Şimdi Ara

İstek Server Files

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle aradım bulamadım Modum kitlerse konuyu lütfen özel mesajdan ulaşın...
    ben bir server files arıyorum özellikle muonline işleritlye ilgilenen birisi olursa cok minnetar kalırım istegimi yerine getirirse allah ondan razi olsun ne muradı varsa versin......

sizlerden bu özelliklerde veya buna yakın özelliklerde server files istiyorum....

s3 e2 server files + s4 items (tabi summoner charı ve yeni maplar)

vip üyelik özelliği (örneğin normal player 400 de res atiyorsa vip 375 de normal playerda satıcıda heart of love satılmazken vip de satılsın gibi bişey normale drop 80 ken vip 100 exp 2000ken vip 3000 gibi.....)

statlar 65536 olsun istiyorum

spotlar mümkün oldugu kadar çok ve sadece arena deil tüm mapler için ve yeni yaratıklar

pk savaşları için özel server

giris için vote vermek gereken bir site (symrnamu gibi olabilir)

bu özellikte server files bulmama yardım eden decidet makinaya kurulacak serverda gm olma hakkı kazanacaktır......yeni istekler için eklerim başlık altına hem herkes yararlanmış olur süprizlere hazır olun...

• Ben dosyayi veriyimde herseyi hazır istiosun sen ne yapicaksin...Kurmaktan baska...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ?AkRep?

Ben dosyayi veriyimde herseyi hazır istiosun sen ne yapicaksin...Kurmaktan baska...

ßencede..Sağlam virüssüz az buglı tıkır tıkır çalışan bir files bul gerisi kolay.Kendin editlersin.Spot konusunda Takılırsan Yardımcı olabilirim.Karşılık beklemeden
  • Eğer Çok garanti bi server accaksan o dediklerin ebnde war ama 1 2 günlük içinse hiç uğraştırma tekniks erver olurum ben
  • Avanos mu Senmisin bu Arkadasım.. Sercan bu adama filesi vermişsin item.kor da Season4 setleri yok Bi ilgileniver Arkadasla..
  • quote:

Ben dosyayi veriyimde herseyi hazır istiosun sen ne yapicaksin...Kurmaktan baska...

fazla uğraşmak istemiyorum acele bi iş bizimkisi deneyip kurmak eger direk herşey hazır verirsen cok sevinirim.......ömür boyu minnettarlık duyarım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: requiem99

Eğer Çok garanti bi server accaksan o dediklerin ebnde war ama 1 2 günlük içinse hiç uğraştırma tekniks erver olurum ben

1-2 günlük server degil uzun ömürlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Avanos mu Senmisin bu Arkadasım.. Sercan bu adama filesi vermişsin item.kor da Season4 setleri yok Bi ilgileniver Arkadasla..

bana diyorsan alakam bile yok adınıda ilk defa senden duyuyorum
  • ee uğraşmadan olmaz bu işler ...

MuServer Setup falan duydun mu sen hiç ?
  • Ciddi bir iş olcaksa her yönden yardım edebilirim...
  • quote:

Ciddi bir iş olcaksa her yönden yardım edebilirim...

Yardim isteyen arkadasa guvence verebilirim kesinlikle yardimci olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaCKToR01

quote:

Senin pc'n bozuksa ben napiyim kardeşm...Ben bugune kadar kac server kurdum sen bilionmu
    Not: Anladin sen onu...

• arkadaslar eger elinde oyle bi server files olan warsa cok saglam falansa o ciddi ise bende kalkisabilirim... hatta isterseniz deciaded falan bile yapabiliriz... ama o kadar saglam files olacagini tahmin etmiyorum...
    ki olsa zati kesinlikle fun degil hard cok zewkli bi serwer yapmayi dusunurum yani...
  • saglamdan kasıt nedir çözemedim...Benim filesi soruyorsaniz Castle Siege calismior,Stadiumda noobken oldunuzmu zenler bugta kalior,Mg skilleri cok yuksek point istior ama gereken pointler verilince skiller acilior,3.nesil olunca lvl gozukmuor bunun gibi buglari var ihtiyaci olan varsa files i verebilirim...
  • iste bende ondan kastettim eger oyle buglari olmayan bi serwer files bulsam kesinlikle cok ii bi serwer kurarim...
  • zaten amacımız bugsız bulmak bakalım bekliyoruz buralardayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: cigaraech

zaten amacımız bugsız bulmak bakalım bekliyoruz buralardayız

bende ondan bahsettim ama sezon3 lerin hemen hemen cogunda war yani bunlar...
    weya bu isi cok iyi bilenler yapmistir ayarlamistir ama onlarda cok emek harcadigindan filesi
    paylasmak istiyeceklerinden zannetmiyorum
    ama olursa ki bende saglam hard serwer yaparim yani o saglam filese en guzel tesekkur bence oyle olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

ee uğraşmadan olmaz bu işler ...

MuServer Setup falan duydun mu sen hiç ?

cok şükür biliyorum cok server kurdum denemelik şimdide kurarım ama pc ye yeni format attım sql falan kurup uğraşmak istemediğimden öle dedim
  • quote:

quote:

quote:

Senin pc'n bozuksa ben napiyim kardeşm...Ben bugune kadar kac server kurdum sen bilionmu

cicegim bozuk olan Pc deiL Windows:D
    ayrica bens aten kurmustum bi bakiver dedim episode 2 den anlamiyordum hemen oyle zeytin yagi gibin uste cikma alirim o cikan yagi suyla ic ice kalirsin

+ oLArak zen bug'un cozumu /post herhangi bisi yada bosluk brak bug gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexix01 -- 22 Eylül 2008; 20:49:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

cicegim bozuk olan Pc deiL Windows:D
    ayrica bens aten kurmustum bi bakiver dedim episode 2 den anlamiyordum hemen oyle zeytin yagi gibin uste cikma alirim o cikan yagi suyla ic ice kalirsin

+ oLArak zen bug'un cozumu /post herhangi bisi yada bosluk brak bug gidiyor

Bi daha sana yardım edersem 2 olsun...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.