Şimdi Ara

İstediğiniz Soruları Sorun Crew Cevaplıyor!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: RedArow

quote:

Şimdi Swindler olsam ks %85 felan olur Bi LC indirmek için kesin olarak kaç mermi lazım :)

25000 mermi 30000 mermi arasında deişir
  • quote:

Orjinalden alıntı: battman@

Üye olamadım kardes neden acaba fregat ı kabul ettım.. gıne anasını satım...

hotmail den uye olduysan gec gelior veya gelmiyor gmailde cok hızlı (jet) gibi geliyor;)
  • Peki bi aileyi düşürmek için ailenin hangi adamlarını vurmamız lazım ?
  • quote:

Peki bi aileyi düşürmek için ailenin hangi adamlarını vurmamız lazım ?

Aile savaşlarında genelde ilk önce capoları götürüyorlar die biliyorum....Ama sen işini sağlama al direk boss a saldır bide bu healt 30 veya daha altına düşünce heistten mesela -40 healt cıksa bile 3---5 azalıyormuş 30 dan sonra azalma yavaşlıyor dediler bende bütün oyunlarda takıntı olduğu için hep full can la geziyorum bıktım artık kızılayı zengin etmekten bu işin aslı varmı...ona göre artık daha az can alıcam

• Arkadas bana diyoki sartları kabul et ediyorum yıne aysını diyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: Hertz

quote:

Orjinalden alıntı: battman@

Üye olamadım kardes neden acaba fregat ı kabul ettım.. gıne anasını satım...

hotmail den uye olduysan gec gelior veya gelmiyor gmailde cok hızlı (jet) gibi geliyor;)
  • beyler suç işlerken başarısız olsak bıle sevıye artıyor mu?
  • bir soru daha.birini hapisten kurtarmanın ne faydası var ?(benı kurtardılar da tanımadıgım kısıler onlara ne faydası oldu?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen

beyler suç işlerken başarısız olsak bıle sevıye artıyor mu?

evet
  • Sagol. bir soru daha
    sizce en az kac mermım olması gerek?(adam vurmak ııcn degıl kendımı korumak ıcın)
  • quote:

Peki bi aileyi düşürmek için ailenin hangi adamlarını vurmamız lazım ?

eger baba yı öldürürsen ve varisi yoksa coker ama vardır buyuk bir ihtimalle baba ve ona en yakın adam öldğür;)
  • quote:

beyler suç işlerken başarısız olsak bıle sevıye artıyor mu?

ewt artar gittikce zorlanır
  • quote:

bir soru daha.birini hapisten kurtarmanın ne faydası var ?(benı kurtardılar da tanımadıgım kısıler onlara ne faydası oldu?)

biz hapiseten kacırmaya bo(bust out )dioruz bocular vardır sadece suc ve bo yaparlar yada saece bo bunlar cok faydalıdır özellikle e-5baskını,oc ve mocda;)yuksek gelirli soygun yapmanızda önemli bir factör
  • Başlık için teşekkürler , benimde bir sorum var

Sadece bulunduğumuz şehirdeki bir aileyemi üye olabiliyoruz , yoksa şehir farketmiyor mu ? İstediğimiz aileye girebilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reca -- 2 Ağustos 2007; 6:27:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reca

Başlık için teşekkürler , benimde bir sorum var

Sadece bulunduğumuz şehirdeki bir aileyemi üye olabiliyoruz , yoksa şehir farketmiyor mu ? İstediğimiz aileye girebilir miyiz ?

Tabiki istediğin aileye girebilirsin şehir farketmez yalnız ,capo olmak için ailenin bulundugu şehirden yer almanız lazım zaten ailenin babası sana söyler paran varsa al die,ama cok pahalıdır o yeri almak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.