Şimdi Ara

İSVİÇRE pkknın HAYIR PROPAGANDASI (cem özdemir VS.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendimi tanıtayım: ne hayır ne evet savunan birisiyim. Tahminimce ülkenin %90nundan daha fazla okuyan birisiyim. Buna rağmen Yeteri kadar hakkım ve bilgim yok bu konu hakkında konuşmakta yaşım da tutmuyor zaten bu konuda. (Haziranda 18 olacağım.) Ancak çoğunlukla yanlış ideolojilerine rağmen bazen bu adam harbi doğru yolda diye düşünüyorum. Bunca zaman kitaplardan okuduğum kadarıyla Avrupa, İtilaflar vs. hiçbiri Türkiye'nin, Osmanlı'nın, Selçuklu'nun, Boyların vs. gelişmesini istemediler. Bir şeyler öğrenmek için buradayım. Düşüncelerinizi tarafsız bir şekilde iletirseniz memnun olurum. Birazdan İsviçre ve Cem Özdemir olayını ekleyeceğim.
    Edit1: isviçre - pkk
    http://www.aljazeera.com.tr/haber/pkkypgden-erdogani-oldurun-mitingi
    Edit2: cem özdemir - hayır
    http://www.ensonhaber.com/cem-ozdemir-hayir-oyu-istedi-2017-03-26.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdncr -- 26 Mart 2017; 23:17:22 >

• bunlar ne zaman bizim iyiliğimizi istediki hiçbiri de dostumuz değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasamak5656 -- 26 Mart 2017; 22:45:7 >
  • Oy hakkım yok ama hatta hükümeti ideoloji ve aktif faaliyet olarak yanlış bulmama rağmen anlamıyorım abilerim inanın şu limit türev intgr. falan bunun yanında hiçbir şey bilmiyorum bir anlatın. Harbi bir şey yapıyor mu bu adam? Sizce Avrupa neden Türkiye'nin iyiliğini düşünüp böyle global ve büyük bütçeli propagandalar, demokrasiyi ayak altına alma girişimlerinde mi bulunuyor? Doğru yolda mı bu Rte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdncr -- 26 Mart 2017; 22:35:14 >
  • kasamak5656 K kullanıcısına yanıt
    Ters algı
  • Yaşını bilmeyerekten abi olarak giriyim konuşmaya. Psikolojide ters algı oldukça risklidir. Kitleleri manipülede ters algı kullanılmaz. Bence biraz araştır. Diğer bir yandan en saçma olasılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdncr -- 26 Mart 2017; 22:38:3 >
  • Oy kullanmayanlarla siyaset tartışmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvadyaDerebeyi

Ters algı

Ters algı diyorsunda hayır propagandası yapmasalar zaten evet çıkacak
  • nicksizayı kullanıcısına yanıt
    Mesajına karşın

"Siz oy kullananlar çok mu biliyorsunuz bir kısmınız kahvede okey masasında bir b*k bilmeden konuşuyor. Diğeri tüm gerçekleri yok sayıp kendini diğerinde üstün görüp her şeyi bildiğini sanıyor. Ortak nokta:

ikiside bir şey bilmiyor

İkisi de oy kullanabiliyor.

En önemlisi ikiside "öğrenmiyor"

Ben ise:

Bir şey bilmiyorum.

Oy kullanamıyorum.

Ancak öğrenmek için her şeyi yapar veririm.
  • Avrupa neden senin gelişmeni istemesin?
  • Konuya şöyle giriş yapim.Avrupaada terör örgütleri yuvalanmaları vardı.Bunlar ne zaman bu arada kudurdu gözleri döndü.Rahatça avrupada dolaşmaya başladı.Avrupayı tehdit edersen avrupada seni tehdit eder .Pkk burda maşa bunu Türkiye'karşı koz olarak kullanıyorlar.Yarın bir son bahara gelince yine Ermeni soykırımı meselesi gelecek gündeme ozaman görün.Tüm avrupa nasıl ermenileri savunuyor.Türkiye nasıl yanlız kalıyor onu görüyoruz.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Neden istesin benim bilgim yok açıklayın lütfen.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Mantıklı tamamen maşa niyeti. Saolun cevap için yalnız bir sorum daha olacak sizce Avrupa Türkiye'nin iyiliğini neden istemez? Bu rte ve muhalefet hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtdncr

İddia sizin.
    siz açıklayacaksınız neden bizim iyiliğimizi istemediklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

quote:

İddia sizin.
    siz açıklayacaksınız neden bizim iyiliğimizi istemediklerini.

