FM 2012 ye galatasarayla başladım şuan 2. sezonumdayım ilk sezon ligin ilk yarısı 10 puan farkla liderdim ama ligi 3. bitirdim ve playofflarda 3. luk elde ettim 2 sezon bi kac takviyle takımı güçlendirdim mehmet topal , wagner gibi isimleri alıp pas oranını biraz arttırmak istedim suan takım iyi gidiyor ama her macım stressli gecmeye basladı sole acıklıyım bi mac 5 atıorum 2. mac daha kotu bi takımla oynadıgımda sıkıntılar yaşıyorum 4-1-2-2-1 sistemiyle oynuorum yardımcı olursanız sevinirm
bende de aynı durum oluyor bıraz farklı olarak.sezonun ılk yarısını çok ıyı sonuçlar alarak bıtırıyorum.ıkıncı yarı ise sankı takım değişmiş adamlar favori olduğum maçları bile alamıyorlar.
Bende de oluyo o mesela ilk sene süpürüyosun ligi zorlanmıyosun ama ikinci sene de hafif zorlanmalar başlıyo yanlış transferlerinde etkisi var sanırım bunda
malesef bende de oluyor. ilk 20 maç yenilgisiz bir iki maç berabere diğerleri galibiyet alıyorum. şubattan sonra 3 veya 4 yenilgi alıyorum.
transferler takımın dengesini bozmuş olabilir yada satılan oyuncu varsa takım içine kattığı hava
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme