|
İşverenlerin Bayan Eleman Aranıyor Takıntısı!! (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aboveusonlysky21
Ohh gerçekten içler acısı bir durum, para için her şey mübah mantığına dönmüş ortalıkHem de nasıl...
Bak adres bile verebilirim, iki sene önce Ağustos ayında Suadiye Nike mağazasına gitmiştim, üstüm başım da tamamen spor ve genel olarak da Nike markasını tercih edenlerdenim. Mağazaya girince oradaki satış danışmanı kızların gözleri fal taşı gibi açılmıştı. Yanındakilerden birisi gözümün önünde beni dürtüp kıza direkt beni göstermişti. Hemen birisi yanıma "Nasıl yardımcı olabilirim?" diye yanaşmaya başlamışlardı hatta. Genel olarak ürünlere bakmaya geldiğimi falan söylemiştim.
Tip olarak da ortalama üstü biriyimdir, spor yaptığım için de fiziksel anlamda düzgün ve çekici bir yapım var ama elbette esas kıstas maddi anlamda durumun. Yani sende paranın olduğunu anlayınca hemen yaklaşıyorlar. Neyse, kızlarından birisinin bakışlarından tut kelimeleri bile resmen kur yaparcasına idi. Ben erkek olarak şaşırmıştım artık. Kızlar da satıştan prim kazandıkları gibi için seni bırakmak istemiyorlar. Haliyle kendi içlerinde de çatışma yaşıyorlar. Benimle ilgilenen kız "Profesyonel sporcu musun?" diye sormuştu ama bildiğin eriyor. Abartmıyorum eriyordu.
Biraz gezinip çıkmıştım sonra mağazadan. Benzer senaryoları çoğu yerde yaşamıştım.
-
Evet hocam maalesef kapitalist sistem insanları böyle sahte davranmaya itiyor, gercekten üzücü -
quote:
Orijinalden alıntı: aboveusonlysky21
Evet hocam maalesef kapitalist sistem insanları böyle sahte davranmaya itiyor, gercekten üzücüSahtelikten yana muhtaçlık var da ondan. O kız bana kur yapar, ben de ona yanıt verip telefon numarasını istersem, onun beni tavlayacağına inanıyor. Kız bakıyor tabii adamın üstü başı toplasan en az 5,000 TL ediyor, kendisini beğendirmeye ve kafalamaya çalışıyor.
Benzer durumu Mavi'de de yaşadım, sokaktaki anketör kızlarda da çok gördüm. Hatta çoğu güzel ve seksi kızlar oluyor genelde.
-
O apayrı bir konu hocam, o kafadakiler daha çok zengin bir enayi bulayım da parasını yiyeyim diyen servet avcısı ablalar 😃
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X