Şimdi Ara

[İSTENİYOR]Bayan için sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

niçin onerdigim sistemin daha iyi oldugunu kabul edemiyorsun? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vny3630s-vny3630s-notebook-core-i7-24ghz-8gb-750gb-156-1gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=62623

Türk menşei bilgisayarlar tavsiye etmiyorum kalitesi yazılımsal ve donanımsal eksikliği ne yazık ki düşük yinede teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

@Her Kuyuya Taş Atan Deli

niçin onerdigim sistemin daha iyi oldugunu kabul edemiyorsun? :D

Yukarıda verdim karşılaştırmaları ama anlaşılan karışık olduğundan anlayamadın. Sadece işlemci için daha basit bir karşılaştırma daha vereyim son olarak, sonra ne dersen de.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3230M-vs-AMD-A10-4600M
  • İşyerinde lenovo, asus bilgisayar kullandım. Her ne kadar lenovo yüksek hızlı bileşenleri düşük fiyata satsa da belli bir süreden sonra eğer fanlar gibi bileşenleri (sık sık fan temizleme alışkanlığı yoksa) tozlandığından soğutmada yetersiz kalmakta ve aşırı ısınmaktaydı. 3 yılı aşkındır asus laptop (değişik modeller) kullanmaktayım (elektromagnetik simülasyon vs işler) asusun kalitesini kesinlikte tavsiye ederim. Servisi de zaten kalitelidir. Bu yüzden 3-5 kurus pahalı olsun asus olsun diye yorum yapayım istedim.
  • 2 senedir asus notebook umu hic temizlemedim 70-80 arasi geziyo. Baska marka olaydi coktan kapanmaya baslamisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.