Ikea fiziksel mağazadan dün Ziraat kredi kartıyla alışveriş yaptım, sektör bilgisi Mobilya veya Ev Dekorasyonu/Züccaciye geçer diye beklerken Çok Katlı Mağaza olarak geçti (Garanti Bonus'ta Ev Dekorasyony/Züccaciye geçiyor). Alışveriş yapacak arkadaşların işine yarar belki. Bilseydim Ziraat kartımı kullanmazdım. |
İşyeri Banka Sektör Bilgisi [Ana Konu] (4. sayfa)
-
-
Vatan Bilgisayar internet sitesi Bankkart için "elektronik" olarak geçmekte. Tabloda yazmıyor maalesef. Deneyerek öğrendik. 1000+100 puan var. İkisi de geldi.
-
Cebteteb bonus ile bilgisayar/donanım yazıyor n11 için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bonus için hepsiburadaki market olayından dolayı kayıt açan oldu mu ? nasıl dönüş yapılıyor
-
Paraf için Hepsiburada elektronik geçiyor mu acaba
Odemeyi 2 kredi kartiyla yap yapinca elektronik gecior ben 2 sinide ayni karttan cekip digerini 1 tl yapiom sıkıntı cıkmıyor
Yani hocam biri paraf diğeri de aynı paraf olunca elektronik geçiyor, biri paraf diğeri Farklı olsa da sistem aynı o zaman değil mi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu denemedim ama bence gecer gibi gelio ben ugrasmamak ici tek karttan cekiodum 1 lira birakip onuda ayni karttan cekiodum
Market olarak geçiyordu ama elektronik ve e-ticarete yansıyordu.
Bu ayki kampanyada benim sayaç işlemedi.
Kayıt açalı nerede ise bir hafta oldu. Dönüş yapan olmadı daha.
-
İki kredi kartından ödeme seçeneği yerine direkt tek kartla ödeme yapsanız ne oluyor?
-
Tek kartla odeme nasil yapiliyor bilmedigim icin 2 kartla yapiodum hep tek kartla hep hepsipay e aktario ordanda kart kampanyasina saymio
Hocam bana ertesi gün dönüş yapıldı. Bonus yükleme tarihinde bonusların manuel yükleneceğini söylediler.
-
Bana da aynı şekilde cevap geldi bugün. Cevap için teşekkür ederim.
-
@uzaypatronu yazmış.
HEPSİBURADA normal harcama TEB BONUS'ta
"muhtelif ürün satan pazaryeri" olarak geçiyormuş artık.
-
+++
-
Eline sağlık,takip
-
Elektronik geçen yer bulmak da mesele haline geldi.
Hepsipay hangi sektörde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trendyol
Muhtelif ürünler satan pazaryeri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X