Şimdi Ara

işyeri için sistem tavsiye ricası...bütçe 1000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar, işyerimde kullanmak üzere maksimum 1000 liralık, amd işlemcili, monitör dahil olursa iyi olacak bir sistem tavsiyesi istiyorum zahmet olmazsa. pek anladığım bir konu olmadığından yardım istemek durumunda kaldım...

oyun oynanmayacak, tamamen yapılan işlemler tutulacak ve ara ara torent yoluyla indirilmiş veya harici hard disk yardımıyla film falan izlenecek. filmler bluray oluyor ve monitöründen değil de led tvye bağlanıp izlenecek... bu tip bir b.sayar olursa çok iyi olur ve şimdiden teşekkür ederim. en geç cuma gününe kadar alınacak ve nerden alabilirim diye de sormak isterim parçaları... tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki_kenpachi -- 25 Ağustos 2014; 20:11:24 >

• zaraki_kenpachi Z kullanıcısına yanıt
    Vatandan ucuza satın alabilirsiniz.
    h81m-p33 anakart
    4gb ram
    cmp-350 kasa
    1tb barracuda hdd
    i3 4150 işlemci

+ alabileceğiniz bir monitör. Böyle 800 lira tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki_kenpachi

herkese selamlar, işyerimde kullanmak üzere maksimum 1000 liralık, amd işlemcili, monitör dahil olursa iyi olacak bir sistem tavsiyesi istiyorum zahmet olmazsa. pek anladığım bir konu olmadığından yardım istemek durumunda kaldım...

oyun oynanmayacak, tamamen yapılan işlemler tutulacak ve ara ara torent yoluyla indirilmiş veya harici hard disk yardımıyla film falan izlenecek. filmler bluray oluyor ve monitöründen değil de led tvye bağlanıp izlenecek... bu tip bir b.sayar olursa çok iyi olur ve şimdiden teşekkür ederim. en geç cuma gününe kadar alınacak ve nerden alabilirim diye de sormak isterim parçaları... tekrar teşekkürler...

bütçeyi max ne kadar yapabilirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKarpuz

Vatandan ucuza satın alabilirsiniz.
    h81m-p33 anakart
    4gb ram
    cmp-350 kasa
    1tb barracuda hdd
    i3 4150 işlemci

+ alabileceğiniz bir monitör. Böyle 800 lira tutuyor.

teşekkür ederim=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: zaraki_kenpachi

herkese selamlar, işyerimde kullanmak üzere maksimum 1000 liralık, amd işlemcili, monitör dahil olursa iyi olacak bir sistem tavsiyesi istiyorum zahmet olmazsa. pek anladığım bir konu olmadığından yardım istemek durumunda kaldım...

bütçeyi max ne kadar yapabilirsin ?

monitör hariç 1000 tl verebileceğim en yüksek para...

• bunlardan biri nasıl olur acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki_kenpachi -- 25 Ağustos 2014; 18:32:00 >
  • bu parçalar arasında uyumsuzluk olur mu diye soruyorum çaresizce=) sabahtan beri okuyarak, anladıklarımı birleştirmeye çalıştım ama kimse elimizden tutmuyor=) kırgınım=) oyun oynanmayacağı için yeteceğini düşünüyorum ama bu parçalar arası uyum-uyumsuzluk sorunu yaralıyor beni=) tutturabilmiş miyim acaba bu sefer...

Hocam bu sistemde ekran kartını çıkar anakartı 150 tllik sata3 usb3 olanı yap asusun. O aldıgın a8 5600k nın kendi içinde hd5570 tarzı gpu var saten nie hd5450 alıosunki:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    yani iki saattir uğraşıyorum bu işle, gene iyi bir performans sergilediğimi düşünmekteyim=)

sizin dediğiniz gibi bu şekilde oluyor ve sanırım bu da bana gayet yeterli bir b.sayar olacaktır... uyumsuz parça falan yoktur umarım=) sorunsuzca televizyona bağlar ve sıkıntı yaşamam adında ufak da bir sorum olacak, eğer cevap evetse hemen alacağım b.sayarı=)

Hocam sendeki televizyonun girişi ne hdmi mı? Bide daha başka bi kasada olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 25 Ağustos 2014; 21:29:05 >
    evet, hdmi=) bu kasa uygunsa bütçeme oldukça uygun oluyor topladığımız ürün... yani pek önemli değil kasanın dış görünümü ama ek bir özellik gerektiriyorsa o zaman alacağız sanırım mecbur=)
    http://www.vatanbilgisayar.com/cmp-350-350w-midt-atx-siyah-kasa-9664.html?srt=UP

Hocam min bunu al frisby biras sakattır bu kasa olarakta daha iyidir saten 20 TL ye değer.

Anakartın sitesinde hdmi girişi var olarak yazıo yani hdmi televizyona takabilirsin ama mini hdmi falan değişik hdmi versiyonlarıda var galiba orasını pek bilmiyorum

çok teşekkür ettim, alacağım zaman sorarım ilgilenen arkadaşa... bağlayacağım tvnin modelinden yola çıkarak ortak noktayı buluruz gibi geliyor bana ve tekrar teşekkür ettim=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.