Absinthe adlı içki getirebilirsen 75-100 ytl arası fiyatlarla alabilirim dostum. Yanlız alkol oranı %70 ve daha üzeri olanlar için verebilirim ha olduda %85 buldun 100-125 ytl verebilirim şişe başına.
Bu ne be hiç mi kadın görmedin hayatında lanet olsun dostum
:D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: baycan87
quote:
Orjinalden alıntı: Pers prensi
quote:
googleda isveç diye aratınca ilk bu çıkıyor
Hacı hepsini de biliyorsun haa
bi sarışın kap gel. söz nişan düğün merasimini ucuza getirirsin...
Soldaki Esmer Çok güzelllll . Ağlıcamm yok bole bsy yaaa.Allah Sahibine bagslasın.Allah nzardan saklasın.
gibson les paul standart. amerika fiyatından pahalı olsa da türkiyenin 5/3 fiyatına (ne kastım ha) sana para veremem ama onurumu, yanında stagg les paul gitar ve custom 100 watt kafa ami ve 2X10" vintage kabin veririm
quote:
Orjinalden alıntı: Erdem2602
quote:
Orjinalden alıntı: Pers prensi
quote:
bu aralar forum zencileşmeye başladı
isveç ile isviçre arasındaki farka dikkat edin.
saati - çikolatası - çakısı ünlü olan yer isviçre
isveç te benim bildiğim ünlü mal. yüksek kaliteli çelik.
bunun dışında sarışın kızlar ..... kar - buz - soğuk .... ormanlar ..... 2 haftaya dek uzayan gündüzler... esrarkeşler .... kalitesiz yiyecekler .... zenginlik ... soğuk insanlar ...
fazla tanınmış bir ülke değil. onun için bende pek bir şey bilmiyorum.
zaten 8 milyon nüfus var. istanbuldan bile az. en büyük şahir başkent stockholm. ne varsa orada vardır. diğer şehirler çok daha küçük. eğer yolun başkente düşüyorsa biraz dolaş ne var- ne yok görürsün zaten.
karı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme