Şimdi Ara

Isuzu- Mitsubishi- Transit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SeZa®

Konuyu yukari çekelim isuzu aldım 2 senedir on numara normal araba süresin gelmiyor
    hacı burun yok arabada. en ufak kazada sıkışıp kalırsın. bir de konforsuz. insan biraz da konfor arıyor.
  • Sabahın 5.de uyuya kaldım tıra girdim. Şükür bi sadece aynam kırıldı. Yokuşta bırakmıyor yükü çekmem demez 5 -6 ton yük attım. Manevrası transite bin basar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZa®

Sabahın 5.de uyuya kaldım tıra girdim. Şükür bi sadece aynam kırıldı. Yokuşta bırakmıyor yükü çekmem demez 5 -6 ton yük attım. Manevrası transite bin basar
    yük konusunda lafımız yok. arkadaşım kaza yaptı isuzuda. araca sıkıştı. zor çıkardılar. konfora gelince motorun üzerinde seyahat ediyorsun zaten.
  • Mitsubishi, hyundayi, kia, hino, dac, eski ivecolar Kamyon türleri hep aynı ustam herşeye dikkat önemli yapacak birşey yok ölüm varsa ölünür.

• Aynen burunsuz araba oldugu ıcın kazada Allaha emanetız zaten surat arabası olamaz Nkr Wıde gıbı araclar amam Isuzu motor olumsuz bır aractır.. her daım
  • Isuzu ve mitsubishinin olduğu yerde transitin adı bile geçmez. Nasıl ki passat ile symbol arasında segment farkı varsa bu araçlar arasında da fark vardır. Isuzu motoru yukarıda arkadaşın dediği gibi tecrübeli insanlarca dünyada en iyi motor olarak bilinir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lag3

Aynen burunsuz araba oldugu ıcın kazada Allaha emanetız zaten surat arabası olamaz Nkr Wıde gıbı araclar amam Isuzu motor olumsuz bır aractır.. her daım
    Valla ustam yağsız 50 km rahat gezdim hortumlardan biri kırılmış Kupayı kaldırdım motoru yıkayım diyince farkettim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.