Şimdi Ara

İSTİFA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu taraftara yazık başka bişey demiyorum yeter artık kaç senedir çektiğimiz, galatasaray zengin oldu sayemizde. yetti ulan. ayıptır. koskoca feneri ne hale getirdiniz...

• aziz istifa

ersun istifa
  • :(

• Dur baha bu başlangıç yarında casda onarsa iyice b.ka döncez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay.

Şu taraftara yazık başka bişey demiyorum yeter artık kaç senedir çektiğimiz, galatasaray zengin oldu sayemizde. yetti ulan. ayıptır. koskoca feneri ne hale getirdiniz...

katılyrm kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz yıldırımı savunan fenerliye yazıklar olsun şu saatten sonra. hala yıldız transferlerle uğraşan, sırf gsye inat olsun diye ardaya milyon dolarlar verebilecek olan bi adam..

ulan recep niyaz ve salih elimizde çürüyecek ona korkuyorum. avrupada bi adamı 17-18 yaşında yıldız yapıyorlar. biz 23e gelene kadar adam gibi oynatmıyoruz.

ersun da, aziz de defolup gitsin.. ZICO GELSIN ZICO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Dur baha bu başlangıç yarında casda onarsa iyice b.ka döncez

Cas ceza vermezse , o zaman bu takım iyice batar .

Aziz başgan çıkar biz aklandık , kazandık haklıydık 20 sene daha burdayız der .

Bırak 2-3 sene avrupadan uzak kalalım. Şikeye bulaşan bütün yaratıkları takımdan temizleyelim . O zamana kadar en azından ruhu olan oyuncularla şampiyonluğa oynamaya çalışırız .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İnşallah atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

İnşallah atar

pardon onar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

:(

acaba şimdi Aziz Yıldırım CAS'taki davayı geri çekip bizi bu sene cezalı kabul edin der mi?
  • quote:

aziz yıldırımı savunan fenerliye yazıklar olsun şu saatten sonra. hala yıldız transferlerle uğraşan, sırf gsye inat olsun diye ardaya milyon dolarlar verebilecek olan bi adam..

ulan recep niyaz ve salih elimizde çürüyecek ona korkuyorum. avrupada bi adamı 17-18 yaşında yıldız yapıyorlar. biz 23e gelene kadar adam gibi oynatmıyoruz.

Gerçekleri gören taraftarlar da var çok şükür. Tebrik ederim sizi.. Malesef çoğu taraftarınız hala farkında değil, yarın atıyorum Di Maria'yı alsanız yine çoğu taraftarınız büyük başkan diye bağırır. Takımınızın hali ortada ve yönetim değişmedikçe düzelecek gibi durmuyor. Tahminimce Ali Koç olur eğer başkan değişirse, başka aday var mı bilmiyorum..

• quote:

Şu taraftara yazık başka bişey demiyorum yeter artık kaç senedir çektiğimiz, galatasaray zengin oldu sayemizde. yetti ulan. ayıptır. koskoca feneri ne hale getirdiniz...

Merak etme zengin olamadık. 3 Temmuz dolayısı ile 13m euro olan yayın geliri 5.5m euroya düştü. Bizi de beraberinizde aşağıya çekiyorsunuz.
  • quote:

aziz yıldırımı savunan fenerliye yazıklar olsun şu saatten sonra. hala yıldız transferlerle uğraşan, sırf gsye inat olsun diye ardaya milyon dolarlar verebilecek olan bi adam..

Avrupada bi adamı 17-18 yaşında yıldız yapıyorlar. biz 23e gelene kadar adam gibi oynatmıyoruz.Sonuna kadar katılıyorum
  • Bu aziz Fenere sülük gibi yapıştı birşey yapıyor çok güzel yapmış gibi de övüyor mühebbet yerde içerde kafası yerine gelir yok kaka gelcek yok cardozo gelcek sen ilk önce elindeki futbolcuları kullan gerekirse transfer yaparsın
  • Her yenilgiden sonra istifa demekten bıkmadınızmı

• bana düşmez ama fenerbahçe avrupada başarıyı hak ediyor.. ersun yanal kimdir yahu.. hangi uluslararası başarısı var bu adamın.. hayatında arsenal ayarı hangi takımla kaç tane maçta teknik direktörlük yapmış.. ama aziz yıldırım ile olmuyor.. bu adamınrol çalma sevdası ile fenerbahçe avrupada başarılı olamaz.. futbolcular teknik direktörü takmıyor.. başkana sevimli görün yeter.. bu anlayışlarla bu ahbap çavuş ilişkisi ile başarı olmak hayal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okangs

Her yenilgiden sonra istifa demekten bıkmadınızmı

1 senedir istifa diyorum ben. ayrıca her yenilgiden sonra değil, şampiyonlar ligine gidememişiz ve ersun yanal diyorki, "bu maçı 1 hafta sonra oynasaydık skor farklı olurdu"

şaka gibi ya. sen teknik direktör degil misin. ayarlasaydınız lan o zaman.
  •  İSTİFA!

sene 2009 , Aziz yıldırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okangs

Her yenilgiden sonra istifa demekten bıkmadınızmı

1 senedir istifa diyorum ben. ayrıca her yenilgiden sonra değil, şampiyonlar ligine gidememişiz ve ersun yanal diyorki, "bu maçı 1 hafta sonra oynasaydık skor farklı olurdu"

şaka gibi ya. sen teknik direktör degil misin. ayarlasaydınız lan o zaman.

Ben açık konuşayım istersen 1ay sonra oyna yinede elenirdi. Bence takımı ersun yanal değil aziz kuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Sivas'ı yener moral bulursunuz

Arkadaş yanlış maçı izlemiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.