Şimdi Ara

İSVEÇTE 0-65 YAŞ ARASI FAZLADAN BİR ÖLÜM YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Beni troller ile karıştırma, ben virüs yok vs. demiyorum gayette hastalık var ve bu bir gerçek. Ama öyle sandığınız önüne geleni hasta edip öldürmüyor. Sen tv izleyip korku içinde yaşamaya devam edebilirsin. Sizin gibiler yüzünden covidiot oldum yemin ederim.

Alıntıları Göster
    950 bin insanın uzaylılar tarafından kaçırıldığı söyleniyor, ben de abartmıyorum. Belki paralel evrene geçtiler. Bence de öyle çok öldürmüyor.
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı ölüm istatistiklerini açıkladı. Buna göre; ölüm sayısı revize edilen 2017 yılında 426 bin 504 iken 2018 yılında yüzde 0,1 azalarak 426 bin 106 kişi oldu. Ölenlerin yüzde 54,6'sını erkekler, yüzde 45,4'ünü kadınlar oluşturdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2019 ölüm oranları ,2018 ölüm oranlarından düşük gözüküyor

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    verdiğim videoda 2020 yılına ait toplam vefat istatistiği var

enfeksiyon ölümleri ise artmamış azalmış. yani kovid ölümleri nerde bilmiyoruz
    Bir tiyatro var , büyük resmi göremiyorum

• 950 bin kişi buhar yapan biz değiliz. geçen seneye göre ölen "fazladan" bir insan yoksa bunu biz mi buhar yaptık, yoksa sen geçen sene ile aynı sebebten cefat edecek insanlara bu sene korona mı demiş oldun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akordiyon

950 bin kişi buhar yapan biz değiliz. geçen seneye göre ölen "fazladan" bir insan yoksa bunu biz mi buhar yaptık, yoksa sen geçen sene ile aynı sebebten cefat edecek insanlara bu sene korona mı demiş oldun.
    Matematik denen şeye de inanmıyorum, bilime de. Bir tane antik yunanlı adam uydurmuş. 2+2 = 6 olmadığını kim biliyor. Sana katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD91AF42D -- 22 Eylül 2020; 9:13:48 >
    Aklinca trolleyecek iste. Bunlar birseyin farkinda degiller, oda güldükleri insanlarin yerini coktan kendileri aldilar. Neden diyecek olursaniz, belgelere dayali gercekleri önlerine koyudugunuzda bunlari görmezden geliyorlar. Yani bu tip insanlar sürü psikolojisi ile hareket edenler. Örnegin Medya Dunya düz dese bu sefer dünya yuvarlak diyenleri linc ederler, bu sebeple bu tiplerin söyledikleri birilerinin borazanligini yapmaktan baska birsey degildir. Sundugun verileri yalanlayacak, TV de anlatilan masallardan baska birsey sunamayanlarin ne dedigini pekte ciddiye almamak lazim.

Isvec Basbakani izledigi yolun ilk basta fazla kayba yol acip, ilerde ise kaybi en aza indirgenecegini bastan biliyordu. Bu yola buyuk bir sorumluluk alarak, devlet baskani olmanin nasil birsey oldugunu tüm dunyayya göstererek ve ortaya kellesini koyarak cikti. Bu salgin Isvecte bitti artik, sürü bagisikligi ile atlattilar. Vaka sayilarinin semptomlara bakilmaksizin aciklanmasi zaten sayilarin ciddiyetini baltaliyor. Bu virüs, sabah aksam onun propagandasini yapan Basin kadar korkunc degil. SIz asil 2030 da cikacak salgini görün bugünleri bile aratacaklar. Domuz Gribi ilk toplumsal deneydi, bu ikincisi ve bunda domuz gribinden farkli olarak herkes etkilendi, 2030 da cikacak salgin, insan hayatini cok daha fazla etkileyecek. Bunun sebebi virusun korkunclugundan ziyade, siyasilerin kasitli yanlis tutumlari olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Aklinca trolleyecek iste. Bunlar birseyin farkinda degiller, oda güldükleri insanlarin yerini coktan kendileri aldilar. Neden diyecek olursaniz, belgelere dayali gercekleri önlerine koyudugunuzda bunlari görmezden geliyorlar. Yani bu tip insanlar sürü psikolojisi ile hareket edenler. Örnegin Medya Dunya düz dese bu sefer dünya yuvarlak diyenleri linc ederler, bu sebeple bu tiplerin söyledikleri birilerinin borazanligini yapmaktan baska birsey degildir. Sundugun verileri yalanlayacak, TV de anlatilan masallardan baska birsey sunamayanlarin ne dedigini pekte ciddiye almamak lazim.

