Şimdi Ara

İstenilen Serverde 999M Gold! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cod4cü

nasıl ya daha dün 400m golda 200 ytl verdim :S nerden aldığını bana pm olarak atabilirmisin veya herkese yazki kimse başka yerlerden kazıklanması

Ben almadım sadece troy serverindeki goldumu verip başka serverde gold alcam
    1.200m verip istediğim bi serverde 1000m gold alıyorum
    200m arada kendilerine komisyon alıyorlar
    Fiyata gelince hemen satılması lazım cc borcu var son gün ayın 24ü
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Botsmallda alexanderda 100M 60 ytl.. Burada 30 ytl ye alacaktım.

Gold sitesine koca bir

Siteler genelde üstüne kar koyup satıyor ama benim gibi acil para ihtiyacı olanlar kar koymadan hatta zararına sitelerde konu açıp satıyor :D
    Bu arada up

Not: Bu arada bu gold işi çok karlı takas yaptığım site ana bayisinden 100m goldu 10ytl ye alıyor 1milyar goldu 100ytl alıp 300-400e satıolar -.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePhoenix -- 17 Temmuz 2008; 16:52:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ThePhoenix

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Botsmallda alexanderda 100M 60 ytl.. Burada 30 ytl ye alacaktım.

Gold sitesine koca bir

Siteler genelde üstüne kar koyup satıyor ama benim gibi acil para ihtiyacı olanlar kar koymadan hatta zararına sitelerde konu açıp satıyor :D
    Bu arada up

Not: Bu arada bu gold işi çok karlı takas yaptığım site ana bayisinden 100m goldu 10ytl ye alıyor 1milyar goldu 100ytl alıp 300-400e satıolar -.-

Neresi bu ana bayi

• örneğin vir4u.com adamlar 1milyar goldu 324 dolara satıyorlar
    Ama sen onlara gold satmaya kalkışırsan 100m goldu 8 yada 9 dolara alıolar -.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePhoenix -- 17 Temmuz 2008; 17:09:08 >
  • çamur atmak istemiorum fakat beni tatmin eden bi msn konuşması olmadı

tc. we tel no wermeyen biriyle karşı karşıyayız
    we site ile konuşmak amaçlı böyle bi bilgi alıp almadıklarını sormak için site linkini istedim onuda gizlemeyi tercih etti
    bunlarda aklımda bir takım soru işaretleri bıraktı...
    ama yınede almak isteyen arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
  • Ben daha önce almıştım arkadaştan pacific serverinde 180m gold (1 ay felan oldu heralde)
    Tabi o zaman daha pahalı vermişti şimdikine göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora563

çamur atmak istemiorum fakat beni tatmin eden bi msn konuşması olmadı

tc. we tel no wermeyen biriyle karşı karşıyayız
    we site ile konuşmak amaçlı böyle bi bilgi alıp almadıklarını sormak için site linkini istedim onuda gizlemeyi tercih etti
    bunlarda aklımda bir takım soru işaretleri bıraktı...
    ama yınede almak isteyen arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

TC no ve tel vermeyeceğimin sebeplerini ilk mesajda belirtmiştim :)
    Ayrıca bu ilk gold satışım deil bu sitede bazı arkadaşlara önceden satmıştım (örn: silentforce)
    Siteye gelince bu siteden bile ordan gold alanlar var görüştüğüm arkadaş sitenin adını açıklamamamı istedi çünkü müşterilerle arası açılabilirmiş
    Ayrıca tel veya tc bilip bilmemem hiçbirşey değiştirmeyecek çünkü hiçbir suçlamada bulanamazsın
    Dediğim gibi hesap noda zaten isim şehir hesap no bilgileri zaten mevcut olcak bunlarda bir alışveriş için kafi heralde

• iyi herşer güzel de neden bu kadar ucuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.