Ben: Canan Hanım Bayındırlık Bakanlığı sitesine veri girişi için size bir kağıt bırakmıştım geri alabilirmiyim Canan Hanım: ayy ben onu gereksiz bişey diye çöpe attım.
Adam: Beşiktaş ta bi yerim var bilgi alacaktım. Ben: Ama burası Kadıköy sadece burası ile ilgili bilgi verebilirim. Beşiktaş yerine niye buraya geldiniz. Adam: işte bende onu anlamadım niye buraya sormaya geldim.
Adam: çatı katını kapatıp kat yapmak istiyorum. Ben: yasak beyefendi yapamazsınız. Adam: sadece sol tarafı kapasam? Ben: hiç bişekilde bir şey yapamazsınız. Adam: arka kısmı kapasam bari. Ben: beyefendi en ufak bi iş yaparsanız cumhuriyet başsavcılığına verilirsiniz. Adam: yani şimdi hiç bişey yapamasın mı demek istiyosunuz.
Adam: Erhan beyi soracaktım. Ben: Bugün izinli gelmeyecek. Adam: öğleden sonra burada olurmu??
Ya sabıır ya sabır o canan hanımın kafasına monitörü geçiremedinmi (:
Msn şifresini unuttuğu için beni arayan müşterilerim var...
quote:
Orjinalden alıntı: Shen
bu daha vahim!
quote:
[Deleted by Admins]
Msn şifresi mi
quote:
Orjinalden alıntı: respiro
Süpermiş hepsi.
Silent napıyosun sabah topiği arkadaşım. Nasıl gidiyor hayat.
sabahları hayat gitmiyo artık. büyük şevkle başladığın sabahlar iş arkadaşlarıyla kabus oluyo.
esas bomba az önce yaşandı:
bi arkadaşla eşi yanında olan bi bayan arasında geçen konuşma.
Arkadaş: iyi günler falanca sebvepten işlem yapmaya geldik. Kadın: aaa ben sizi hatırladım geçen ay benden bişey istemiştinizde ben vermemiştim. çok uğraştınız almak için. eşini konunun fiziksel olmadığına ikna etmek çok uzun sürdü
quote:
Beni de geçen sene sitesini yaptığım belediyeden biri aradı. Arabasının arkasına yazı yazdıracakmış, cafcaflı birşey çizer misin dedi.
quote:
Orjinalden alıntı: silent scream
sabahları hayat gitmiyo artık. büyük şevkle başladığın sabahlar iş arkadaşlarıyla kabus oluyo.
Arkadaş: iyi günler falanca sebvepten işlem yapmaya geldik. Kadın: aaa ben sizi hatırladım geçen ay benden bişey istemiştinizde ben vermemiştim. çok uğraştınız almak için. eşini konunun fiziksel olmadığına ikna etmek çok uzun sürdü
Allah sabır versin abi
quote:
Orjinalden alıntı: silent scream
[Deleted by Admins]
müşteri: sabiha şakir havalimanından bi bilet alıcam. mahzen: sabiha gökçen olmasın o müşteri: hayır sabiha şakir
müşteri: az once baktım trabzon'a giden ucak bileti 99 liraydı mahzen: bir saniye efendim bakalım hemen, evet 99 lira müşteri: yok ya ben az once baktım 99 du sen cok pahalı söylüyorsun bana 99 dedin mahzen: nasıl yani ya
müşteri: samsuna bir bilet alıcam mahzen: evet efendim xx lira fiyatı müşteri: humm peki o zaman uçağı nereden kaldıyorsunuz mahzen: mavi ekran!! error!! dıt!! dıt!!
müzik markette çalışıyorum
müşteri: celine dion var mı mahzen: nasıl yani ya! müzik cd olabilir mi müşteri: hayır, ben celine dion arıyorum.
belki daha önceden vermiş olabilirim, unuttum kusura bakmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme