Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtalyan ablamızın twitter hesabına bu konunun linkini atsam ne olur acaba
  • Huntalerr kullanıcısına yanıt
    o olsan saygılı bir tavırla yapma etme abi diyecektim.

o olmadığına göre, hayatında kız mı görmedin la sokağa çıksan bundan güzel zilyon tane kız var istanbulda hatta arkadaş çevremde çok rahat 4-5 kız var bu kızdan güzel.tamamen yabancı oyuncu sevdası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

o olsan saygılı bir tavırla yapma etme abi diyecektim.

o olmadığına göre, hayatında kız mı görmedin la sokağa çıksan bundan güzel zilyon tane kız var istanbulda hatta arkadaş çevremde çok rahat 4-5 kız var bu kızdan güzel.tamamen yabancı oyuncu sevdası.

ne alaka ! yabancı oyun sevdası falan değil, benim krikellayı 1 seneden beri takip etmemden başladı güzel ve ya değil sorun yok,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

quote:

Orijinalden alıntı: Care Less

Biz Salih Uçan'ı bir İtalyan takımına kaptırırsak görürüm ben seni Yaşları da aynı boyu da 1.82

Salih 188 hocam

Salih nasıl 188 ben 184'üm salihle yan yana geldik aynıydik ayakkabıli boyumu 188 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

futbol geyiği + ironi

neyse kolay gelsin kardeş
  • quote:

futbol geyiği + ironi

neyse kolay gelsin kardeş

ne demeye çalışıyorsun dostum anlayamıyorum seni sorunların falan mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: NorveçSomonu

quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

quote:

Orijinalden alıntı: Care Less

Biz Salih Uçan'ı bir İtalyan takımına kaptırırsak görürüm ben seni Yaşları da aynı boyu da 1.82

Salih 188 hocam

Salih nasıl 188 ben 184'üm salihle yan yana geldik aynıydik ayakkabıli boyumu 188 ?

Salih uçanın Boyu 1,82 m (5 ft 111⁄2 in)

Viki bilgileri biraz eski olabilir genc oyuncu belki biraz boy atmistirda 184'den yukarı olması imkansız.182-184 arası.

"tamamen yabancı oyuncu sevdası" diye türkiyede konuşulan bir futbol geyiği vardır, yani dedim ki kız standart biri, türkiyede de aynıları var ama sırf yabancı diye ilgi gösteriyorsun.bunu biraz esprili bir şekilde anlatmaya çalıştım ama ya anlayışın kıt ya da türkiye futbolunu takip etmiyorsun
  • quote:

"tamamen yabancı oyuncu sevdası" diye türkiyede konuşulan bir futbol geyiği vardır, yani dedim ki kız standart biri, türkiyede de aynıları var ama sırf yabancı diye ilgi gösteriyorsun.bunu biraz esprili bir şekilde anlatmaya çalıştım ama ya anlayışın kıt ya da türkiye futbolunu takip etmiyorsun

Ben Türk futbolunu takip etmiyorum, daha doğrusu futbolla pek aram yok arada serie A takip ediyorum çoğunlukla voleybol alanında ilgiliyim yabancı sevdasına gelirsek belki voleybolu takip ettiğimden dolayı bir sempati uyandı kıza karşı benim demek istediğim şey güzellik falan değil diyorsun ya sen çık dışarı binlerce var bende güzellikle alakası yok diyorum
    o zaman avatar+kısmen nick+imza mesaj uyumsuzluğu var :(
  • quote:

o zaman avatar+kısmen nick+imza mesaj uyumsuzluğu var :(

oradaki kastım Türk futbolu konuyu çarptırma lütfen ingiliz futbolundaki favori takımım o yani maçlarını takip etmiyorum sadece İtalya ligi , nick uyumu ise italyada oynadığı sıralarda olan bir nick
    huntelaar gibi
  • naz aydemir daha iyi . nasılda evlenirsin sen.ne güzel tanışacaktık daha.acımı paylaşın beyler.moralim çok bozuk.

• 30 dakika önce gelen mesaj bugünde bize uyku yok desene

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''

yazı şu: Antrenman kısa sürecek, biraz daha konuşabilirz

• quote:

30 dakika önce gelen mesaj bugünde bize uyku yok desene

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''

yazı şu: Antrenman kısa sürecek, biraz daha konuşabilirz

Kalktı

• @Huntalerr,SONUNA KADAR OKU.Gerçekten Çok Ayıp Etmişsin Ahbap ..Kız sana güvenip konuşmaya başlamış.Hatta en yakın arkadaşlarından sakınıp Twitter'da konuşmamızsınız.Belli ki utangaç biri.Peki,Neden böyle bir konu açtın yüzlerce kişinin gözü önünde ? Belki burada kimsenin o kızı tanımadığı için açmış olabilirsin mantıklı ama çok büyük bir ayıp yapmışsın kıza karşı..Bu konu kızın kulağına giderse ne olacak..? Çok üzülür.. Yada Kızın Kimliğine Kadar Söyleyeceğine,İtalyan Kız Arkadaşım Deseydin :(.. O senin mesajlarını paylaşmış mı..? Hiç sanmıyorum ! Kızdan bence Özür Dile Ve Gerçeği Anlat..

• quote:

Orijinalden alıntı: TwoHotsBilly

@Huntalerr,SONUNA KADAR OKU.Gerçekten Çok Ayıp Etmişsin Ahbap ..Kız sana güvenip konuşmaya başlamış.Hatta en yakın arkadaşlarından sakınıp Twitter'da konuşmamızsınız.Belli ki utangaç biri.Peki,Neden böyle bir konu açtın yüzlerce kişinin gözü önünde ? Belki burada kimsenin o kızı tanımadığı için açmış olabilirsin mantıklı ama çok büyük bir ayıp yapmışsın kıza karşı..Bu konu kızın kulağına giderse ne olacak..? Çok üzülür.. Yada Kızın Kimliğine Kadar Söyleyeceğine,İtalyan Kız Arkadaşım Deseydin :(.. O senin mesajlarını paylaşmış mı..? Hiç sanmıyorum ! Kızdan bence Özür Dile Ve Gerçeği Anlat..

Bu konuda takılıp kalıyorum hep evet ben hatalıyım ne biliyim bir anlık heyecanla açtım bir daha konuşma ve ss paylaşımı yapmayacağım konuyuda desteğe bildirdim silmek için cevap bekliyorum

• Ahbap,Sildirmenin bir anlamı kalmadı artık.Asıl abazalar gelmeden başlığı 'İtalyan Kız Arkadaşım' diye değiştir..Yoksa felaket çıkar. Kızın kimliklerini verdiğin mesajlarını da sil..Bizde merak ediyoruz konuyu.Kapatma,olan bize olur.. Vallahi çok isterim sizin şu işin olmasını..Ama dikkatli ol bir dahakine.Gelişmeleri LÜTFEN bildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwoHotsBilly

Ahbap,Sildirmenin bir anlamı kalmadı artık.Asıl abazalar gelmeden başlığı 'İtalyan Kız Arkadaşım' diye değiştir..Yoksa felaket çıkar. Kızın kimliklerini verdiğin mesajlarını da sil..Bizde merak ediyoruz konuyu.Kapatma,olan bize olur.. Vallahi çok isterim sizin şu işin olmasını..Ama dikkatli ol bir dahakine.Gelişmeleri LÜTFEN bildir.

dostum konuyu sildireceğim yoksa vicdanen rahat olmam, aptalca bir hata yaptım zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Boyu 1.95 yalnız ona göre 2.05 filan mısın?

İlk başta onu söyledim zaten hatta kariyerinin linkini attım güldü görevim bu dedi ''bloker'' kız ben 1.79

dostum hayal aleminde yaşıyosun kız senle gönül eğlendiriyor hem o boyla hiiç gelmez

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.