Şimdi Ara

It (2017) | Bill Skarsgård (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
4
Favori
13.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film 2 bölüm halinde olacaktı değil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pennywise ın sinema perdesindekı görüntüsünün gif halınde olanı var mı ? Hani kadın fotoğrafı gibi görünüp de yavaş yavaş cıktığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkurler ben de bunu isterim yani

• ımax olarak yarın izliyeceğim film her türlü efsane bir şey çıkıcak ona eminim ama inşallah imaxın nimetlerini hissederim
  • Gişede istediği kadar çılgın atsın, üçüncü ya da dördüncü film yapmazlar çünkü öykü bu kadar. 2019'da bir devam filmiyle kaybedenlerin yetişkinliğini anlatıp mevzuya nokta koyacaklar, filmi yapılabilecek başka şey olsa yaparlardı ama. Bu filmin gişede başarılı olmasının en büyük yararı devam filmindeki bütçeye olacaktır, bazı sahneleri koymak istediler de pahalı diye vazgeçtiler, hatta önceki yönetmen de bütçe yüzünden ayrıldı yanlış hatırlamıyorsam.

Yılın en çok beklediğim filmiydi benim için, o yüzden heyecanlıyım ama bir yandan da endişeliyim nedense. Elbette roman kadar sert ve rahatsız edici tonda bir film olmasını beklemiyorum ama pek çok yorum okudum ve hatta dayanamayıp bazı sahneleri izledim nasıl olmuş diye,(bizde vizyona bir hafta geç girmesinin zararları) eleştiri olarak (spoiler yok asla ama filmi görmeden kimsenin fikir anlamında kafasını bulandırmamak için alıyorum)
    Pennywise'ın CGI'ı ve yapaylığından bir de maalesef ucuz jumpscare sahnelerinden bahsediliyor ki CGI hakikaten rahatsız edici gözüküyor birkaç yerde.
    Bir de kitapta olan ve koysalar çok güzel olacak bazı şeyler es geçilmiş ya da değiştirilmiş kaçınılmaz olarak.

Hani kitapta nasılsa birebir olsun illacılardan değilim, zaten olamaz da ve hiçbir uyarlamanın orijinali kadar olmasının mümkünatı yoktur neredeyse ama birkaç unsur vardı ki olsa ve olanı varken filmde değiştirilmese çok güzel olurdu mesela, o yüzden tek korkum hikayenin yüzeyselleşmemesi, yoksa beklentim büyük.

Bu arada bilinçli bir hareket miydi yoksa acayip derecede denk mi geldi bilemiyorum ama 1990'dan 2017'e 27 yıl geçmesi de güzel bir tesadüf olmuş.

-----

Daha iyileri ve tam sahneyi içerenleri vardır muhakkak ama ilk bakışta bunları buldum. Yavaş yavaş çıktığı sanırım yok, fragmandan alıp yapmak gerekebilir yapılmış ve bulamadıysam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 15 Eylül 2017; 1:10:32 >

• bu konu için üye oldum foruma

1990 it filmi efsanedir ve bu yüzden bu akşam gidiyoruz sinemaya, istiyosanız akşam filmi izleyince geceleyin görüşümü yazarım

pennywise'nın askeriyizz şımart bizi başkan, çıldırt bizi başkan

It (2017) | Bill Skarsgård

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxballdefans -- 15 Eylül 2017; 12:47:9 >

• İzleyen var mı akşam 9 gibi gitmeyi düşünüyorum dönerken sıkıntı olmasın?
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Balon görürsen ters yöne doğru git yeter.
  • Ben 15.00 IMAX seansina girdim. Acikcasi biraz beklentimin altinda kaldi. Zaten kesinlikle korku filmi degil biraz jumpscare uzerinden gitmisler. Zaten gerilim filmi diye geciyor. Karakterler bir gerilim filmine gore cok iyi buldum. Box Office ve puanlara bakip cok yuksek beklentiye girerseniz hayal kirikligina ugrayabilirsiniz ancak bir gerilim filmine gore basarili buldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena fena çok fena.

Korkunç bu palyaço fena korkutuyor

Etkisini yıllarca kaybetmiyonuz.

O yüzden hassas olanlar gitmesin. Bu arada bu filme kızlar çok gidiyor. Çok da çığlık atıp başlarını gomuyorlar Dikkat. Tek gitmeyin.

• İkinci ve üçüncü filmin olması mümkün değil çünkü hikâye belli kitap belli.

İlk film küçüklük dönemleri, ikincisi ise yetişkin oldukları dönem o kadar ötesi yok.

