Bildirim
İşTeknik: 'Atıl dizüstü bilgisayarınızı 2. monitör yapın' video
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gerçekten böyle videolar bu siteye yapılmalıydı ve yaptınız tebrikler ;)
-
video çok güzel olmuş keşke böyle videolar daha çok gelse...
-
LCD tamircisi gibi kullanmak yerine 100-150 tl'ye 2. el masaüstü lcd ekran almak daha mantıklı.
-
Bence çok güzel olmuş özellikle evde Matrıx havası yaratmak isteyenlere birebir :D
-
Onun yerine paneli çıkartıp klavyenin bulunduğu kısımı televizyona takmanızı öneririm
-
o değilde evde eski bir laptop var ve monitör çalışmıyor içindeki parçaları bir kasaya felan monte edebilir miyim.
-
Cok saolun çöpe atacağım bilgisayarı bana tekrar kazandınız
-
Hayran kaldım mesut abi :) bende merak edip duruyordum acaba mesut abi o lcdyi ne yapacak diye :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: $developer;
LCD tamircisi gibi kullanmak yerine 100-150 tlye 2. el masaüstü lcd ekran almak daha mantıklı.
bu videodan bunu anlamanız ne garip...
mesut bey gayet güzel bir alternatif sunmuş siz mantıkla uğraşıyorsunuz.
tamam ozaman bende nexus 4 var bana göre telefon alırken en mantıklı tercih o, diğer telefonları almak çok mantıksız iphone 5 çok mantıksız ne öyle sosyete gibi? bunu mu diyeyim ben şimdi?
okadar saçmalamışsınız ki tepkimi düzgün ifade edemiyorum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: $developer;
LCD tamircisi gibi kullanmak yerine 100-150 tlye 2. el masaüstü lcd ekran almak daha mantıklı.
o zaman git başka yere yorum yaz
-
Ellerinize sağlık Mesut abi,
1. durumda yüksek risk vardı ancak öyle bir durumda uyumsuz çıkarsa burada hayata döndürebiliyor olmamız gayet güzel.
Paylaşım için Teşekkürler.
-
Başarılı bir video olmuş tebrikler.
İş teknik serisinin devamını bekliyoruz. -
bu yöntemle duvara gömülü tv bile yaparım
-
şu ikinci ekran olayına hep meraklıydım :) şu an bu çok güzel geldi :) ama tutucuyu daha çok beğendim ben :D
-
cok başarılı ve yararlı bir paylaşım olmuş Tebrikler Mesut Reyizz -
Çerçeveli kullanmak isteyen arkadaşlar herhangi bir camcıdan 15-20 TL ye istedikleri ebatta resim çerçevesi yaptırabilir.
-
LCD controller'ların ayrı olarak satıldığını bilmiyordum acaba PC kasamın yan kapağına nasıl böyle bir monitor koyarım falan diye aklımdan geçiryordu elimde 2 tane çalışan çerçevesiz panel var çok çok faydalı oldu eline sağlık Mesut abi çok teşekkürler ...
-
Yine çok güzel bir işteknik videosu geldi bu sıcak yaz günlerinde canımızın sıkıntısı geçiyor mesut reyizz z ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke şunu üç gün önce yayınlasaydınız :( 150tl ya yeni panel aldım eski panelide paramparça ettim (gerçi zaten kırıktı içten o yüzden değiştirdim görüntü vermiyordu) içinden çıkan kağıtları yansıtıcı filan yaptım :D
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet gizleme
- tiktok para kazanma
- instagram arama geçmişi silme
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- tbt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X