Isvec Basbakani izledigi yolun ilk basta fazla kayba yol acip, ilerde ise kaybi en aza indirgenecegini bastan biliyordu. Bu yola buyuk bir sorumluluk alarak, devlet baskani olmanin nasil birsey oldugunu tüm dunyayya göstererek ve ortaya kellesini koyarak cikti. Bu salgin Isvecte bitti artik, sürü bagisikligi ile atlattilar. Vaka sayilarinin semptomlara bakilmaksizin aciklanmasi zaten sayilarin ciddiyetini baltaliyor. Bu virüs, sabah aksam onun propagandasini yapan Basin kadar korkunc degil. SIz asil 2030 da cikacak salgini görün bugünleri bile aratacaklar. Domuz Gribi ilk toplumsal deneydi, bu ikincisi ve bunda domuz gribinden farkli olarak herkes etkilendi, 2030 da cikacak salgin, insan hayatini cok daha fazla etkileyecek. Bunun sebebi virusun korkunclugundan ziyade, siyasilerin kasitli yanlis tutumlari olacak.
    Dünya düzdür. İspat et hadi.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    quote:

Bu salgin Isvecte bitti artik, sürü bagisikligi ile atlattilar. Vaka sayilarinin semptomlara bakilmaksizin aciklanmasi zaten sayilarin ciddiyetini baltaliyor. Bu virüs, sabah aksam onun propagandasini yapan Basin kadar korkunc degil.

Bu salgın, PCR testlerinin çalıştırılacağı döngü ayarını her kim söylüyor ve dayatıyorsa "o kurum veya kişiler" o ayarı değiştirmeden bitmez.

Acı ama gerçek bu. Oxford profesörü söylüyor en fazla 35 döngüde çalıştırılması gereken test 45 döngüde çalıştırılıyor. Bu İngiltere. Diğer ülkeleri ve Türkiye'yi bilmiyorum.

İsveç'te bugün belki 30-35 Ct ( döngü) çalıştırılan test yarın 45 Ct'de çalıştırılmaya başlarsa VAKA'lar artar.

Şimdi kuzey yarım kürede kışa giriyoruz. Yani dönemsel olarak zaten en fazla ölümlerin yaşandığı dönem. Testleri istedikleri ayarda çalıştırıp istedikleri ölümleri Kovid19 göstermeleri ellerinde.

İSVEÇTE 0-65 YAŞ ARASI FAZLADAN BİR ÖLÜM YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: nucro

quote:

Bu salgin Isvecte bitti artik, sürü bagisikligi ile atlattilar. Vaka sayilarinin semptomlara bakilmaksizin aciklanmasi zaten sayilarin ciddiyetini baltaliyor. Bu virüs, sabah aksam onun propagandasini yapan Basin kadar korkunc degil.

Bu salgın, PCR testlerinin çalıştırılacağı döngü ayarını her kim söylüyor ve dayatıyorsa "o kurum veya kişiler" o ayarı değiştirmeden bitmez.

Acı ama gerçek bu. Oxford profesörü söylüyor en fazla 35 döngüde çalıştırılması gereken test 45 döngüde çalıştırılıyor. Bu İngiltere. Diğer ülkeleri ve Türkiye'yi bilmiyorum.

İsveç'te bugün belki 30-35 Ct ( döngü) çalıştırılan test yarın 45 Ct'de çalıştırılmaya başlarsa VAKA'lar artar.

Şimdi kuzey yarım kürede kışa giriyoruz. Yani dönemsel olarak zaten en fazla ölümlerin yaşandığı dönem. Testleri istedikleri ayarda çalıştırıp istedikleri ölümleri Kovid19 göstermeleri ellerinde.

• Yanlis filmdesin, konu dünyanin sekli degil, icinde yasananlar
  • quote:

Yanlis filmdesin, konu dünyanin sekli degil, icinde yasananlar
    Dünya düz olduğu için insanlar kenarından düşmüş olabilir. Bak bunu hiç düşünmemiştim. Düşünüyorum, o halde varım. Evet kesinlikle hava karanlıktı, 950 bin kişi kenarından uzaya uçtu. Gerçi uzay var mı onu da bilmiyorum. Belki yoktur.
  • Sonra bir uyandin ve o meshur islaklik...

Zorlama troller begenilmeyen standupcilar gibiler, onlar kendini Standupci sanan Palyacolardir aslinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Eylül 2020; 11:26:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sonra bir uyandin ve o meshur islaklik...

Zorlama troller begenilmeyen standupcilar gibiler, onlar kendini Standupci sanan Palyacolardir aslinda.
    Katılıyorum. Komplocu olanlar daha fena. Bazen 3000 yıl önce yaşadıklarını düşünüyorum, troller çağında.
  • Tebrikler Forumda Blok listeme girmeye hak kazanan 2. Üye oldun Blok .

(Blok Listeme girmek cok zordur bunu basaran sadece 2 üyesiniz, digeride kendini biliyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Eylül 2020; 13:45:41 >
  • Üzüntümden yerle bir oldum. Çok dokundu bana şimdi bu. Eğlenecek başka bir eleman bulmam lazım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.