bilgi ve sorularınız için pm atınız. halen aktif olan e-ticaret sistemimi borç nedeniyle satmak zorundayım. e-ticaret deyince elbette bu işi plazalarda yüksek maliyetle yapan firmalar akla geliyor çalışanlar kiralar ürünler vs.bu gibi gözkorkutucu bir senaryo geliyor herkesin aklına. evet haklısınız bu tarzda e-ticaret yapıp çok yüksek kazanç yapan sitelerde var ancak sadece bir pc ve internet ile istediğiniz yerden evden,çalıştığınız iş varsa oradan,cafeden,yani internete girebildiğiniz heryerden para kazanmak istemezmisiniz?üstelik en düşük 3000 tl. yada ben yeni bir iş açacağım diyorsunuz ama ne yapacağınızı bilmiyorsunuz? yada ne kadar kazançlı olacağından emin olamıyorsunuz? öyle bir iş istiyorsunuz ki hem kolay rahat olsun hemde kazançlı olsun?çokta masraf gerektirmesin? evet buda mümkün nasıl mı? ufak bir ofis açarak ve şahıs firması kurarak sadece 2 milyara dükkan sahibi olarak bu kazancınızı 3-4 katlamanızda mümkün? bu kadar kolaymı ? evet kolay !!! peki ne iş yapacaksınız da bu kadar para kazanacaksınız? işte burada biz devreye giriyoruz : 3 yıllık emek ve tecrübe sonunda belli bir isim yapmış ve sektörde söz sahibi olmuş işin püf noktalarını bilen, boş işlerle saatlerce zaman harcayarak değil doğru işe odaklanarak hazır olan bir sistemi devrelarak bunu yapabilirsiniz? zaten belli bir noktaya gelmiş olan sitemi daha da büyütmek sizin elinizde tabi kazancınıda? peki bunu ispatlayabilirsimisiniz diyeceksiniz ? bu siteyi aldık ama kazanmadı yada ben beceremedim bunlar ne olacak der gibisiniz? 1-öncelikle sitenin size kazançlarını göstereceğiz?öyle düzmece kazançta değildir belgelerle ve şeffaf bir şekilde... 2-siz beceremeyecekmisiniz?yapmanız gereken tek şey sipariş geldiğinde siparişi kargolatmak?bu kadar basit mi? EVET BASİT!!çünkü 3 yıllık işimizin sırrını sizinle paylaşacağız. 3-isterseniz büyük hedefim var ben zaten e-ticaret sektöründe yer almak istiyordum diyorsanız size ekip kurarız o plazalarda çalışan büyük kazançlı büyük sitelerin ekibini kurmakta bizden... size sadece yönetmek kalır 2 kişilik bir ekiple işe başlar kazancınız arttıkça , bizde ekibiniz çoğaltırız ve siz sadece çayınızı yudumlarsınız odanızda? 4-detaylı bilgi yüzyüze görüşülecektir ve sadece alan kişiye isterse 1 hafta yardımcı olunacaktır.ve işin sırrı ve daha fazla bilgi alan kişiyle paylaşılacaktır.çünkü ticaret sırdır.ve biz 3 yıldır bu sırrımızla ve birikimizizle bu siteden para kazandık o yüzden sadece alan kişi işin tüm inceliklerini aynı gün basit bir şekilde öğrenecektir her zaman yardımcı olmakta boynumuzun borcudur? site satış fiyatı 20.000 tl dir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme