Şimdi Ara

İstihdam Garantili Kaynakçılık Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.aemtem.org/index.php?page%2Fkaynakci_kursu.html

Son Başvuru Tarihi; 13 Ekim 2011'e kadar uzatılmıştır.

Elginkan Vakfı-Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, İşkur ve Çimtaş Gemi İnşa Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliği ile Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde Kaynakçı yetiştirmek ve istihdam etmek üzere "GAZALTI KAYNAKÇILIĞI" kursu açılacaktır.

Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek 320 saatlik kurs boyunca kursiyerlerin SGK primleri ve günlük harcırah desteği İŞKUR, öğle yemekleri Eğitim Merkezi tarafından karşılanacaktır.

GAZALTI KAYNAKÇILIĞI KURSUNA BAŞVURMAK İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR:

En az Lise veya dengi veya MYO mezunu bay/bayan olmak (Meslek lisesi mezunları tercih edilecektir.),
    30 yaş altı ve erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak,
    Kocaeli bölgesinde ikamet ediyor olmak,
    İşkur'a kayıtlı olmak (Kaydı olmayanların İŞKUR'a başvurarak kayıt olmaları gerekmektedir.)

Gerekli koşulları sağlayan adaylar, 14 Ekim 2011 tarihinde saat 11.00'da Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'ne mülakata katılacaklardır. 17 Ekim - 16 Aralık 2011'de başlayacak kursun başvuruları web sayfamız üzerinden doğrudan yapılabileceği gibi İşkur ve Çimtaş Gemi İnşa Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye yapılabilir.

KURSU BAŞARI İLE TAMAMLAYAN KURSİYERLER:

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Gazaltı Kaynakçısı sertifikası almaya hak kazanacaktır.
    Çimtaş Gemi İnşa Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Kaynakçı olarak İSTİHDAM edilecektir.

İRTİBAT İÇİN:

Telefon:
    (0262) 226 9911 (Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi / İzmit, Kocaeli)
    (0262) 341 4282 (Çimtaş Gemi İnşa Sanayi ve Ticaret A.Ş. / Kocaeli Serbest Bölgesi, Başiskele, Kocaeli)

• Muhteşem bir kurs, kurs 2ay, günde 8saatten haftada 40saat yani 8hafta 320 saat sürüyor

Buarada bende 1aylık stajımı Çimtaş'da dün tamamladım, sabah Gemlik Fabrikasındaydım. Çevrenizdekilere duyurun bu fırsatı kaçırmasınlar. Bu eğitim bir daha bulunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 7 Ekim 2011; 22:30:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara ehliyet kursu öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.