odtünün önüne kadar dolmuşcular çakallar emniyet şeridinden yardırıyorlar armadanın ordan sol şerit akmaya başlıyor... konya yolu dönüşüne kadar sıkıntılı oluyor hep o saatler artı hacettepe + bilkent akşam ders çıkışları çakışıyor + kazada olursa + yağmurda olursa akmıyor bazen..
Şarkılar güzel yolculuk güzel
en son 29. dakikadaki yeşil ışıklı yol neresi orası baya güzel görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: questwar
odtünün önüne kadar dolmuşcular çakallar emniyet şeridinden yardırıyorlar armadanın ordan sol şerit akmaya başlıyor... konya yolu dönüşüne kadar sıkıntılı oluyor hep o saatler artı hacettepe + bilkent akşam ders çıkışları çakışıyor + kazada olursa + yağmurda olursa akmıyor bazen..
ben bilkent den odtü köprüsünün oradaki alt yoldan(anadolu bulvarı-chp binası) kaymak için emniyet şeridini kullanıyorum
oraya varana kadar ter atıyorum... armadanın oraya kadar gidenler ve oradan kızılay yolunu kullanan insanları düşünemiyorum
ben ankara trafiğini seviyorum özlellikle mamak girişinden sonra ki rampa ve keçi örene kadar akıcı trafik çok hoş hele geçen sene her hafta gelip gittiğimin etkiside vardır muhakkak selam olsun ankaraya
İStanbula bakış daha akıcı ama yoğunluğuda inkar edilemez.
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
quote:
ben bilkent den odtü köprüsünün oradaki alt yoldan(anadolu bulvarı-chp binası) kaymak için emniyet şeridini kullanıyorum
oraya varana kadar ter atıyorum... armadanın oraya kadar gidenler ve oradan kızılay yolunu kullanan insanları düşünemiyorum
ben artık derslerin yarım gün olduğu zamanlar arabayı çıkarıyorum. Diğer türlü akşam işte 18:00 civarı çekilmiyor atlıyorum TM ye birde mercedes veya MAN olan geniş servisler gelirse uyuya uyuya gidiyorum :D trafik yok dert yok
quote:
Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06
en son 29. dakikadaki yeşil ışıklı yol neresi orası baya güzel görünüyor
Cinnah yokuşumuz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
quote:
ben artık derslerin yarım gün olduğu zamanlar arabayı çıkarıyorum. Diğer türlü akşam işte 18:00 civarı çekilmiyor atlıyorum TM ye birde mercedes veya MAN olan geniş servisler gelirse uyuya uyuya gidiyorum :D trafik yok dert yok
aynen dostum ... benimde dersim 16.30 dan önce bitiyorsa hemen eve basıyorum ..daha geç bitiyorsa kütüphanede kalıyorum....
bende 1.5 sene SD yi kullandım ama o zamanlar doğudan sıhhıyeye mercedesler yoktu boy 1.88 olunca birde o dandik otobüsler denk gelince çok üzülüyordum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme