Şimdi Ara

İstediğim özelliklerde ürün?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ATI Radeon HD 5650 veya üzeri ekran kartı (ya da Nvidia GTS, GTX veya üzeri)
    1440 x 900 ekran çözünürlüğünü destekleyen led teknolojili ekran

Temel olarak kesinlikle bu özellikleri barındıran (aşağısı olmaz) ram ve hdd farketmez, kaliteli bir notebook arıyorum.
    Servis konusunda,
    ısınma konusunda,
    işçilik konusunda,
    müşteri memnuniyeti konusunda iyi bir marka olsun istiyorum.
    Bütçem 2500 TLdir.
    Yabancı sitlerden link vermek yerine Türkiye'de satıldığı yer, internet sitesi yazarsanız çok memnun olurum, teşekkürler.

Yanlış yere konu açtıysam özür dilerim.

• arkadaşlar fikir beyanlarınızı bekliyorum.
  • Tam modelini bilemiyorum hocam ama acer 7 serisinden bir modelde i7 islemci+ 17.3 inc ekran + 1440x900 cozunurluk + sanirim nvidia gt 330 ekran karti ile gelen bir modeli gordum ve inceledim .. Dedigim gibi urun modelini tam bilmiyorum ama 7 serisunden ankara optimum media makette acer marka bu laptop 2250.tl gibi bir fiyat vardi ve ben cok begendim.bir arastirin derim.. Kesinlikle ayni urunun ati 5650 modeline sahip urun gami mevcuttur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

Tam modelini bilemiyorum hocam ama acer 7 serisinden bir modelde i7 islemci+ 17.3 inc ekran + 1440x900 cozunurluk + sanirim nvidia gt 330 ekran karti ile gelen bir modeli gordum ve inceledim .. Dedigim gibi urun modelini tam bilmiyorum ama 7 serisunden ankara optimum media makette acer marka bu laptop 2250.tl gibi bir fiyat vardi ve ben cok begendim.bir arastirin derim.. Kesinlikle ayni urunun ati 5650 modeline sahip urun gami mevcuttur :D

gt330m hd 5650'nin yanından geçemez.ayrıca acer'a hiç bulaşmayın.17.3 ekranda 1440x900 zaten standarttır.kaliteli bir çözünürlük değildir yani 2250 değmez bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.