King zaten izin vermez böyle birşeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: K1NGP1N

Ben 15.00 IMAX seansina girdim. Acikcasi biraz beklentimin altinda kaldi. Zaten kesinlikle korku filmi degil biraz jumpscare uzerinden gitmisler. Zaten gerilim filmi diye geciyor. Karakterler bir gerilim filmine gore cok iyi buldum. Box Office ve puanlara bakip cok yuksek beklentiye girerseniz hayal kirikligina ugrayabilirsiniz ancak bir gerilim filmine gore basarili buldum.

hocam jump scaresız korku filmi yok
  • Bu bölüm çocukları anlatmış 2. başlayacak olan yetiskinliği anlatacak.

Zaten bu film de ikiye dahil bir sürü gönderme var ki filmin sonunda 1.bolumun sonu yazıyor.

• Marco van Basten. kullanıcısına yanıt
    Olayı anlamamışsınız. Film gerilim filmi ancak jumpscare ile biraz korku katmaya çalışmışlar dedim. Yoksa bazı arkadaşlar filmi korku filmi sanmış onu düzeltmek istedim çünkü korkmuyorsunuz.
  • filmden geldim. 8.5/10 verdiğim süper bir film oldu
    evet korku tabiki var ama daha çok gerilim oldu

özellikle çocukların oyunculukları mükemmeldi
    pennywise beklentimin üzerindeydi baya. eski pennywise'ı çok beğeniyorum ve bu da aynı iyiydi

2. si umarım en yakın zaman da çekilir

spoilerlerim

pennywise yalnız biraz kolay yenildi çocuklara, sonunda çocuklar resmen pennywise'yın ağzına mıçtı ve biraz kolay kaybetti savaşı. ayrıca pennywise sahneleri biraz daha fazla olabilirdi

ve filmdeki şu kız ne kadar güzel birşey öyle ya, o nasıl bir güzellik öyle
    It (2017) | Bill Skarsgård

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxballldefans -- 15 Eylül 2017; 23:47:49 >

• imax gitmeye değer mi acaba boşuna 31 lira vermiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGP1N

Olayı anlamamışsınız. Film gerilim filmi ancak jumpscare ile biraz korku katmaya çalışmışlar dedim. Yoksa bazı arkadaşlar filmi korku filmi sanmış onu düzeltmek istedim çünkü korkmuyorsunuz.

hocam korkmaman sana ozeldir . filme kız arkadaşımla gittim ve baya korktu salonda da zıplıyanlar felan vardı çogu jump scare tabi ama yinede korku kategorisine girebilir
  • Filmle ilgili detaylı düşüncelerimi yazmak isterdim ama resmen burada yazılmışı var, o yüzden direkt aşağıya linki bırakıyorum. Uzun zamandır bir film/dizi hakkındaki yorumlarımın internette okuduğum bir başkasıyla bu denli örtüştüğü olmamıştı, o yüzden benzer konu başlıklarını döndürüp yazmaktansa direkt entry linkini bırakayım, isteyen okusun, baştan aşağı katılıyorum.

https://eksisozluk.com/entry/70820629

Çok beğenmedim belki yine de ama iyi bir film. En çok kitabın hikayesinden çoğunlukla bu kadar kopmaları ve resmen belli başlı olmazsa olmazları alıp onların etrafına yeni bir senaryo yazmışcasına farklılaşmalarına rağmen bu durumun rahatsız etmemesini takdir ettim. Vasat CGI veya jumpscare mevzusunun suyunun çıkmış olması gibi görsel eksiklikler dışında hikaye anlamında da eksiklikler var tabii yine, mesela bazı karakterlerin rollerinin azalıp değişmesi (Mike) ki bu devam filminin zeminini de değiştirecek bir durum ve bazı konuları (Bowers ve babası arasındaki ilişki, Derry'nin genel durumu hakkında da detay verilebilirdi daha ama o konuda umutlar devam filmine) yüzeysel geçmeleri, bu yüzden de Bowers'ın yaptıklarını neden yaptığı gibi konuların havada kalmasından hoşlanmadım, kitaptaki Derry havası da filmde biraz eksik kalmış ama sinemada katledilen King eserleri kervanına katılmamış olması bile bu film için yeterli.

• hocam ben kitabı okumadan filmi izledim bugün, 1990 olanıda izlemiştim

verdiğin linkte son yazan şey doğru mu cidden oha yav :S:S, şurası

beverly cidden çocuklarla +18 ilişkiye mi girdi hepsinle, ben şok :O

@Maximum_Carnage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxballldefans -- 16 Eylül 2017; 0:38:24 >
  • haxballldefans H kullanıcısına yanıt
    hocam bizim çocukların düşmanı olan grubun liderine

bir tane erkekle (kızda olabilir ama erkek diye hatırlıyorum) oral ilişki yaptırdığı bir bölüm hatırlıyorum bizim kız şahit oluyordu gizli gizli izliyordu

yani stephen çocukları anlattığı bir kitap için fazla ağır konular ele almış bu bölümleri büyüklüklerinde koymalıyıdı ya da hiç koymamalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 16 Eylül 2017; 1:8:10 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.