Söyle soyleyeyim sana ertesi gün okuduğum kitaplardan kaynaklar ile bir makale yazacağım. Şimdilik bunla idare edebilrisin umarım. Ha okuduktan sonra sıra sende bir de sen cevap ver " Neden sevsin?"

İstanbul üniversitesi'nde öğretim üyesi Alman asilli Prof. Naumark ile bir kısım talebesi Boğazicinde geziye çıkarlar. Talebelerden biri Prof. Naumark'a su soruyu sorar:

Avrupa bizi neden sevmez hocam?

Prof. Naumark su cevabi verir:

- çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün değildir. Asırlardır kilisenin Türk ve İslam düşmanlığı Hıristiyanlar'ın hücrelerine sinmiştir.

Sebeplerine gelince:

1. Müslüman olduğunuz için sevmez. Ama faraza laik şöyle dursun, Hıristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam eder.

2. Sizler farkında değilsiniz ama onlar şu gerçeğin farkındadırlar:

Tarihten Türk çıkarılırsa tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekir.

3. Avrupa’nın pazarı idiniz. Şimdi Avrupa’yı pazar yapmaya başladınız.

4. En az 400 yıl Avrupa'da sırtımızda ve ensemizde at koşturdunuz.

5. Selçuklular Anadolu'yu, Osmanlılar ise orta Avrupa ve Balkanları Haçlı ordusuna mezar ettiler.

6. Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine benzeterek hâkimiyet sağladılar. Önce ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladılar. Giyiminizden yaşantınıza kadar... Sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar. A-B-C-D gibi...

7. Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslamiyet uğruna her şeyini feda etmeseydiler, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz'da varlığını devam ettirirdi. Kaldı ki Vehhabiliği kuranlar da, İngiliz Dominyon Bakanlığı’nın adamlarıdır. Batı her yerde İslamiyet’i, sapık inançlara kanalize etti. Ama Osmanlı, Asr-i Saadet'i devam ettirdi.

8. Kilise size kin kusmaktadır. Ve sebepleri yukarıdadır.

9. Ben Türkiye’ye geldiğimde 2 üniversiteniz vardı, simdi 119 üniversite var Osmanlı zamanında ise her yerde bir medrese vardı, tarihinize bakın her medresede bilim eğitimi vardı. İlk denizaltını Osmanlının yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuzdur belki de ama Avrupa bunu biliyor.

10. Sizler, gerçek hüviyetinize döndüğünüz an Avrupa’nın refahı ve medeniyeti yıkılır. Ama sizde bunun olması bu şartlarda çok zor.

11. Yine sizler, Avrupa’nın tarihi düşmanısınız ve daima düşman olarak kalacaksınız.

Evet, almasını bilene ders ve ibretlerle dolu bir itirafname...

ALINTIDIR...

Yazan: Okyanus

• mrtdncr kullanıcısına yanıt
    Sorularına tek tek yanıt vereyim.Neden istesinki ?Türkiye bir çok ülkenin çıkar dengesinde kilit rol oynar.Kimse bizi öldürmez ama süründürür.2.olarak RTE tek adam.Etrafında kendi partisi dahil rakip istemiyor.Kendine rakip gördüklerinide bir şekilde uzaklaştırdı.Bülent Arınç,Abdullah Gül vs.Şuan kendi partisinde kendisene rakip olacak bir siyasetçi yok.Kitleleri etrafında toplayan bir kendisi var.2.olarak muhalifet partisinin adı var içi boş.Mhp'de Devlet Bahçeliyi kurtaran Rte oldu şimdi Devlet Bahçeli ona minnet borcunu ödüyor.Öderkende partisi kan kaybediyor.Chp ise tamamen boş bir parti gerek siyaseti gerek siyasetçileri.Yıllardır Atatürkün partisiyiz diye prim yaparlar Atatürk'ün adını kullanırlar ama ne Atatürkçülük yaparlar nede siyaset .Her nekadar kendilerini sevmesemde şu ülkedeki muhalifette düzgün siyaset yapmayı beceren adam Sellahattin Demirtaş'tı onuda içeri attılar fazla sesi çıkıyor diye.

