Şimdi Ara

ısu152

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ısu 152 geliştirdim acaba kullananlar varsa şu an 8 tier 122 topu kullanıyorum ama hiç bir tankı vurmuyor tiger2 -kv3-is-hatta jagpanter hele ferdinandları yüksek patlayıcı atarsam belki 50-100 arası kasarak belki şimdi 9 tier topu mu takmalıyım yoksa 10 tier topumu 10 luk top 152 mm aynı topun 6 seviyesi zaten standart topu ve bırak is kv1-s hasar vermiyor acaba 10 tier 152 öle dandik mi 63000 deneyim 152 mm 10 tier top 9 tier 122 de 44000 deneyim istiyor acaba 9 luk topmu ii 10 ier 152 mm top mu kullananlar varsa cevap lütfen keşke baştan ferdinanda gitseydim adamlar jagpanter2 olsun ferdinand olsun önden godum mu yarı canımı alıyor ben atıyorum sekti delmedi cizik dahi atamadık vs

• bl-10 almaya bak. baska seye gerek yok. bl-10 ile cok daha gaddar ve duygusuz olacaksin
  • tarkutay T kullanıcısına yanıt
    ısu 152 = BL-10
  • hocam o topla patlayıcı ve gold mermi atıcaksın fena top değildir ama çok yavaş yüklüyor
  • ben de ISU 152 yeni actim, o 66k exp nasil dolacak yahu, paso t10 t9 cikiyor maçlarda, stock top ile cok cılız kalıyor.. HE mermiler 200-300 işliyor ama dolum suresi cok uzun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az kaldı benim yakında açcam 10 luk topu 9 topu geçtim çoktan 44 bin ona verene kadar 10 luk 63000 topa biriktiriyorum hakkatten hep 8-9-10 tierler düşüyor üstündeki 8 seviye 122 top hiç delmiyor jagpanterden dahi sektiriyor ferdinada hiç işlemiyor hatta m4a8 geçen üç el atış yaptım altına düz kısma gene delmedi geçende şaka gibi ama m5 sutuarta deldi geçti dedi ama sıfır hasar bir kerede vk 30 a delemedik dedi adamlar bu stuartı vk 30 u m4a8 i t34 le deliyor bu 8 tier 122 delmiyor sekiyor birde aslında açardım çoktan ama palet aldım çok hantaldı palete harcadım 13000 bini ama çok kasıyor bu isu hiç biri ne su152 ne su 100 hepsi hikaye su 85 sınıfında kral onun tadını vermiyor su 85 başkaydı su 100 fena deil ama su 85 on numaraydı
  • Rus TD sınıfında Tier 4 olan SU85B efsane bir alet, %70 winrate yakaladım bu alet ile , resmen savaşı kazandırıyor son topu ve yüksek görüş menzili ile..
    Tier6 ların zırhını delebiliyor, seri atıyor ve kamuflajı çok iyi.. Ama açığa çıkarsan hemen indiriyorlar, sinek kadar canı var orası ayrı

ISU 152 için stok top haricinde bir tavsiye yok herhalde? Stok top ile en azından bir miktar hasar verilebiliyor. 122mm toplar zaten tier8 ve üstü için çok yetersiz gibi duruyor tek şans yanlardan ve arkadan vurmak, onun için de ISU da yeterli manevra kabiliyeti yok benim şimdilik gördüğüm kadarı ile.
  • CemShan kullanıcısına yanıt
    +1
    bl-10 olmadan bir isu olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölge kule -- 24 Eylül 2013; 17:50:01 >
  • ben rus td oynarken 122mm topları su-152 de açmış, isu-152 alınca da serbest deneyimle almıştım bl-10 topunu. zaten ondan sonra tıkla-yokete dönüyor oyun

isu-152 oynamak çok zevkliydi obj-704 satıp tekrar almayı düşünüyorum. T6 tanklara tek atmanın zevki başka
  • beyler merhaba. bl 10'da yüksek patlayıcılı mı kullanılır yoksa zırh delici mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

beyler merhaba. bl 10'da yüksek patlayıcılı mı kullanılır yoksa zırh delici mi?

zırh delici
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: radar_

beyler merhaba. bl 10'da yüksek patlayıcılı mı kullanılır yoksa zırh delici mi?

zırh delici

eyvallah sağolasın

• Delemiyor diye bi bahane yok, kötü top yoktur kötü oyuncu vardır atacağın yeri bilirsen çok rahat delersin birde şu var hiçbir tank fullenmediği sürece yorumlanmaz iyi veya kötü diye..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.