Şimdi Ara

İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK

(En Son Oy Tarihi: 4.9.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ben ingilizce bilene tavsite etmiyorum.
    benim zamanımda hazırlık atlama sınavına girmiştim ama sınavım kabul edilmedi,ne yaptıysamda oralı olmadılar hatta ilgilenmediler bile.hergün gide gide bıktırmıştım en son şuan istesek bile geçiremeyiz dönem dersleri geçti sen geri kalırsın filan diye.mecbur hazırlığa başladım ingilizce eğitmenleri bana hep soruyordu senin burda işin ne diye?sen nasıl sınavı geçemedin diye şaşırıyordular.
    ben hazırlıktayken hiç ingilizce çalışmadım çünkü orada gösterilen herşeyi biliyordum,bıraksam bölüme devam edemeyecektim gitmeye ve başarılı olmaya mecburdum.bende sabaha kadar bilgisayarda oyun oynardım dersleri uyuklaya uyuklaya dinlerdim,canıp sıkılınca derse katılır bir nevi pratik diye kendimi avuturdum.hazırlığın ilk haftası verb to be gösterilitordu düşünün.millet deli gibi çalışırdı bense hiçbirşey yapmazdım.hazırlık sabah başlar öğlen biterdi,klüpler aktiviteler nerede eğlence varsa oradaydım üniversitenin çoğunluğu demeyeyimde eğlence takımı beni tanır olmuştu,hergün birkaç kişi biryere çağırıyordu.halı saha,paitball,pes turnuvası,karaoke,bowling,dans yarışmaları,kampçılık,bisiklet, daha önce yapmadığım birsürü aktiviteye katılmıştım,dolu dolu geçmişti çok eğlenmiştim.
    yılın sonunda 1000 kişi arasından yata yata %97 ile 1. olarak bitirdim.bu öyle çok abartılacak bir başarı değil ama hem hazırlığın durumunu hemde oradaki öğrenci profilini az çok belli etmiştir.dönem boyunca çevre edinince ünide bazı kişilere filan sordum hazırlığa belli sayıda öğrenci bırakılıyormuş ( hazırlık kitabı satan yerle anlaşma - öğrencinin 1. yıl boyunca harcayacağı masraf vs bana mantıklı geldi,bir nevi kazanç kapısı.buradan bile önceliğin ingilizce değil kar olduğunu görebilirsiniz )

toparlamak gerekirse,hemen hemen herkesin evinde internet var biraz çabalasanız halledersiniz,ingilizce o kadarda zor değil ama '' are you cola '' gibi tarzancanız varsa gidin sizi güzelce yontsunlar.

teşekkür ederim yorumun için. hazırlığa gittiğin için pişman mısın? ingilizcem kötü değil ama tam anlamıyla bilmiyorum.

• İngilizcen az çok yeterliyse gereği yok. Kendin yavaştan halledersin. Halledemezsin diyenlere bakma millet internetten MIT videoları izleyerek çıkmış MIT sorularını çözebiliyorlar.

Ancak ben uğraşmam, öyle kalırım dersen git. İngilizcenizin çok iyi olması şart.
  • İngilizcen ortalama duzeydeyse gerek yok.Hele ki kocaeli icin vakit kaybi.Hazirlik lafinin buyusune kapilma.Odtu,bilkent,bogazici,koc ve itu disindaki okullarin hazirliklari berbat duzeyde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Hacettepe hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: böcüg

Hacettepe hocam?

İngilizcen ortalama duzeyde ise,konusulanlari kismen anlayabiliyorsan hazirlikla vakit kaybetme direk bölüme basla derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

İngilizcen ortalama duzeydeyse gerek yok.Hele ki kocaeli icin vakit kaybi.Hazirlik lafinin buyusune kapilma.Odtu,bilkent,bogazici,koc ve itu disindaki okullarin hazirliklari berbat duzeyde.

teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.