Şimdi Ara

İsyaaan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum , bakın burda anlattıklarımı kendimi övmek
    için söylemiyorum lütfen önyargı ile okumayalım

Adc oynadığım zaman kendi çıtam vardır 20 dk da 150 minyon kesmek zorundayım.

Bu kendime koyduğum bir kota ve hemen hmen her oyun da keserim bu minyonu .

Birazcık Kafasını kullanan bir Support geldiğinde zaten lane yi her türlü domine ediyorum.

Gelelim Top kısmına . Nasus alıp 20 dk da +400 stack kasıyorum ama her nedense
    sayın riot games bana 20 dk içinde mid den ve bot dan hiç kulesi kalmayan herifler
    gönderiyor. aklım hayalim almıyor arkadaş.

artık çıldırma noktasına geldm.nasıl bi cehenneme düştüm bilmiyorum .
    hesabımı Na dan Tr ye taşıdım Silver 4 oldu. daha sonra 2 günde
    Silver 1 yaptım 90 Lp kadar çıktım . daha sonra motora bağlamaya
    başladı.

Şuanda Silver 2 deyim ve 4-5 defa seriye çıkıp geri düştüm.
    işin garibi 97 lp ile seriye giriyorum , 60 lp ile çıkıyorum.
    benim dayanacak gücüm kalmadı artık. kafayı sıyıracam.
    yokmu bana yardımcı olabilecek bi arkadaş , Duo girelim
    beni kurtarsın lütfen şu cehennem

• Na dan trye niye taşıdın ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adc oynuyorsan yanına support olarak gelebilirim?

• Kızma bana ama smurf silver 3 0 lp di 2 günde falan gold oldu sayılır seride 1-1 suan ve çoğu oyunu trollüyorum ciddi oynamıyorum saçma itemler kasıyorum yinede silverdan çıkmak okadar zor değil bence sürekli yaptığın hataları gözden geçir tekrar aynılarını yapmamaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Na dan trye niye taşıdın ya

TTNet kotamı çabuk dolduruyorum hız düşüyor.
    kota yenilenmesine 10-15 gin kalıyor ve ping den oynayamıyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texom

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Na dan trye niye taşıdın ya

TTNet kotamı çabuk dolduruyorum hız düşüyor.
    kota yenilenmesine 10-15 gin kalıyor ve ping den oynayamıyorum o yüzden

Hiç olmazsa trye taşımasaydın. Eune veya euw iyidir. Yükselmek istiyorsan eune iyiydi mesela rankedlar baya kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

Adc oynuyorsan yanına support olarak gelebilirim?

memnun olurum kardeşim , eğer biraz iyiysen 2 günde 3-4 küme bile alırız garantisini veriyorum
    adc konusunda çok çalıştım ve fena olmadığımı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rojin Senpai

Kızma bana ama smurf silver 3 0 lp di 2 günde falan gold oldu sayılır seride 1-1 suan ve çoğu oyunu trollüyorum ciddi oynamıyorum saçma itemler kasıyorum yinede silverdan çıkmak okadar zor değil bence sürekli yaptığın hataları gözden geçir tekrar aynılarını yapmamaya çalış

bak kardeş diyorum ki sana full tank build nasus 20 dk da +400 stack , koridorumu domine etmişim ama karşı takım o 20 dk da bot dan inhibitor açıyor. bu benm hatam değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

Adc oynuyorsan yanına support olarak gelebilirim?

memnun olurum kardeşim , eğer biraz iyiysen 2 günde 3-4 küme bile alırız garantisini veriyorum
    adc konusunda çok çalıştım ve fena olmadığımı düşünüyorum

Oyundayım işin yoksa gel atalım 1 el kendimizi deneriz

• Sana vereceğim yegane tavsiye Nasus ile ranked oyuna girme.

TR'de nasıl bilmem ama East ve West'te Nasus ile Silver'dan çıkamazsın.

Eğer duo girmiyorsan sakın ADC yada Supp alma, kendini taşıyacak nitelikle görüyorsan Jungle tavsiyemdir.

