Şimdi Ara

İstenilen mesajları kaydetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bir mesaj okuduk beğendik diyelim.Sonradan o mesajı tekrar okumak ya da arşive atıp sonra okumak istedik.Kişisel profile girince kaydedilen mesajlar gibi bir seçenek çıksa sonra onları okusak fena olmazmı.Direk konuyu takib alıp istediğimiz mesajı aramak yerine sadece istenilen mesajı kaydetme gibi bir yenilik olursa güzel olacağını düşünmekteyim.

• Keşke olumlu ya da olumsuz bir dönüş olsaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direkt konuyu alabilirsin, favorilere ekleyerek
  • byob kullanıcısına yanıt
    hocam olay zaten bütün konuyu favoriye eklemek değil ki. Atıyorum 4.sayfadaki 12.mesajı beğendim.O mesaj için tüm konuyu favoriye ekleyip o mesajı aramakla uğraşmaktansa direk o mesajı favoriye eklemek daha güzel olmazmı.
  • O özellik gelene kadar şöyle yapabilirsiniz; yorumun üstündeki seçeneklerden link ala basıp yer imlerine vs. kaydedip sonradan bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz gibide yapılabilir fakat benim açımdan sitede böyle bir özellik olursa daha kullanışlı olabilir. Tabi takdir yöneticilerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok açıkçası; tek bir mesaj içeriği notepad olsun, yer imleri olsun her halükarda saklanabilir. Mesajın bulunduğu konu da nasılsa favorilere eklenebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demekki işe yarayan bişeymiş. iyi oldu bu özelliği eklemeniz bravo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.