Merhaba, ben araca yaklaşınca açılma, uzaktan çalıştırma gibi özellikleri olan tabiri cazise full bir alarm sistemi arıyorum. Bilgisi olan var mıdır?
hakanmarsanH
kullanıcısına yanıt
Merhaba , aracın marka ve modeli nedir ?
2001 Mitsubishi Carisma aracım. Bu tarz cihazları ebay de , gittigidiyorda falan baktım ama benim istediğim epey özellikli olması. Stop&Go, uzaktan çalıştırma falan. Tabii çok pahallı olmaması iyi olur :-)
quote:
Orijinalden alıntı: hakanmarsan
2001 Mitsubishi Carisma aracım. Bu tarz cihazları ebay de , gittigidiyorda falan baktım ama benim istediğim epey özellikli olması. Stop&Go, uzaktan çalıştırma falan. Tabii çok pahallı olmaması iyi olur :-)
hakan bey istediğinizi bulmanız imkansız gibi birşey bulsanızda takacak ustada bulmanız imkansız gibi bişey o yüzden size bir numara vereyim arayıp konuşup derdinizi anlatın mutlaka size yardımcı olacaklardır
Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Ebay'de falan baktım birçok model var ama tüm özellikleri barındıran ve kurulum sorunu yaşamayacağım bir sistem istedim ama... Bu arada ilan yayından kalkmış :-(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme