Şimdi Ara

İsteğe Bağlı Güncelleme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş şu isteğe bağlı güncelleme belasından bıktım ya, yüklemek istemiyorum ama illa yüklemem isteniyor.. Bu nasıl isteğe bağlı oluyor anlamıyorum. windowsun bize dayattığı bir paket yine.

Cihazım asus ultrabook ve multi touchpad özelliği var. Eğer bir windows güncellemesi varsa, multi touchpad devre dışı kalıyor ve kullanıcısına bir bakıma hatırlatma yapıyor. Eğer gerekli bir güncelleme paketiyse zaten zorunlu olarak kabul ediyorum. Lakin isteğe bağlı bir paket olduğunda yüklemediğim zaman devre dışı kalan touchpad aktif hale gelmiyor yani özelliklerini kullanamıyorum.

Güya isteğe bağlı olan ve zorla yükletmeye çalışılan bu güncelleme paketleri "bing bar" ve "bing desktop". Bu paketlerden sinir oldum ve yüklemeyeceğim arkadaş. Ama touchpadi kullanamıyorum böyle. Bu istege bağlı paketleri nasıl yok sayabilirim. Mesela yüklüyorum sonra geri siliyorum ama bir kaç gün içinde tekrar bu güncelleme paketi geliyor ve touchpadimi devre dışı bırakıyor.

Bu olaydan kökten nasıl kurtulurum acaba?

• wikioogle W kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

İsteğe bağlı güncelleştirmelere tıklayın. Gelen güncelleştirmelerin üzerinde sağ tıklayın ve gizle seçeneğini seçin. Artık size bu güncellemeleri sormayacaktır.
  • aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba;

İsteğe bağlı güncelleştirmelere tıklayın. Gelen güncelleştirmelerin üzerinde sağ tıklayın ve gizle seçeneğini seçin. Artık size bu güncellemeleri sormayacaktır.

Tesekkürler problem çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.