isterseniz bi knihgt cının başına gelebilecek en kötü olayları sıralayalım ben başlatıyım^^ 1.evine küçük çocuklu misafir gelmesi pc yi kapması
2. failed to connection
hacked
quote:
Orjinalden alıntı: CoLoSis
hacked
imzaan kuraldışııııııııı
bir kaç tane light mage ve arkadasından gelen warrior ve onun arkadasından gelen sağlam asaslar
hangi birini söyleyelim mesela tknın altına yattıgında elektrik gitmesi olabilir mi ya da ultima dan sadece gb ve bud düşmesi? vs..........................
en kötüsü pot parası bulamamak
oksye bir yıl kalması
babanın gelip fişi çekcem die tehdit etmesi
quote:
Orjinalden alıntı: q0p
isterseniz bi knihgt cının başına gelebilecek en kötü olayları sıralayalım ben başlatıyım^^ 1.evine küçük çocuklu misafir gelmesi pc yi kapması
Yavaş kapsın
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
quote:
Orjinalden alıntı: q0p
Yavaş kapsın
tatil yaptığım yerdeyim saat 9 da ft war kesin girmem lazım 4 tane kız hadi cnm gel kordona gezmeye gdioz naparrdınız kaçırdım ftyi ama ama yaşım +15 olsaydı
quote:
Orjinalden alıntı: mertftceza
tatil yaptığım yerdeyim saat 9 da ft war kesin girmem lazım 4 tane kız hadi cnm gel kordona gezmeye gdioz naparrdınız kaçırdım ftyi ama ama yaşım +15 olsaydı
Ankaranın neresinde oturuyorsun ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mertftceza
Ankaranın neresinde oturuyorsun ?
Ankaralı varmı aranızda ?
Ben .
quote:
Ben .
Neresinden ? Ben Dışkapı-Aydınlıkevler hattı
quote:
Orjinalden alıntı: skeleto031
bir kaç tane light mage ve arkadasından gelen warrior ve onun arkadasından gelen sağlam asaslar
bunlar organize gezio
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme