Şimdi Ara

isviçreye cevap lütfen herkes katılsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • isviçreye skorla cevabımızı verdik fakat bir de resim gönderelim
    şu adrese : cinzia.nicolini@ringier.ch lütfen aşağıdaki maili yollayın
    bu mail direkt blick (blük diye okuyorlar ) gaztetesine gidecek

yollayacağınız mail : cinzia.nicolini@ringier.ch
    mail başlık : please read
    mesaj : you must see this photo :https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/84973/FD04A12F615945EB9F0831FD0E770E43.jpg

lütfen bunu tüm arkadaşlarınıza yollayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmxfreex -- 12 Haziran 2008; 13:49:17 >

• up
  • Böyle yaparak elimize ne geçecek ? Böyle mesajlar göndererek tatmin mi oluyoruz ?
  • Ardayı koysaydın ya olm
  • gönderdim mutluyum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Böyle yaparak elimize ne geçecek ? Böyle mesajlar göndererek tatmin mi oluyoruz ?

evt susa susa böyle oluyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wmxfreex

quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Böyle yaparak elimize ne geçecek ? Böyle mesajlar göndererek tatmin mi oluyoruz ?

evt susa susa böyle oluyoruz

Maçta zaten kazanmışsın, üstünlüğünü ilan etmişsin. Ne gereği var böyle şeylerin ?
  • yollayanlar mesaj atabilir mi
  • Bu işi biraz fazla abartmadık mı ?

Sadece bir karikatür zaten dün gereken cevap verildi.

Bizim basının neler yaptığınıda biliyoruz.Hatta bundan daha ağırınlarınıda yaptık.Dünden beri hangi kanalı açsam bu konu.

Kabak tadı verdi

+

@baykagan

2 mesajınada katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 12 Haziran 2008; 14:05:56 >
  • Bazı arkadaşlar ne gerek var demiş kendi milletimize gelince bile 24 saat geyik yapıp dalga geçeriz ama başka yabancı birilerine geldimi ne gerek var deriz açık konuşayım ben acayip tatmin olurum çok güzel bi karikatürle cevap versek biraz kendimizi belirtelim savaşlar artık böyle psikolojik yapılıyor o kadar komedyenimiz karikatür çizen yeteneklerimiz var ama neden bişey yapmıyoruz ben buna şaşkınım halbuki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Bazı arkadaşlar ne gerek var demiş kendi milletimize gelince bile 24 saat geyik yapıp dalga geçeriz ama başka yabancı birilerine geldimi ne gerek var deriz açık konuşayım ben acayip tatmin olurum çok güzel bi karikatürle cevap versek biraz kendimizi belirtelim savaşlar artık böyle psikolojik yapılıyor o kadar komedyenimiz karikatür çizen yeteneklerimiz var ama neden bişey yapmıyoruz ben buna şaşkınım halbuki

1. Ben kendi milletimle ilgili geyik, makara yapmam.
    2. İsviçre takımıyla savaşmaya mı gittik ?
    3. Sizin bu gönderdiğiniz resim onları psikolojik olarak çökertecek mi ?
    4. Onlar bizle dalga geçtilerse, maçta son dakika golüyle onları yenerek en büyük cevabı verdik.

Kısacası bu kendinizi tatminden başka birşey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 12 Haziran 2008; 14:11:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.