Şimdi Ara

İstediğiniz konularda ve dillerde ücretsiz hazır kod (script) kütüphanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni kanal açtım ve websitesi kodlama dilleri ile ilgili kaynaklar hazırlıyorum, çalışmaları video ile tanıtıyorum ve ücretsiz rar dosyasını video altında paylaşıyorum. Böyle bir kaynak ihtiyacı var mı, hitap edebileceğim kitle var mı merak ediyorum..
    Şuan HTML CSS PHP JavaScript jQuery .htaccess ve MySQL ile ilgili örnekler olacak. Başka dillerde de isterseniz belirtebilirsiniz. Aynı zamanda yönetim panelli hazır websiteleri de paylaştım. Yakında ogame tarzı browser tabanlı oyun yapımı serisi de hazırlamayı düşünüyorum.
    Kaynaklardan kastım işinize yarayacak, direkt alıp websitenize ekleyebileceğiniz özelliklerdir.
    Örnek olarak: basınca açılan buton, açılır kapanır menü, karakter sayacı, şifre kontrolü gibi hazır script ve yardımcı kodlar. Hedefim geliştiriciler için her alanda ve dilde ücretsiz kütüphane oluşturmak. İhtiyacı olanlara tavsiye edebilirsiniz.
    Kanalıma ulaşabileceğiniz link :https://www.youtube.com/channel/UCFyBTCENeaTKGSbatkZ8MaA?sub_confirmation=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htalhayerli -- 11 Temmuz 2019; 17:55:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.