Şimdi Ara

İstek Üzerine Plaka (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Bocék

acaba bi garibana Allah rızası için yardım et desen ne der..yazık günah o paralara..kaç tane öğrenci okutulur o paraya..maliyeciler bakkal berber dolaşacağına onların peşine takılsa daha bi mantıklı olur..ama maalesef burası Türkiye..paran varsa derdin yok..
  • Neyse arkadaslar, konuyu ben acmistim biraz dagildi ama, sonunda Astra GTC'im geldi, cok ta guzel bi plakam oldu bence 34 GTC .. ben memnunum!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MerTango

Neyse arkadaslar, konuyu ben acmistim biraz dagildi ama, sonunda Astra GTC'im geldi, cok ta guzel bi plakam oldu bence 34 GTC .. ben memnunum!!

Hocam hayırlı uğurlu olsun... Güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah..

Darısı başıma inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 18 Mart 2007; 13:01:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fircam

benim plakam soyadım

İstek Üzerine Plaka

ankara'nın çubuk ilçesine gidip, ellerindeki plakalara bakıp, aldım..
    ekstra bi çaba sarfetmedim..

istediğin plakanın hangi ilçeye ait olduğunu öğrenmen işini kolaylaştırır..

güzel olmuş benim soyadda kara 61 kara 212

• Herhalde şaka yaptın..

Öle plaka yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

hangi ilçeye ait oldugunu nasıl bulcaz?
  • quote:

Neyse arkadaslar, konuyu ben acmistim biraz dagildi ama, sonunda Astra GTC'im geldi, cok ta guzel bi plakam oldu bence 34 GTC .. ben memnunum!!

Hayirli olsun. insallah kazasız belasız kullanırsın
    insallah 2-3 haftaya ben de dusunuorum plakayi da artik 06gtc alirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: osp1905

quote:

Hayirli olsun. insallah kazasız belasız kullanırsın
    insallah 2-3 haftaya ben de dusunuorum plakayi da artik 06gtc alirim

Hocam 06 GTC alamazsın çünkü yok sanırım...Ben haftaya almayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama GTC plaka bulamadım netteki araştırmalarımda.. Yoksa bende 06 GTC alacaktım..

• Arkadaslar sizin plaka arastırmanıza cok gerek yok bayii yapıyo zaten arastırmayı, soyluyosunuz ne istediginizi butun ilçeleri arastırıp varsa hallediyolar, 300 ytl alıyolar ama deger yani..
  • ARKADAŞLAR İLÇE PLAKA ALMASINI BİLİYORUZ....FAKAT ADRESİ NE YAPACAKSINIZ......KAFADAN SALLAYACAKMISINIZ.....TRAFİK CEZALARINDA VEYA BAŞKA BİR SEBEPLE BİR ŞEY O ADRESE GİDERSE SİZ NASIL ULAŞACAKSINIZ.VEYA ADRES YANLIŞ SA O GİDEN ŞEY NE OLACAK BUNLARIDA DÜŞÜNÜN....

BİDE BİŞEY SORACAM....06 H 2264 PLAKASINI ALACAKTIM....ARAÇ SORGULAMADAN BAKTIM KAYIT YOK.....BOŞ PLAKALARADA BAKTIM ORADADA YOK.....YANLIŞLIKMI VAR YOKSA KAYITMI YOK....AYNI ŞEY 06 GAM 42 İÇİNDE GEÇERLİ.....06 GAM 13 Ü GÖRDÜM....GAM 42 YOK HİÇ BİR YERDE.....

NE OLABİLİR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Hocam 06 GTC alamazsın çünkü yok sanırım...Ben haftaya almayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama GTC plaka bulamadım netteki araştırmalarımda.. Yoksa bende 06 GTC alacaktım..

Hocam karar vermişsin Astara'ya Leon'dan vaz geçmişsin. insallah alırsın haftaya. Ya sen yine de bi emniyete git araştır millet internetten rezerve edio gidio almıo sora internetten bulamadıın plakaları orda bulabiliosun bazen
  • bir arkadaşım zmnında 4sene falan oldu güzel bi GS plakaya 5000 YTL verişti....
  • SLR'ın plakası ne? 34 SLR .. mı?
  • ben 48 FE olsun demiştim takipciye muğla fethiyeli olacaktı.eski arabamınkide 48 FE idi.memleketten 1200 km uzakta sırtına yazıp gezemeyeceğine göre plakan il ilçeli olmalı.hemşerin varsa yolda önüne atlıyor.şimdi 48 FS geldi fethiye sporlu oldu.bununda etki olarak farkı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osp1905

quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Hocam karar vermişsin Astara'ya Leon'dan vaz geçmişsin. insallah alırsın haftaya. Ya sen yine de bi emniyete git araştır millet internetten rezerve edio gidio almıo sora internetten bulamadıın plakaları orda bulabiliosun bazen

Hocam ben internetten baktım ama araç sorgulama sayfasından baktım..Rezerve sayfası tam olarak nerde biliyor musun? Ayrıca plakanın olup olmadığını araç sorgulama dışında bi yerden öğrenebiliyor muyuz?

• Yok rezerve sayfası göremiosn onu mevcut plakayı rezerve edebiliosun o sorgulama sayfasından o zaman siliniyor orda bir arkadaşım plaka arıodu orda bulamadı emniyete gitii ordan buldu Ankamall'ın yanında Ankara'da. Bu arada ben de GTC düşünüorum bana da bırak GTC plaka ona göre haa
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodymoon1907

quote:

hangi ilçeye ait oldugunu nasıl bulcaz?

vergi dairelerinden fln öğrenilebiliyo sanıyorum..
    benim bi tanıdık daha önce aldığından biliyodu, o yüzden fazla araştırmama gerek kalmadı...
  • arkadaşlar bu özel plaka ile ilgili emnıyetin bir sitesi vardı önceden. plakaya bakıp boşsa rezerve edebiliyordun.
    hala öyle bi site var mı bilgisi olan varsa söylesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekonomist406

arkadaşlar bu özel plaka ile ilgili emnıyetin bir sitesi vardı önceden. plakaya bakıp boşsa rezerve edebiliyordun.
    hala öyle bi site var mı bilgisi olan varsa söylesin

bu banada cok lazım... eger bilen varsa yardım etsin pls...
  • ankara için bu adresten bakıp ayırabilirsiniz:

http://www.ankara.pol.tr/html/online/bosplaka/plaka.php

bu arada İstanbul İli'ne kayıtlı bulunan araç plakalarının hangi ilçe tescil birimine kayıtlı olduğunu gösteren programı indirmek için tıklayınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.