• MrTux kullanıcısına yanıt
    Oradada ping sorunu çıkar karşıma diye direk Tr ye geçtim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rojin Senpai

Kızma bana ama smurf silver 3 0 lp di 2 günde falan gold oldu sayılır seride 1-1 suan ve çoğu oyunu trollüyorum ciddi oynamıyorum saçma itemler kasıyorum yinede silverdan çıkmak okadar zor değil bence sürekli yaptığın hataları gözden geçir tekrar aynılarını yapmamaya çalış

bak kardeş diyorum ki sana full tank build nasus 20 dk da +400 stack , koridorumu domine etmişim ama karşı takım o 20 dk da bot dan inhibitor açıyor. bu benm hatam değil.

Nasus gibi böyle sürekli farm yapacak champlar alma zaten silverdakiler 2 kere ölünce aglıyor bn afk 20 ff gg diye domine edecek asasin midler yada lucian vayne falan oyna benim yanıma ward almayan ful ap kasan sureklı yakalanıp ölen suplar geliyor adc ile yinede hiç ezilmedim sen farmda öne geçmeye çalıs bide adam farm yaparken sureklı harasla fightta güzel pozisyon alırsan kazanırsın yinede adc kumar biraz en iyisi asasin yada burst damage şampiyonlar jax v.b barzo şampiyonlarda olabilir

• JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    hocam haklısında biliyosun bi lane de oynamak sana kalan birşey olmuyor Tr de , ilk pickler garanti mid solo jung alıyor zaten .
    oyunuda Normal Game olarak oynamak bana çekici gelmiyor çünkü hepimiz yüksek kümelerde oynamak isteriz yani .
    Duo konusunda haklısın , 3-4 tane arkadaşım var ama ya oyuna çok az giriyorlar yada denk gelmiyoruz . ben şuanda
    evdeyim uzun bir süre ve benim dilimden anlıyacak bi sup bulabilsem inanıyorum ki bot dan kesinlikle koridor kaybetmem bu
    kümeler için konuşuyorum. En azından Plat a kadar yolu var yani
  • Dostum senden haber bekliyorum

• Rojin Senpai R kullanıcısına yanıt
    Abi bak ben Na da 3 ay kaldım , çok oyun oynadım ve bu oyunların %80 den fazlasını da adc ile oynadım . Luci benimde favorimdir ve bu dediklerini zaten harfiyen uyguluyorum .
    Şu tr ye geçtim geçeli adc de daha farmda kimseye ezilmedm. Ben üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum ama sıkıntı şurda . bu riot bana 4 tane harika oynayan player göndersin
    diye ağlamıyorum burda ama arkadaş her oyun feedleyen birisi çıkmasa karşıma şaşırırım yani. ya sürekli mi olur bu , hafta içi sabah veya gece oynuyorum ki çoluk çocuk pek denk gelmesin diye, fakat sonuç değişmiyor. takımla bi tf giriyosun , adc olarak en arkada pozisyonumu alıyorum ama arkadaşlar bir sup kesmek için 3 kişi peşleyip beni kabak gibi ortada
    bırakınca ben ne yapabilirim ki orada ?
  • quote:

Abi bak ben Na da 3 ay kaldım , çok oyun oynadım ve bu oyunların %80 den fazlasını da adc ile oynadım . Luci benimde favorimdir ve bu dediklerini zaten harfiyen uyguluyorum .
    Şu tr ye geçtim geçeli adc de daha farmda kimseye ezilmedm. Ben üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum ama sıkıntı şurda . bu riot bana 4 tane harika oynayan player göndersin
    diye ağlamıyorum burda ama arkadaş her oyun feedleyen birisi çıkmasa karşıma şaşırırım yani. ya sürekli mi olur bu , hafta içi sabah veya gece oynuyorum ki çoluk çocuk pek denk gelmesin diye, fakat sonuç değişmiyor. takımla bi tf giriyosun , adc olarak en arkada pozisyonumu alıyorum ama arkadaşlar bir sup kesmek için 3 kişi peşleyip beni kabak gibi ortada
    bırakınca ben ne yapabilirim ki orada ?

Hocam biraz lag var gibi o düzelirse duo girelim istersen mid yada top alırım ben sen adc alacaksan kahvaltıdan sonra gireriz nickini pm at

• quote:

Oradada ping sorunu çıkar karşıma diye direk Tr ye geçtim

Euw ve eune de ping sikintisi yasanmiyor

• Bırak oyunu kanka
  • Mainim support istersen gel atalım şimdi müsaitim sana yardımım olur ama The Rainmaker ekle oyundan platin 5 ligim bu arada

bide keşke gelmeseydin tr sunucusuna neden geldinki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.