• mrtdncr kullanıcısına yanıt
    Düşündüm de viyanayı kuşatacağımıza moskovayı kuşatsaydık neler olurdu??
  • Haberler editlenmiştir ilk mesaja.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Son cümlene kadar katılıyordum. selo sadece bir maşa aynı pkk gibi aracı. Bu arada kendisini pek dinlemem, izlemem videosu varsa atar mısın konuşmalarına göz atacağım. Mal bozuk ama pazarlama nasıl bakalım.
  • quote:

Oy hakkım yok ama hatta hükümeti ideoloji ve aktif faaliyet olarak yanlış bulmama rağmen anlamıyorım abilerim inanın şu limit türev intgr. falan bunun yanında hiçbir şey bilmiyorum bir anlatın. Harbi bir şey yapıyor mu bu adam? Sizce Avrupa neden Türkiye'nin iyiliğini düşünüp böyle global ve büyük bütçeli propagandalar, demokrasiyi ayak altına alma girişimlerinde mi bulunuyor? Doğru yolda mı bu Rte

Kardeş

Şunu unutma

Türk güçlendi mi küffar kudurur.

Bunu anlayabilirsen olayların neden bu hale geldiğini de anlarsın.

Tayyip Erdoğan değil mesele.

Mesele ileride kopartmak niyetinde oldukları bir savaş var. Şu an abd rusu kendi askerini ypg ye kalkan yapmış Türkiye dokunmasın derdinde.

Çünkü daha beslemedi, büyütmedi silahlandırmadı. Ve şu an Türkiye de uygun siyasi ortam yok. Sağlam bir iktidar kararlı bir yönetim her imkanı kullanabilen ordu ve karşısında 3 5 it.

Çok iyi biliyorlar şu an engel olmazlarsa Türkiye temizleyecek.

Ha şu an pkk yı resmiyette terör örgütü listesinden çıkarmamış görebilirler ama fiiliyatta çoktaaaaaan çıkardılar

Tek engel var önlerinde Türkiye de siyasi istikrar olmasın. Suriye'den askerlerini çeksin biz orda kuzeyde istediğimiz koridoru kuralım. Rakkayı alıp ypg ye bağlayalım petrolünü satıp silah verelim besleyelim büyütelim. Türkiye nin yüzlerce km Suriye kara sınırı var ve ordan içeriye hem terörist hem silah geçişini Çin seddi kursan engelleyemezsin. Sıçan gibi yerin altından geçiyor yine geçiyorlar.

Bunca hazırlık sonrası tek iş kalıyor Türkiye de siyasi bir karışıklık. Bunu da bu Sistem gelirse yapmaları çok daha zor olur.

Şu an bile Suriye'de istedikleri yerleri ypg ye veremiyorlar bile çünkü Türkiye çıban başı oldu. Şu an bitti denilen öso şamda humusta hama da saldırıya geçti. Ayrıca Türkiye Rakka civarındaki arap aşiretleri ve ypg nin ele geçirdiği yerden kovulan arapları örgütlendiriyor.

https://www.firatkalkani.org/

Şurdan daha net bilgiler öğrenebilirsin

Özetle

90 da ırağa girdiler

2013 te Suriye'ye

Bizim sıramız yaklaşıyor

Peki biz hazır olacak mıyız yoksa birileri ipimizi çekerken yok sen hükümet kuracam yok ben, bu bakanlık benim bu bakanlık senin, veya zübük filminde olduğu gibi m.vekili transferleri mi izleyecez.

İşte bunlar olmasın diye evet diyoruz

Avrupası pkk sı hdp si de bunlar olsun diye hayır diyor

• Viyana kuşatması hakkında münazara seviyesinde bilgim yok 1 ay sonra cevap düşündüğüm görüşümü atacağım PM den.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.