Şimdi Ara

İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI OKUNMALI MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
26.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi bir universitedeyse evet hatta kesinlikle ama iyi degilse bir yarari olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Orijinalden alıntı: nurullah67

İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI OKUNMALI MI? Sakarya üniversitesi , Bilgisayar mühendisliği

kardeşim ben isteğe bağlı okudum pişman degilim ama birçok arkadaşım pişman.

Öncelikle ben neden pişman degilim onu söyleyeyim.Benim ingilizcem baya iyiydi.Sınavıda rahat geçerdim ama amacım fantazi olsun bir yıl yatıyım geziyim takılayım kluptü karı kızdı takılmaydı açıkçası.Bu nedenle ne dogru düzgün derse gittim ne de ingilizceme bir katkısı oldu.Ama ben istediğimi aldım.Bol bol eglendim takıldım.

Pişman olanlara gelince,boşu boşuna 1 yıl gitti,ingilizvce bir şekilde halledilirmiş,bölüme geç kaldık gibi düşünceler oldu.Gerçekten hazırlıktan istediğin gibi faydalanman zor.Bu nedenle amacın ingilziceyse patlama riskin var.bu şekilde düşüncelerim :)

Hort olacak ama, Hocam isteğe bağlı hazırlığı okuyunca sertifika veriyorlar mı?

Mesela İsteğe bağlı ing hazırlığı olan bir okulun hazırlığı başarı ile bitirdim diyelim ilk sene normal derslerde de başarılı olup, %30u veya %100ü İngilizce olan yani zorunlu hazırlık veren başka bir okula yatay geçiş yaparken ''ingilizce hazırlığı başarı ile tamamladı, yeterlilik sınavından muaf'' diye belge isteyecekler. Bu belgeyi isteğe bağı hazırlıktan başarılı olarak alabilir miyim?

Tabiki alabilirsin transcript te basarili olarak gorunur. Istege bagli fln yazmaz genelde nornal hazirlik sinifi diye yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki geneleve gidiyorlar, karı kızla takılacakmış. Sivilceli bakirler yav.
  • arkadaşlar istanbul üniversitesi ekonometri bölümünde isteğe bağlı hazırlık okunabiliyor mu ?
  • Merhaba YTÜ istatistik yazmayı düşünüyorum bölüm türkçe. ingilizce öğrenmem şart. isteğe bağlı "ben ingilizce öğrenmek istiyorum diye gidip kayıt olabiliyor muyum. bir sene geç başlarım önemli değil ama yeter ki öğreneyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.