardı. Ama 68 olduunda def. takı takmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 11 Kasım 2006; 19:02:01 >
  • +8 dual sharmıı adam +9 war ve kıyaslayamısn kı bunun lvl 71 ken o su an 77 ok??? hayatta kıyaslamasınn
  • lwl e göre atack az bence
  • http://www.youtube.com/watch?v=AeCCFFZlcdg

abim olur kendisi pk ya beklerim sirrage yi belkide yapmışlardır ama bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.