Şimdi Ara

istikbal mobilya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istikbal mobilya modelleri ve kampanyaları

1957 yılında Kayseri’de küçük bir marangoz atölyesinde kapı-pencere yapımı ile temelleri atılan istikbal, 80’li yıllara kadar kapı-pencere, dolap, yatak odaları, masa-sandalye gibi mobilya çeşitleri üretmeye başladı. Atölyeler tek çatı altında toplandıktan sonra büyük bir fabrikaya geçildi. Piyasadaki arz ve talep dengelerini iyi değerlendiren ve sürekli olarak tüketicinin nabzını tutan İstikbal, sadece çek-yat gibi tek bir ürünle kendini sınırlamayıp, geniş bir vizyonla, yatırımlarına ve ürün portföyüne her yıl yenilerini ekledi. 90’lı yılların sonunda ise Kayseri’de dev bir entegre tesis kurarak İstikbal’i dünyaya uzanan bir marka haline getirecek adım atıldı. 50 yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin lider mobilya markası olmayı başaran İstikbal, hızlı adımlarla Türkiye ve dünya mobilya pazarında başarılı ve istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

Dünya kalite standartlarında üretim yapan, ürün kalitesi, dağıtım ağı, satış ve satış sonrası hizmet anlayışı ile tüketici ihtiyaçları ve mutluluğunu ön planda tutan istikbal mobilya, 1000’lerce ürünü, Türkiye çapında 1000’e yakın mağazasındaki yeni koleksiyonları ile tüketici ile buluşturmaya devam ediyor…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisik0 -- 1 Ekim 2014; 15:18:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.