bencede kardeşim 20 kişi milka almıcakta ne olcak?? milka iflas mı etcek?? karını yarıya mı indircek saat deseniz kaç kişi saat alıokı? alsa kactane alıo?? bunlarla ambargo falan da olmas
valla italyayı da gördük zamanında.3-5 milyonluk yer nasıl kafa tutuyo bize yaaa.şunları eleyemedik yaa aklım hala orda
ya sokağa çıksam topladığım adamlarla gider fetheder gelirim kafamı bozmasınlar
hey gidi eski günler hey
Barbaros henüz osmanlı ordusunda değilken cezayiri fethetmiş ve padişaha hediye etmiş
forumdan eleman toplasak yeter aga
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
ya sokağa çıksam topladığım adamlarla gider fetheder gelirim kafamı bozmasınlar
quote:
Orjinalden alıntı: nevra
quote:
Orjinalden alıntı: poweruser0
quote:
kraft alman markası ama sonuçta içinde yine yahudi yönetimi var.. eğer diğer markalarıda katarsak içinden cıkamayız bu konunun... knorr da yahudi desteği mevcut.. milka gofrette domuz lu katkı maddesi olduğunu yeni duydum ama ben şimdiye dek domuzlu katkı maddesini milka da görmedim.. ki bir çok E kodlu katkı maddesi hafızamdadır..
E471 en çok gördüğüm domuzlu katkı maddesi pringles, dr. oetker ve algida dondurmalarda var
e471 domuzlu katkı maddesi olarak lanse edilmişti ama e471 b domuzlu katkı maddesidir..
ben yinede e471 yazan mamülleri almamaya özen gösteriyorum..
Hocam nebiçim site o, yoğurt da domuz katkı maddesi var haram diyo. ben buna ve . resmen saçmalık.
quote:
Orjinalden alıntı: Red
Valla Tissot marka saat takan var mı bilmem ama,isviçre malı bu bildiğim kadarıyla.Tissotu olan hemen çöpe atsın
yaaaa tissot umu atamam kimse kusura bakmasın. şaka bi yana tissot saatim var doğru isviçre malı ama o saat bana hediye geldi maddi değerinden çok manevi değeri var. hee buarada sanırım merci adındaki çikolata da alman malı olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: yazılımcı online
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: poweruser0
quote:
kraft alman markası ama sonuçta içinde yine yahudi yönetimi var.. eğer diğer markalarıda katarsak içinden cıkamayız bu konunun... knorr da yahudi desteği mevcut.. milka gofrette domuz lu katkı maddesi olduğunu yeni duydum ama ben şimdiye dek domuzlu katkı maddesini milka da görmedim.. ki bir çok E kodlu katkı maddesi hafızamdadır..
E471 en çok gördüğüm domuzlu katkı maddesi pringles, dr. oetker ve algida dondurmalarda var
e471 domuzlu katkı maddesi olarak lanse edilmişti ama e471 b domuzlu katkı maddesidir..
ben yinede e471 yazan mamülleri almamaya özen gösteriyorum..
Hocam nebiçim site o, yoğurt da domuz katkı maddesi var haram diyo. ben buna ve . resmen saçmalık.
evet yaşadığımız zamanda her üründe katkı maddesi var. bilmiyormuydun?
giydiğin ayakkabı bile domuzun dersiinden sacını taradığın tarağın kılı da yaban domuzu kılından yapılıyor bilmiyormuydun?
yoğurtta da bisküvi şekelrmedede katkı maddesi var..
en ucuz ve en bol mal domuz malıdır. bilmiyormuydunuz?
1 domuz yılda onlarca domuz doğuruyor sadece istanbulda senede binlerce ton domuz eti tüketiliyor..
bu kesilen domuzların kemikleri bile atılmayıp kullanılıyor..
derisindeki maddeler dahi toz haline getirilip kıvam artırıcı gibi gıda maddeleri üretiliyor..
bilmiyormuydunuz?
Boykot edilecekse en kral isviçre markası nescafe'dir. Herkes jacobs içmeye başlasın.
Niye ben boykot yapacamki... 300 milyar maaşla milli takımın başında bulunan adam bizden çok daha rahat belkide, oyuncularında çok tınında zaten.... eee ben bi tarafımı yırtacam turu geçemedik diye. Dünyanın parasını almasına rağmen turu geçemeyenler uğraşsın, onlar utandırmalıydı marşımızı yuhalıyanları..
evet ya domuz çok ucuz ,
1) hemen hemen herşeyi yiyor ,pislik , leş ,ot ,et ,mok.... 2) çok çabuk ürüyor adeta tavşan gibi 3) çok ergen erişkin olup doğurmaya başlıyor 4) yağ oranı çok yüksek ve bu fazla yağlar bi şekilde piyasaya sunuluyor 5) en vasıfsız ve besin değeri düşük et , yani tüketimi çok olmayınca beslemiyor
bende şüpheleniyorum piyasadaki çeşitli ürünlerden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme